Тонировка

Автор Виталик, 07 Квітня 2008, 20:44:01

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Nemetsss

Цитата: сашко
Цитата: Nemetsss
Цитата: сашкоЗатонируйся на 100% и поставь перископ!!Вот это будет круто!!!
сам то понял чё написал?
Написал к тому,что недопустимо тонировать лобовое стекло в целях безопасности!Славута и так не безопасный автомобиль,а мы еще усугубляем это!
я не на славке собираюсь тонировать

Nemetsss

толку ноль
 :D
от советов

Олександр

Ступінь затемнення стекол автомобіля регламентує ГОСТ 5727-88, згідно якого світлопропускання стекол, що забезпечують видимість для водія, повинне бути не менш:

75% - для вітрових* стекол;

70% - для стекол, що не є вітровими, вхідних у нормативне поле огляду П (рис. 2), що визначає передню оглядовість**.

Світлопропускання інших невітрових стекол не нормується. Стекла зі світлопропусканням менше 70% додатково маркіруються знаком V. Вітрові стекла, пофарбовані в масі й тоновані, не повинні спотворювати правильне сприйняття білого, жовтого, червоного, зеленого й блакитного кольорів.

* - вітрові стекла - це стекла, що застосовуються для засклення переднього прорізу транспортних засобів (згідно ГОСТ 5727-88, додаток 2);
** - передня оглядовість це оглядовість через переднє і бокові вікна кабіни, що обмежена полем зору водія, рівним 180° в горизонтальній площині, при напрямку лінії погляду з місця водія паралельно середній продольній площині АТС (ГОСТ 5727-88, додаток 2).
Відповідно плівка не більше 25%, хоча тонувати плівкою лобове скло заборонено взагалі (п. 31.4.7... Закону України про дорожній рух) \"встановлено на скло додаткові предмети або нанесено покриття, які обмежують оглядовість з місця водія, і погіршують його прозорість\". Воно може бути тонованим в своїй масі.

Skiper

Цитата: Nemetsssя не на славке собираюсь тонировать
Если гаец не видит водителя через лобовое стекло (привязан\\не привязан, разговаривает\\не разговаривает по мобилке и пр.), то это лишний повод остановить такой автомобиль.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Nemetsss

Цитата: Skiper
Если гаец не видит водителя через лобовое стекло (привязан\\не привязан, разговаривает\\не разговаривает по мобилке и пр.), то это лишний повод остановить такой автомобиль.
в этом есть доля правды
наверное не буду

Andrew1.2Li

Цитата: Skiper
в этом есть доля правды
наверное не буду
А у меня значит нет доли ... ?!)Я тебе написал не с сарказмом и т.д.,а то что почуствовал сам,дискомфорт ужасный!

[url=http:

Nemetsss

Цитата: Andrew1.2Li
Цитата: SkiperЕсли гаец не видит водителя через лобовое стекло (привязан\\не привязан, разговаривает\\не разговаривает по мобилке и пр.), то это лишний повод остановить такой автомобиль.
в этом есть доля правды
наверное не буду
А у меня значит нет доли ... ?!)Я тебе написал не с сарказмом и т.д.,а то что почуствовал сам,дискомфорт ужасный!
оценил все отзывы, да и деньги нужнее

Nemetsss

Спасибо Олег, хоть кто то фото закинул, у меня остальные 15, может еще созрею на лоб.
Ехал по трассе на днях - каждая 10-я машина с  тонированным лбом

Жулик

Sergik32

капєц, це все що гарне в моїй машині прийдеться здерти, це жах
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

не все...
пока только тонировку )))

Sergik32

так от я за неї і кажу, вона мені обійшлась в 600 грн
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Romka

что сказать, сочувствую, тонировать надо было с соблюдением стандарта
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Жулик

Цитата: Romkaчто сказать, сочувствую, тонировать надо было с соблюдением стандарта
хахахах тоесть на передних стеклах не делать, ибо теми приборами даже слегка грязное стекло уже противозаконно.

Короче не моем машину и даешь тонировка с грязюки  *JOKINGLY*

http://imhomir.com/uploads/images/00/08/75/2013/09/21/a9e20f.jpg

Romka

грязная машина, тоже нарушение, мне раз гаец сказал
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4