БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Дмитрий

Цитата: Володимир
Цитата: dmitriy-sПодскажите пожалуйста в чем может быть дело, перестал работать БК, при подаче питания на него экран не загорается, а при включении зажигания загорается верхняя строка квадратиками

Якщо при цьому не вмикається підсвідка монітору, то не стартує контролер, потрібно дивитись плату, можливо десь в районі підключення кварцевого резонатора відлетіла пайка.

Перепрошил контроллер, заработало. Почему-то слетела прошивка. Теперь у меня демо-версия :(

ВКБ

Володя, чому в вашему БК не показує реальний розхід при порарному вприску? Я так розумію, що у формулі зашита залежність часу від обертів і швидкості. Час вприскування в два рази менший, але і кількість вприсків у два рази більше чи така сама?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: ВКБВолодя, чому в вашему БК не показує реальний розхід при порарному вприску? Я так розумію, що у формулі зашита залежність часу від обертів і швидкості. Час вприскування в два рази менший, але і кількість вприсків у два рази більше чи така сама?
Все враховано, потрібно в налагодженнях змінити тип вприску не \"Не фазований\".
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Цитата: GETbMAHяк на мене, тема якраз пов\'язана з діагностикою мікаса, з особливостями його роботи
Цитата: ВолодимирПросто твій БК не рахує сам розхід, а бере готовий що дає мікас по діагностичному протоколу, а сам мікас не видає реальний розхід, а тільки коефіцієнт пропорційний обертам двигуна.
воно можливо так і є, але у мене навпаки - моментальний розхід майже не залежить від обертів. На третій передачі, наприклад, бк показує 6.5-6.7 л як при 40 км/год (~1800 об), так і при 70 км/год (~3300 об). На 5 передачі показує 4.0-4.2 л як при 80 км/год, так і при 120 км/год
Я говорив за часовий розхід, а розхід від швидкості розраховується на його основі, тільки враховується швидкіть, тому він і не змінюється так як оберти двигуна пропорційні швидкості.

Якщо 4л/год при 4500об на швидкості 120км/год, то на 100км буде ще менше за 4л, десь 3,33л/100км.  Щось не те. У мене по БК показує 8-8,5 при 120км/год. Володя, як у тебе формула звучить?

Володимир

Цитата: ВКБ
Цитата: GETbMAHяк на мене, тема якраз пов\'язана з діагностикою мікаса, з особливостями його роботи

воно можливо так і є, але у мене навпаки - моментальний розхід майже не залежить від обертів. На третій передачі, наприклад, бк показує 6.5-6.7 л як при 40 км/год (~1800 об), так і при 70 км/год (~3300 об). На 5 передачі показує 4.0-4.2 л як при 80 км/год, так і при 120 км/год
Я говорив за часовий розхід, а розхід від швидкості розраховується на його основі, тільки враховується швидкіть, тому він і не змінюється так як оберти двигуна пропорційні швидкості.

Якщо 4л/год при 4500об на швидкості 120км/год, то на 100км буде ще менше за 4л, десь 3,33л/100км.  Щось не те. У мене по БК показує 8-8,5 при 120км/год. Володя, як у тебе формула звучить?
4 літра видає мікас на 5-ій передачі незалежно від швидкості.

ВКБ

Тобто нема перев.язкизі швидкістю в мікасу. Мабуть середньоарифметичний  по обертам - обманка. Навіть не по часу форсунки.

GETbMAH

Хлопці, просвітіть мене, не осилив переглянути усі 87 сторінок: в темі обговорюється, як самому зробити бк по схемі Володимира, чи можна замовити готовий варіант?
Slavuta 1.3 Si
Drive2

ZaVa

Цитувати виділенеХлопці, просвітіть мене, не осилив переглянути усі 87 сторінок: в темі обговорюється, як самому зробити бк по схемі Володимира, чи можна замовити готовий варіант?
І те і інше.
У Володі в підпису все написано. Переходь по посиланнях і читай.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

wint

Мужики. Вот такая проблема случилась с экраном. Как можно починить? Или только замена?
До ремонта все работало ( небыло соединения с микасом), после забрал, подключил, а на нем не работает половина символов. И еще вопрос, возможно ли подключение экрана побольше, чем этот?

Володимир

Схоже що в екрані нема контакту між самим дисплеєм і платою, попробуй зняти чорну рамку, між склом екрану і платою повинні бути резинки, попробуй їх промазати графітним олівцем.

wint

Разбирал, чистил, эфекта ноль. Купил новый, поставил, все работает.

boh

Добрий день Володимир. Скажить будь ласка чи можна заминити 2 резистори 4,7ком на 4,9ком.Тобто е резюк на 3,9ком пидпаяти послидовно 1ком,на що це вплине,чи треба тильки 4,7ком ставити. позначив стрілочкою де не вистачає 2 резистора на 4,7комДякую.

Володимир

boh

Цитата: ВолодимирМожна і 10 к поставити.
На работу бк якось вплине?

Володимир

Цитата: boh
Цитата: ВолодимирМожна і 10 к поставити.
На работу бк якось вплине?
Ні.