Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Цитата: Сволочь від 26 Квітня 2017, 15:17:48
Вообще то резину нужно перебалансировывать при  пробеге.
Не не тот говорят шо тре куплять дицки одевать на них БЦ11 и катать до ниток. Какая там балансировка...

Valeriy

Цитата: Сволочь від 26 Квітня 2017, 15:17:48
Вообще то резину нужно перебалансировывать при  пробеге.
І пробіг маленький відтоді коли переозувся...і головне що лише одна резина розбалансована..шиномонтажнік був здивований (зрозумів з його обличчя). Чортові ями...Та мені і дивною здалася саме ця резина...бо з тією що 2016 р.в. все добре (права)

sniper

разное оборудование, разные самодельные переходники.
славута 1.3 Li

Valeriy

Цитата: sniper від 28 Квітня 2017, 15:45:28
разное оборудование, разные самодельные переходники.
Що ти маєш на увазі?

sniper

то что у кого-то неправильно отбалансировал.
славута 1.3 Li

Valeriy

Цитата: sniper від 29 Квітня 2017, 11:40:17
то что у кого-то неправильно отбалансировал.
Після переобувачки балансіровка проводилась і все було нормально. А вже потім...коли інколи попадав в ямки мабуть і відбулася розбалансіровка

ZaVa

Валєра, скільки тобі років?
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

SAHA

Пал выбор на следующую летнюю бюджетную резину: матадор стелла 16, сава, дебица и барум. Кто что может посоветовать из этой резины?

ZaVa

Валєра, це ти???  :)
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

sniper

славута 1.3 Li

Valeriy

Цитата: ZaVa від 02 Травня 2017, 13:29:52
Валєра, це ти???  :)
Оце я...мабуть спутали з кимось...

SAHA

Неужели мне никто не поможет, не посоветует что же выбрать? Зачем тогда форум этот? Странно...

Володимир

Цитата: SAHA від 02 Травня 2017, 20:05:50
Неужели мне никто не поможет, не посоветует что же выбрать? Зачем тогда форум этот? Странно...
На будь якому форумі рахується добрим тоном, коли новачки перш ніж задавати запитання для початку трохи користуються пошуком, тим більше що в цій гілці вже 36 сторінок, і там думаю є вже відповідь на твоє запитання.

Підозрюю що на таврофорумі вже б забанили.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

SAHA

Цитата: Володимир від 02 Травня 2017, 20:21:49
На будь якому форумі рахується добрим тоном, коли новачки перш ніж задавати запитання для початку трохи користуються пошуком, тим більше що в цій гілці вже 36 сторінок, і там думаю є вже відповідь на твоє запитання.

Спасибо большое. Я читал форум - видел положительные отзывы на две резины из бюджетного варианта: дебица и сава, ну и конечно неплохо еще отзываются о фулде екоконтроль. Думаю что буду выбирать из этих 3 вариантов.

Max 55

Цитата: SAHA від 02 Травня 2017, 23:28:34
Цитата: Володимир від 02 Травня 2017, 20:21:49

Спасибо большое. Я читал форум - видел положительные отзывы на две резины из бюджетного варианта: дебица и сава, ну и конечно неплохо еще отзываются о фулде екоконтроль. Думаю что буду выбирать из этих 3 вариантов.
пока сам не по пробуешь не поймешь, как можно выбирать, у каждого свой стиль езды, кто гонщик то мягкая резина ему не нравится, кто спокойно ездит тому другая нужна, просто такого понятия нет как выбор, сколько людей столько и мнений