Slavuta 1.2 L 2004&Калинка - 1,4 16V 2008. Handmade by YUKON

Автор YUKON, 22 Травня 2010, 18:50:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

Цитата: Жулик від 24 Липня 2018, 06:41:12
Хаа шарові як у 99кі ))))
Другану міняли пару неділь назад)

Вони на всі передньопривідні ТАЗи з 2108!

Жулик

Вчера купил присадку для гидрачей как ты, бо уже тупо выводит. У меня то они стучат не как у тебя а на гарячую. Думал мо поможет.
Налил и нууу ничо  :facepalm: эхвекта 5% тише стало  :facepalm:.
А ну его нах! А ценик в раене 300гр  :facepalm:

Sergik32

ти хотів сьоня залити і щоб завтра вже був результат, Жулькін, так тільки пісок працює, зараз налив і вже тихо
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Жулик від 24 Липня 2018, 08:26:08
Вчера купил присадку для гидрачей как ты, бо уже тупо выводит. У меня то они стучат не как у тебя а на гарячую. Думал мо поможет.
Налил и нууу ничо  :facepalm: эхвекта 5% тише стало  :facepalm:.
А ну его нах! А ценик в раене 300гр  :facepalm:
Як ляпають гідрікі на гарячу, лить присадкі до джьопи! Я нехо каркать, але бажаю кращого при цьому, попереджаю можеш знову попасти на ремонт голови!
Або як вже як вихід з положення, зразу гарно промити систему, а потім залити антиляп гідріків! І я би рекомендував користуватись тількі ЛіквіМолі бо нічого іншого реально працюючого я не знайшов по відзивах.

Жулик

Мыть там нечего, фото двигла под крышкой я скидывал.
Залил именно ликви мули.
Про головку я знаю, но пока там клаппана прогорят я авто поменяю  :facepalm:.

YUKON

Сьогодні на 9.00 відігнав авто до ріхтовщика, на витяжку( вакуум присоски) всіх мятинок по авто. Серед людей, що в нього були, хвалять! Подивимось, що з цього вийде! Попередньо сказав пр 800 грн. за роботу! Покі чекав, щоб мене забрали від майстра (хв. 20), однієї мятинки вже не стало!   
Відмітив на фото мятинкі:

Володимир

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

YUKON

Цитата: Володимир від 28 Липня 2018, 10:41:18
Град?
Ні, Слава Богу, обійшлось без граду! Щось було від "папєрєдніка" 3 мятинки, остальне вже я сам "наставив" бо вітки цуко непиляні, на СТО двері не фіксують. Простіше кажучі експлуатація і наслідки. Ну вже все, зроблене. От недаром людину хвалили. Гроші нежаль взагалі (вийшло 900 грн.). Перед такіми людьми знімаю шляпу і шаную. Реально золоті руки!!!!
Фотозвіт:
Допоміг майстру розібрати авто для доступу до мятин з середини, далі фото вже зробленого!!! Ще раз, дуже задоволений роботою майстра!
Розібрано для доступу до мятини біля фонаря:

Розібрано для доступу до мятини на дверці:

Розібрано для доступу до мятини на криші:

Ось яка вийшла красота:

YUKON

Ну і після зробленого, драяння кузову! Нализав як зміг!

Sergik32

гарно нализано, тапер і муха не сяде,бо зповзе
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 30 Липня 2018, 23:04:40
гарно нализано, тапер і муха не сяде,бо зповзе
Нехай спробує, буде жорстко і з особливим цинізмом одтирина журналом "Автопром США"! :-D

YUKON

Согодні моя Ластівочка покотились на антикорозійну обробку. Попередньо вимились аркі, передні і задні стакани, дніще. Маленький фотозвіт:
Підняли праву сторону, заглядуємо, миємо:

Майстер(на передньому плані) обстежує якість мийки дніща:

Після мийки авто обдулося стисненим повітрям, залишкі стікали

Вартість такої спецефічної послуги 100грн. Обмивали хвилин 40-50. :thank_you:

Жулик

От с папиредником тебе не повело.
Но как же повезет пакупцю следующему   :ok:.

YUKON

Славік! Я так привик до авто відноситись. От якби ще норм виходи на росію знайти. Треба купити кіт-грм Marel. Там афігєнні ролікі і ремінь Контітек. В мене доходить вже час заміни реміня ГРМ. В кіт-комплекті gates ролікі з однорядними підшипниками а в Марел обидва роліка з дворядними...надійніші марел...ремені +/- однакові.
Ось є посилання - https://goo.gl/images/WKknRY
Памагітє кто могєть!

YUKON

Давно щось я тут нічого не писав! Авто не стоїть на "місті", пробує мені трохи мозок виносити! Але тік пробує бо отримує на горіхі моментально.
Авто отримало повний (в межах досяжності) антикор. Вонідло в салоні за місяць майже пройшло...але ще трохі, коли стоїть на сонці, "пидпахує" антикорною сумішшю!
В зв'язку з коливанням курсу "клятої зеленої бамажкі" накупував всякої всячини для подальшого розширеного ТО, тобто заміна паса ГРМ з роліками, заміна натяжного роліка паса генератора, заміни ОР.
Ну і як водиться, під шумок купив та встановив доводчики дверей з Гранти, покі тік на передні але і так гарно бо 600грн. за 2 то й так недешево. Пізніше докуплю ще 2, бо довбані пасажири час від часу як влуплять дверима аж "серце стає".
Так куплено ОР HEPU G11 - 5 літрів, помпа ТЗА Premium Power (давно за нею ганявся, наздогнав :-D), фільтр масляний Ман, фільтр повітряний Вікс, ролік натяжний паса генератора ТЗА. Залишилось докупити оливу в двигун і сам пас ГРМ з роліками. На все про все ще треба 2400 грн., бо сам пас ГРМ з роліками GATES коштує 1750 грн.
Десь вже міс.8 тому,  з'явився негарний симптом, при заводці авто на холодну секунд 20-30 плавають оберти двигуна, перечистив заслонку, але нічого не змінилось.
Вибиває помилку 0441 помилка вентиляції баку. Повторно перечистив заслонку дроссєля, замінив ущільнення між дроссєлєм і вп. колектором, почистив клапан вентиляції бака і тьху-тьху, оберти стабілізувались.
Трохи фото про зроблене:
Почищений дроссєль

Нове ущільнення під дроссєль

Клятий клапан, що виносив мозок

Моя Ластівка :)

Ну і відео з Ютуба для розуміння, як працюють обмежувачі-доводчикі(дивимось з 2.00 до 2.58)