Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Цитата: Valeriy від 25 Квітня 2017, 11:58:57
Цитата: Sergik32 від 25 Квітня 2017, 11:35:31
ну нічого страшного, я хоч і з технікою змалку дружу і вже учусь водити машину, офіційно 17 років 11 місяців і 11 днів, але дещо запитую, хоч зі сторони вроді і питання дитячі, але всеодно. А тут молодий хлопчина, тільки осідлав колєсніцу, то чомуб не підказати. Головне внушити людині істину, що ВС-11 то наше всЬо і кращу не варто шукати, і пофіг що вібрація при 90км/год, треба їхати 85км/год, нема вібрації, нема проблем.
Я почав вчитися їздити весною 2015 року...тому звичайно дещо незрозуміло. Але ж не будеш їхати постійно 85 км...для чогось 5-а передача передбачена ж
для того что-бы она пищала вечно...

YUKON

Цитата: Valeriy від 25 Квітня 2017, 11:58:57
Цитата: Sergik32 від 25 Квітня 2017, 11:35:31
ну нічого страшного, я хоч і з технікою змалку дружу і вже учусь водити машину, офіційно 17 років 11 місяців і 11 днів, але дещо запитую, хоч зі сторони вроді і питання дитячі, але всеодно. А тут молодий хлопчина, тільки осідлав колєсніцу, то чомуб не підказати. Головне внушити людині істину, що ВС-11 то наше всЬо і кращу не варто шукати, і пофіг що вібрація при 90км/год, треба їхати 85км/год, нема вібрації, нема проблем.
Я почав вчитися їздити весною 2015 року...тому звичайно дещо незрозуміло. Але ж не будеш їхати постійно 85 км...для чогось 5-а передача передбачена ж
Взагалі то 5-та швидкість служить для ектономії палива! А якщо ти про найбільшу швидкість то такі да - для цього є 4-та передача! Але то дискусія в іншій темі повинна бути!

Sergik32

ВС-11 і 5-та передача це речі не сумісні, тіко 4-та, по нашим дорогам і її вже забагато
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Цитата: Sergik32 від 25 Квітня 2017, 13:24:46
ВС-11 і 5-та передача це речі не сумісні, тіко 4-та, по нашим дорогам і її вже забагато
по нашим дорогам скоро уже пониженые будут нужны....

Sergik32

це страшно, я їхав в субіту в село на кладовище, 30км від мене, то дорога вроді і рівна, але поперечні тріщини, ну по 5-10 см буває і більше, то при 60-70 гепають колеса гарно, я був на зимовій, потім нажав і пішов, 90-100-110 і все добре, пролітає і тільки лупотить, підвіска не була проти такої язди. ну скажу чесно, пріороопори передні рулять, тихо і легко арбайтен штурвалєн.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

Цитата: Sergik32 від 25 Квітня 2017, 13:32:19
це страшно, я їхав в субіту в село на кладовище, 30км від мене, то дорога вроді і рівна, але поперечні тріщини, ну по 5-10 см буває і більше, то при 60-70 гепають колеса гарно, я був на зимовій, потім нажав і пішов, 90-100-110 і все добре, пролітає і тільки лупотить, підвіска не була проти такої язди. ну скажу чесно, пріороопори передні рулять, тихо і легко арбайтен штурвалєн.
А я понял твой девиз: больше газу, меньше ям  :-D.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 25 Квітня 2017, 13:32:19
Головне щоб після чергової тріщіни, хватило тормозайтен, перед наступною канавою! Небачив ти Серіжка в перших Тавріях капоти доміком і вирвані стакани!

Sergik32

так точно. удари точні і чіткі, приємні на слух, хід підвіски мінімальний, а також і колесо не так глибого влітає. ВС-11 цього не боїться, скоріш стойки прийдеться відспівувати і 9 і 40 днів, но покришки тут будуть живііііііі

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 25 Квітня 2017, 13:53:57
так точно. удари точні і чіткі, приємні на слух, хід підвіски мінімальний, а також і колесо не так глибого влітає. ВС-11 цього не боїться, скоріш стойки прийдеться відспівувати і 9 і 40 днів, но покришки тут будуть живііііііі
Згоден, нічого не боїться ВС-11...ні ям ні канав

Sergik32

такщо їздь і не напрягай свої кишені лишніми і не правильними витратами. Хочеш змінити гуму то міняй разом з машиною, тоєсть, шукай гарну гуму щоб уже стояла на нормальній машині, ну як мінімум сенс, лайнос, калина(тільки в універсалі) ну і т.д.

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 25 Квітня 2017, 14:43:05
такщо їздь і не напрягай свої кишені лишніми і не правильними витратами. Хочеш змінити гуму то міняй разом з машиною, тоєсть, шукай гарну гуму щоб уже стояла на нормальній машині, ну як мінімум сенс, лайнос, калина(тільки в універсалі) ну і т.д.
Так оце ж і їжджу на ній....а куди діватись...Гарна гума не по кишені мені. Я оце думаю можливо не треба було продавати резину БЦ-10 та й їздити на ній також що в зимку що літом

Sergik32

е нєєєєє, на ВС-11 зимою їздь, то навчишся майстерності

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 25 Квітня 2017, 15:30:00
е нєєєєє, на ВС-11 зимою їздь, то навчишся майстерності
Та ні, ВС-11 не для зими...в мене була комбінація спереду БЦ-10, а позаду - ВС-11, задок на укатаному снігу заносило що й ну...у мене для зими є комплект зимової резини... В мене багато знайомих (доречі батько теж) що літом що зимою їздять на БЦ-10 (вона при + температурі мяка, а при - дубіє)

Valeriy

Цитата: Valeriy від 25 Квітня 2017, 14:35:48
Цитата: Sergik32 від 25 Квітня 2017, 13:53:57
Згоден, нічого не боїться ВС-11...ні ям ні канав
Як доказ...вчора поїхав перевіряти балансіровку...одне колесо (2017 р.в.) переднє колесо було розбалансіроване (грузіки на месте). Шиномонтажнік сказав ямку впіймав. Все ціле: резина, діск, зато просто розбалансіроване.

Сволочь

Вообще то резину нужно перебалансировывать при  пробеге.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец