БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ромео

Тыльки, що прийшов з роботи, сів в машину, увікнув запалення... Нічого не змінилося, мабуть мікросхемі хана... :(
Ось фото дісплея:

Що порадите робити???  *SCRATCH*

Володимир

Цитата: РомеоТыльки, що прийшов з роботи, сів в машину, увікнув запалення... Нічого не змінилося, мабуть мікросхемі хана... :(
Ось фото дісплея:

Що порадите робити???  *SCRATCH*
Ну я би порадив вскрити панель і на включеному БК понажимати на скло монітора, можливо в ньому просто контактні резинки відійшли.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

boh

Володимир підкажіть, проблема із запуском вирішилася заміною кварцу 16мгц, бк запустився, але немає підсвічування і світиться тільки верхній ряд кубиків і все на кнопки не реагує
https://www.youtube.com/watch?v=Bw2Ftf35Ivk&list=UUGjPMPyRLO3J2PmsCOGFLiw

Володимир

Цитата: bohВолодимир підкажіть, проблема із запуском вирішилася заміною кварцу 16мгц, бк запустився, але немає підсвічування і світиться тільки верхній ряд кубиків і все на кнопки не реагує
https://www.youtube.com/watch?v=Bw2Ftf35Ivk&list=UUGjPMPyRLO3J2PmsCOGFLiw

Раз підсвітка не запустилась, значить і не запустився МК.

boh

що робити не прошився мк чи проблема в іншому.може кварц знову браковий?

Володимир

Цитата: bohщо робити не прошився мк чи проблема в іншому.може кварц знову браковий?
Звідки я знаю, в прошивці майже першою командою після запуску БК є увімкнення підсвітки дисплею, раз не світиться, значить не запустився.

boh

то проблема в мк чи вчому,неможу  зрозумити,ви як знаючий як думаєте із за чого так може бути,яка деталь може не працювати, мк ставлю на свій бк працює, дисплей з кнопками теж, допоможіть будь ласка,ось що видбуваеться.Дякую.
https://www.youtube.com/watch?v=ziXmMNM9jNc&feature=youtu.be

Володимир

Цитата: bohто проблема в мк чи вчому,неможу  зрозумити,ви як знаючий як думаєте із за чого так може бути,яка деталь може не працювати, мк ставлю на свій бк працює, дисплей з кнопками теж, допоможіть будь ласка,ось що видбуваеться.Дякую.
Що там думати, якщо прошивка залита добре, перевіряєш наявність напруги 5 в на контактах живлення МК, якщо напруга є, то дивись підключення кварцевого резонатора та кондерстаторів, можливо є соплі, ящо вірити фото то їх багато.

boh

Цитата: Володимир
Цитата: bohто проблема в мк чи вчому,неможу  зрозумити,ви як знаючий як думаєте із за чого так може бути,яка деталь може не працювати, мк ставлю на свій бк працює, дисплей з кнопками теж, допоможіть будь ласка,ось що видбуваеться.Дякую.
Що там думати, якщо прошивка залита добре, перевіряєш наявність напруги 5 в на контактах живлення МК, якщо напруга є, то дивись підключення кварцевого резонатора та кондерстаторів, можливо є соплі, ящо вірити фото то їх багато.
на мк така напруга
1-4,7в
2,3,4,5,7,11,12,13,14,15,17,18,20,21-5,03в
6-0,01в
8,19-0в
9-0,88в
10-2,44в
16-0,02в
24-0,07в
25,26,27,28-4,98в

Володимир

Тоді розбирайся з генератором, і плату для початку спиртом помий від каніфолі.

boh

Цитата: ВолодимирТоді розбирайся з генератором, і плату для початку спиртом помий від каніфолі.
в загальному випаяв кварц, без нього все так же доведеться їхати ще купувати. Ось такі от детальки у нас продають що треба по 10 разів купувати.

boh

Цитата: boh
Цитата: ВолодимирТоді розбирайся з генератором, і плату для початку спиртом помий від каніфолі.
в загальному випаяв кварц, без нього все так же доведеться їхати ще купувати. Ось такі от детальки у нас продають що треба по 10 разів купувати.
поменял очередной кварц.
При включении питания пишет демо версия и начинается конект к микасу,кнопки не реагируют подсветки нету, при подключении на машине к микасу конект бесконечный и все.Помогите разобраться.

Володимир

Те що не працюють кнопки, то скажу так, перш ніж видаляти соплі, то звіряйся з малюнком плати, бачу ти порізав дорожки думаючи що це соплі.

На рахунок конекту, то можливо попалась МС33290 з тих що чи не працюють, чи мають інше розміщення виводів, потрібно тикнути тестер на вихід к-лінії і поміряти напругу.

boh

Цитата: ВолодимирТе що не працюють кнопки, то скажу так, перш ніж видаляти соплі, то звіряйся з малюнком плати, бачу ти порізав дорожки думаючи що це соплі.

На рахунок конекту, то можливо попалась МС33290 з тих що чи не працюють, чи мають інше розміщення виводів, потрібно тикнути тестер на вихід к-лінії і поміряти напругу.
на к линии 12в

boh

Цитата: boh
Цитата: ВолодимирТе що не працюють кнопки, то скажу так, перш ніж видаляти соплі, то звіряйся з малюнком плати, бачу ти порізав дорожки думаючи що це соплі.

на к линии 12в
Велике спасибі за підказку, доріжка дійсно була перерізана, спаяв і все відразу запрацювало, так би ще довго напевно мучився б, не рахуючи 3 кварцових генераторів що не працювали.Ще раз дякую.