Зустріч Славуто-Тавро Клубу Західного Регіону 2010 №1

Автор Kritik, 19 Березня 2010, 23:59:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Kritik

може переіменувати тему в \"клубне пиво в Львові\" або \"як зловити неуловимого Санька\"? ;)
чи всьо таки по темі будемо шось писати....
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

4izmen

Пока гарант їде 2 машини зі Львова, я і Андрюха, а всіх славутоводів на борт :)
Don\'t vorry - be happy

Kritik

Цитувати виділенеПока гарант їде 2 машини зі Львова, я і Андрюха

Цитувати виділенеМой борт едет 8-го свидетелем на свадьбу, позвонили пару мин назад....... ташо буду я водку пить и \"дружку за попку щюпать\"

пропускаю я сие мероприятие....

початок приблизно 10 година
понятно шо ец не поїзд і хтось приїде +/- 10 хв а то і більше
кінець - хз
поки останній не впаде мордою в салат :D

4izmen

Сьогодні з Андрюхою і Саньком зустрівся, поговорили, Андрюха пропустить якраз те міроприємство, яке буде тут (тобто нагонить його 9-го :D ), а на зустріч поїде (принаймні так говорив сьогодні).
А я можу там і переночувати, в мене родичі там живуть :cool:

Саня, а в якому зараз стані дорога зі Львова на Тернопіль? скіки часу тре буде чухкати по ній?
Don\'t vorry - be happy

Андрій

У зустрічі в Тернополі 8 травня будуть приймати участь:

Kritik,
4izmen,
S@NEK,
KAJ - в мене повна машина народу.  :/ :P
AndRyuhA.......

далі доповнюйте список кожен бажаючий позажигать гуртом. :pinch:

Kritik

Цитата: KAJУ зустрічі в Тернополі 8 травня будуть приймати участь:

Kritik,
4izmen,
S@NEK,
KAJ - в мене повна машина народу.  :/ :P
AndRyuhA.......

Семпер +/-
Бахус +/-
Ел. Мастер +/-
Ромео +/-
ше кого забув?

Тернопільських я думаю буде ше пару чоловік

Цитата: 4izmenСаня, а в якому зараз стані дорога зі Львова на Тернопіль? скіки часу тре буде чухкати по ній?
це ти до кого? :D
нас тут таких багато)

Львів - Золочів, ппц і так собі
Золочів - Тернопіль, порівняно з Львів-Золочів , супер)))

хотя хз
може вже трохи полатали

4izmen

Бахус буде, так казав Санькові, Ельмастер мені казав, що теж буде (секретна інформація: можливо на нових кольосах  ), Ромео витягнем, Семпера думаю теж, якщо справ не буде в нього важливих)))

До тебе казав, дякую за відповідь

Вот кого я понаходив з західного регіону:

колібрі Voffka эдик Юрій esenin5 focus Mick
loki Володимир Серий Кучерявий

тре якось їх викликати....
Don\'t vorry - be happy

Владимир

Я б був би радий приїхати, але поки 100% дати не можу (дружина, дитина, тьоща, ГОРОДИ, БАРАБОЛЯ...)

Але, якщо лагідно постукати кулаком по столу, то городи і т.д. можна буде і перенести. :whistling:
Ближче до 8-го відпишусь, буду знати вже напевне.
Необдуманное сближение точек зрения порой приводит к столкновению лбами.

Александр

Дорога Львів - Золочів просто завал, там просто с....ка :d, я пару неділь тому їздив. Але 80 порой навіть їхати можна.

На зустрічі нашій вчорашній обговорювали, скільки пива брати :d, де ми в тому салаті будемо ночувати, можна на ночівлю до Бахуса поїхати :cool: а там ще і в неділю потусить, ну це правда тільки ідеї ;)
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

Ромео

Так, тепер на рахунок дороги!
Я ВСІМ НАСТІЙЛИВО РЕКОМЕНДУЮ ДО ЗОЛОЧЕВА ЇХАТИ ТРАСОЮ \"ЛЬВІВ-КИЇВ\" ДО БУСЬКА А ПОТІМ ЧЕРЕЗ КРАСНЕ ДО ЗОЛОЧЕВА. ДІЛЯНКА \"ЛЬВІВ-ЗОЛОЧІВ\" ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ТРАСИ ВБИТА НАМЕРТВО, ЯМИ ТАКІ, ЩО МОЖНА ТАМ ЗАЛИШИТИСЬ НАЗАВЖДИ!!!Останнім часом три рази до Львова їздив тільки Київською трасою, різниця у відстані 10км - фігня, зато 110-120км/год по київській трасі це реально+жодної ями не помітив. В кінцевому результаті по часу я по Київській трасі до Львова скорше на 20хв. приїзжаю ніж по Тернопільській і бензи менше палю!

Юрій

Я є! :)
Якщо місце-то,що на фото,то мені тіко через озеро переплисти. :D

А потім всі будем плавати туди-назад. На другому боці - пивзавод Опілля. :silly:

SEMPER FI

Поки що плани змінилися. Не впевнений, що поїду. Незаплановані трати (сьогодні міняв щеплення=600грн; на черзі обидві передні стійки, які вже потекли і бажано задні, бо вже тявкання дістало). Ближче до травня (в 20-их числах) знатиму точно.

4izmen

Семпер, можеш до мене підсісти з дівчиною (чи без :D ) дешевше буде :) а ні, то ше когось в свою машинку закинь і буде десь по 50 грн сам проїзд + ще пару на перебування в Тернополі, просто такі штуки рідко бувають, я хоть сам маю лише стипендію, хочу поїхати :)

Ну я за те щоб поїхати по Київській трасі, +10 км нічого не значать, зато ходову побережем :cool:
Don\'t vorry - be happy

SEMPER FI

Андрюха, да я тільки за. Давно ніде не вибирався. Але точно знатиму в 20-их числах, тоді вже точно відпишу \"так\" чи \"ні\".

Kritik

SEMPER FI
ну ти суровий, кожного місяця сцепу міняєш чи шо? :)