Наружная антенна люкс

Автор Олег, 02 Червня 2011, 15:00:30

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Алексей

В мене радіо почало шуміти в чому може бути причина. Антена на криші

охранник

Цитата: slavyta2007В мене радіо почало шуміти в чому може бути причина. Антена на криші

Попробуй такую поставить,может меньше шуметь будет *BYE*

Алексей

ну а якщо підсказати нормально що неможна?

Skiper

Попробуйте втыкнуть вместо штатной альтернативную антенну или в виде куска провода в изоляции не экранированного в центральное антенное отверстие длинной 1 метр, что бы проверить.
Если без существенных изменений на различных сильных станциях, то приёмник виновен.
Если на альтернативной будет лучше, то проверять штатную как сам провод, так и место соединения его в штекере и соединения провода к самому штырю антенны.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Алексей

а магнитофончому може барахлити7

Алексей

а якщо відкрутити і зняти антену то провод антени не впадить в нутрь обшивки?

Skiper

Цитата: slavyta2007а магнитофончому може барахлити7
Может. А тем более, если это безродный китаец, то чувствительность приёмника в нём может быть недостаточная. Потому требует антенну с бОльшим коэффициентом усиления.  Китайцу нужно продать и получить свои деньги, что он с успехом и сделал. Смотрите, обеспечения качественного приёма радиостанций даже в зонах уверенного их приёма для Киева и обл 20-50 км (зависит от мощности передатчика и высоты поднятия передающей антенны, а они разные, т.к. вещание из различных точек напр.:
Радіо 24 - вул. Нагірна 25 (Татарка)
Europa Plus - Гора Щекавиця, Вежа Рател (Подол)
Радио Мелодия - Київська телевежа (Дорогожичи).
Естественно, что приём их будет различен, одни лучше (Дорогожичи), другие хуже (Татарка).
Одно радио может в одном месте (например дома) приниматься неуверенно, а другое нормально, а на работе наоборот.
На краях зон покрытия в зонах неуверенного приёма их приём в машинах и переносных приёмниках ложится на плечи владельца и его антенны.
Я работаю в центре, так на первом этаже музыкальный центр хуже принимает, чем в 16 км от Киева на одну и ту же антенну.
Делайте выводы.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Sergik32

мда, китай рулить, у мене тоже погано тягне, купив антену з двона смужками що клеяться на лобовуху і там ще є регулятор, карочє гівно, помехи і слабий прийом, тепер думаю, може яку сильнішу антену взяти і які вони взагалі там є, бо зовнішню чіпляти не хочу, жалко кузов свердлити
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32мда, китай рулить, у мене тоже погано тягне, купив антену з двона смужками що клеяться на лобовуху і там ще є регулятор, карочє гівно, помехи і слабий прийом, тепер думаю, може яку сильнішу антену взяти і які вони взагалі там є, бо зовнішню чіпляти не хочу, жалко кузов свердлити
Купи собі антенний підсилювач, в якості антени протягни десь під обшивкою кусок провода.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

так моя тоже вроді з підсилювачем, але щось воно не туйво. Може цей що на фото кращий, тра буде в магаз зайти і глянути
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Romka

Підсилювач треба ставити зразу після самої антени, а сигнал з підсилювача до магнітоли підводити екранованим проводом. Тоді буде підсилюватись слабкий сигнал, з мінімум завад.
 Коли підсилювач стоїть перед самою магнітолою, то сигнал пропущений через провід від антени слабне, а завад стає більше і потім ця каша підсилюється. Відповідно, толку ніякого, або ще гірше.

Цитата: Sergik32так моя тоже вроді з підсилювачем, але щось воно не туйво. Може цей що на фото кращий, тра буде в магаз зайти і глянути

Якщо дріт від антени з підсилювачем йде телефонний (плоский без екранування), то толку не буде.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: Sergik32так моя тоже вроді з підсилювачем, але щось воно не туйво. Може цей що на фото кращий, тра буде в магаз зайти і глянути
Я колись був в одному селі 25 км від Тернополя, знаходиться між двома високими горами, у них навіть мобільник не всіх операторів підтримує, потрібно лізти на гору. Родич на ФВ на кришу приліпив на магніті якусь круту антену, то жодної радіостанції не ловило, а на моїй штатній з таким підсилювачем всі тернопільські станції.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Антена родича попала в мертву зону, тре було змістити на 1 - 2 м, з кроком 0,2 в різні боки, та знайти смугу проходження. Але буває, що треба цілих 50 метрів відступати.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Жулик

Цитата: Sergik32мда, китай рулить, у мене тоже погано тягне, купив антену з двона смужками що клеяться на лобовуху і там ще є регулятор, карочє гівно, помехи і слабий прийом, тепер думаю, може яку сильнішу антену взяти і які вони взагалі там є, бо зовнішню чіпляти не хочу, жалко кузов свердлити
патифон какой?
Если патифон нормальный не китайске фуфлице то и на провалку нормально ловит испытано!!!
Цитата: Володимир
Купи собі антенний підсилювач, в якості антени протягни десь під обшивкою кусок провода.

Цитата: Sergik32там ще є регулятор

купи усилитель к усилителю  *ROFL*  *ROFL*  *ROFL*
там он уже стоит встроенный такой же ))))

Sergik32

майфун у мене хароший, салатовим світяться кнопочки, а от провід від антени до майфена дійсно плоский, не екранований, от вона де жопа зарита, все дешеве рано чи пізно вилізе боком.