Slavuta 1.2 L 2004&Калинка - 1,4 16V 2008. Handmade by YUKON

Автор YUKON, 22 Травня 2010, 18:50:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Валерий

Цитата: Жулик від 03 Травня 2018, 08:15:57
Цитата: Валерий від 02 Травня 2018, 20:54:55
Це я мию дома коли захочу.в чому сила свого будинку.хотя на дачі тоже можна.
Чем? Губкой возишь писок по кузову?
Хотя ой б...я сколько той жизни... Может и правда к авто нужно относится проще а не полится на него :facepalm:.
як казав один чоловік заліза на наш вік хватить.раніше всі самі мили і все було ок.це зараз попривикали.рюки в брюки хер дугой хай работает другой.лінь пішла поголовна.
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

YUKON

Цитата: Валерий від 03 Травня 2018, 09:04:43
Хотя ой б...я сколько той жизни... Может и правда к авто нужно относится проще а не полится на него :facepalm:.
як казав один чоловік заліза на наш вік хватить.раніше всі самі мили і все було ок.це зараз попривикали.рюки в брюки хер дугой хай работает другой.лінь пішла поголовна.
Лінь пішла...бо робота тая не ціниться! Всім на ту роботу "положити"! А це проблема зовсім іншого хар-ру, з залізом не пов'язана!

Валерий

Цитата: YUKON від 03 Травня 2018, 09:07:12
Цитата: Валерий від 03 Травня 2018, 09:04:43
Лінь пішла...бо робота тая не ціниться! Всім на ту роботу "положити"! А це проблема зовсім іншого хар-ру, з залізом не пов'язана!
ти мене трошки не так щрозумів.машин на наш вік хватить.а ліняться будь що робити.
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Sergik32

шо да то да, така лінь усіх бере що просто капєц, нічого не хочуть робити, плачуть що мало платять, але у нас народ такий що дай хоч стопіццот грн зарплати всерівно будуть нити і робити як і робили.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 03 Травня 2018, 11:43:34
шо да то да, така лінь усіх бере що просто капєц, нічого не хочуть робити, плачуть що мало платять, але у нас народ такий що дай хоч стопіццот грн зарплати всерівно будуть нити і робити як і робили.
Дик от тоді і треба претензії пред'являти!

Жулик

Ну шо там твои дицки фередо чы как их там?

YUKON

Цитата: Жулик від 08 Травня 2018, 06:51:34
Ну шо там твои дицки фередо чы как их там?
Діцкі норм ось фото

Знову вісимо на підйомнику на цей раз замінюємо задню опору двигуна. Рідна вже розтріскана да і хрінова вона від Калини, ставлю нову від Гранти, в неї правильна конструкція. Трох фото:

Жулик

Два года назад на сто сказали тоже за подшкой боковой поглядывать, ну я 2 года уже и поглядую ))).
Машину не трусит все норм, двиг стоит ровно, подушка тоже.
Ну и пошла она )

YUKON

Цитата: Жулик від 08 Травня 2018, 15:51:10
Два года назад на сто сказали тоже за подшкой боковой поглядывать, ну я 2 года уже и поглядую ))).
Машину не трусит все норм, двиг стоит ровно, подушка тоже.
Ну и пошла она )

Ну як тобі сказать, ось восени буде вже 4 роки як Калина в мене...от майже 4 роки як мені рнкомендували її  замінити...замінив...вібрацій дійсно меньше на грантоопорі.

Жулик

Тфу тфу тфу в авео вибрации нет, бо я бы зае..ся  :wallbash: як в славуте.

YUKON

Цитата: Жулик від 09 Травня 2018, 15:17:12
Тфу тфу тфу в авео вибрации нет, бо я бы зае..ся  :wallbash: як в славуте.

Вібрацій з новою подушкою взагалі немає. А от стара, сьогодні роздивився її...почала відшаровуватись по всьому периметру де резина контактує із залазом та алюмінієм. Тому і немає вже і сумнівів в необхідності її заміни. Будемо казати так, відпрацювала подушка по повній.

YUKON

Маленька обнова сьогодні приїхала з Кьотаю. Отака подушка, накладка на підлокотник. Тепер зручніше переключати швидкості. Локоть не відривається від підлокотника! Ціна питання 80-90 грн.

http://s.aliexpress.com/fEJVfye6?fromSns

Sergik32

тепер літом і в жару тіко довгий рукав
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 29 Травня 2018, 22:05:24
тепер літом і в жару тіко довгий рукав
Нашо? Руці зручно тер!

Toris

Цитата: Sergik32 від 29 Травня 2018, 22:05:24тепер літом і в жару тіко довгий рукав
...або кондиціонер.