БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

boh

boh

Володимир підкажіть будь ласка в чому проблема, все зібрав але екран не працює щось на платі бк не туди або не так припаяв, дисплей працюе 100% провирив на своєму бк в машині, що може бути я не знаю.ні на одній ніжці мк немає живлення, є тільки на 78r05, на первой 12 на второй-четвертой 5в

Володимир

Візьми жорстку кісточку, макни в спирт, і добре змий каніфоль з плати, так легше знайти соплі.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

boh

Цитата: ВолодимирВізьми жорстку кісточку, макни в спирт, і добре змий каніфоль з плати, так легше знайти соплі.
Только что проверил на машине мк экран светится перехожу в настройки часов не реагирует. поставил свой мк на эту плату эфекта никакого попробую кварц перепаять. пойду еще на том что в машине проверю где идут сигналы а где нет

Ромео

Володимир до тебе є одне запитання.
Сьогодні вирішив зробити генеральне прибирання в машині, коли витирав вікна використовував ганчірку, яка наелектризувалася статичною напругою. Ще на додаток вирішив поліролью протерти панель. Протер...
Тепер на дісплеї БК цифри майже не висвічуються, замість них вертикальні прямі, тобто нічого зрозуміти з дісплея неможливо... Я так зрозумів, що це наслідок дії статики на дісплей.
  Що тепер робити, як вирішити цю проблему?

Володимир

Цитата: РомеоВолодимир до тебе є одне запитання.
Сьогодні вирішив зробити генеральне прибирання в машині, коли витирав вікна використовував ганчірку, яка наелектризувалася статичною напругою. Ще на додаток вирішив поліролью протерти панель. Протер...
Тепер на дісплеї БК цифри майже не висвічуються, замість них вертикальні прямі, тобто нічого зрозуміти з дісплея неможливо... Я так зрозумів, що це наслідок дії статики на дісплей.
  Що тепер робити, як вирішити цю проблему?
Напевне протерти мокрою ганчіркою щоби зняти статику, плюс для панелі суху ганчірку не рекомендую, так як скло ніжне, і на ньому залишаються мікроцарапини.

Ромео

Статика на платі нічого не могла вбити, наприклад мікросхему чи сам дісплей?

Володимир

Цитата: РомеоСтатика на платі нічого не могла вбити, наприклад мікросхему чи сам дісплей?
Ти що панель витягував?

Ромео

ні, не витягував, просто протер ганчіркою з восковим поліролем по оргсклу але цього вистачило щоб порушити роботу дісплея. Ось тепер думаю чи то результат дії статичної електрики на дісплей чи може це наслідок ураження мікросхеми статикою.

Володимир

Цитата: Ромеоні, не витягував, просто протер ганчіркою з восковим поліролем по оргсклу але цього вистачило щоб порушити роботу дісплея. Ось тепер думаю чи то результат дії статичної електрики на дісплей чи може це наслідок ураження мікросхеми статикою.
Не знаю, зніми статику а там подишився.

Ромео

Та ось я і не можу зрозуміти яким чином зняти статичну напругу з пластику, це ж не метал...
Статика самостійно може сама зникнути?

Володимир

Цитата: РомеоТа ось я і не можу зрозуміти яким чином зняти статичну напругу з пластику, це ж не метал...
Наможи тряпку в воду і протри панель.

Ромео

ок, завтра буду дома по результатах відпишуся.
Подібна ситуація спостерігалася при сильних морозах але з потеплінням дісплей відновився самостійно...

Buzyan

Цитата: Володимир
Цитата: РомеоТа ось я і не можу зрозуміти яким чином зняти статичну напругу з пластику, це ж не метал...
Наможи тряпку в воду і протри панель.
Антистатик не?
0503881138 0633061992

Ромео

ніколи не пробував, та й не завжди він допомагає по відгуках з інтернету... Я вважаю, що статична напруга повинна сама \"зникнути\" за якійсь проміжок часу. Наразі, вчора увечір витер де-кілька разів мокрою шматою і залишив її вологою на приборці. Завтра, як приїду з роботи перевірю чи працює дисплей, сподіваюся волога за дві доби прибере статику з БК