Мій конструктор SDT Славута 1.2si 2007р. VS Лада Калина 1.6 2008р.

Автор Саша, 28 Вересня 2010, 22:37:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ЯРОСЛАВ

ТЫ прям мои мысли читаешь, увидел я комплект 06 белых приборов с красными стрелками хотел себе сделат тах спид а вода и бенз отдельно, сейчас уже перегорел цена их 2500 полазил по нету подсветка у них галимая, те сами цифры не просвечиваются., гомики, норм подсветку сделать не могут, гдето видел фото с 1 гольфа щиток по размерам подходит, мне и мои сейчас устраивают, финансы на другое нужны, фу задолбался с трубы печатать.

ЯРОСЛАВ

ТОТ щиток 4 гольф зачётный, по размерам больше на много нашего?

Володимир

А той щиток з гольфа якщо краї трохи підрізати не влізе на місце штатного?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Саша

я з ваз 06 тож поставлю датчики тільки шоб тах прихімічити якось!

гольф щоток по висоті нармуль по довжині десь на 3/4 см більший але це не проблема його всерівно можна впихнути туди тільки проблема з підключкою буде!
LED тюнінг

ЯРОСЛАВ

ЕСЛИ в стандартную панель лучше тах от 07 , а там смотри сам.

Саша

та там різниця не велика між ними тим більше шо від 06 у мене є і купив всі датчики по шаровій ціні!

але проблема в тому шо ніхто не хоче сказати мені шо з тим тахом робити шоб він працював!!!
LED тюнінг

Володимир

Цитата: олександрта там різниця не велика між ними тим більше шо від 06 у мене є і купив всі датчики по шаровій ціні!

але проблема в тому шо ніхто не хоче сказати мені шо з тим тахом робити шоб він працював!!!
Можеш просто взяти кусок провода намотати на два ВВ провода з різних котушок і пустити на вхід.

Саша

Цитата: Володимир
Цитата: олександрта там різниця не велика між ними тим більше шо від 06 у мене є і купив всі датчики по шаровій ціні!

Можеш просто взяти кусок провода намотати на два ВВ провода з різних котушок і пустити на вхід.

незрозумів!!пападробнєй якшо можна!
LED тюнінг

ЯРОСЛАВ

3 провода масса катушка и + если инж то там на эбу спец разьём но от старой 06 может и не правильно показывать, надо проверять, и стрелка на них дрыгается при переключении. сначало просто накинь попробуй.

ЯРОСЛАВ

3 провода масса катушка и + если инж то там на эбу спец разьём но от старой 06 может и не правильно показывать, надо проверять, и стрелка на них дрыгается при переключении. сначало просто накинь попробуй.

Саша

Цитата: ярослав19863 провода масса катушка и + если инж то там на эбу спец разьём но от старой 06 может и не правильно показывать, надо проверять, и стрелка на них дрыгается при переключении. сначало просто накинь попробуй.

я це вже пробував! не працює взагалі! :(
LED тюнінг

ЯРОСЛАВ

МОЖ он не рабочий, критик вон бк 03 на инж подключал и раборал. там принцип та один.

Володимир

Цитата: олександрнезрозумів!!пападробнєй якшо можна!
Десь в інеті бачив, 06 тахометр при підключенні на карбовій таврії до провода котушки запалювання не працював, то автор взяв кусок провода намотав на ВВ провід що йде від котушки до трамблера і підключив до нього тахометер, але на інжекторі потрібно брати з двох сусідніх свічок бо оберти будуть в два рази менші.

Max 55

Да нет, все проще, в карбовом тахометре, при подключении к инжу нужно убрать гасящую цепочку (резистор и кондер)

олександр, лучше поставь Гамму толку будет больше и тах в ней есть, пускай она стоит 800 гривасей, но она окупает себя

Володимир

Цитата: Max 55олександр, лучше поставь Гамму толку будет больше и тах в ней есть, пускай она стоит 800 гривасей, но она окупает себя
Порівняв аналоговий тахометр з цифровим, тим більше гаму доведеться ставити десь в те місце де мала б бути магнітола, то доведеться постійно крутити головою щоби бачити оберти.