Славута 1.2S by Мішаня™

Автор Мішаня, 19 Липня 2011, 01:19:19

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Мішаня

Недавно (10.07.2011р.) купив у свого дядька цю машинку. Він купив нову, а мені за символічні 15000 грн. віддав Славутку.
Рік випуску 2003, у 2003 він її і купив. За ці 8 років на приборці 61622 км. Думаю небагато для 8 років. :| Комплектація стандарт.
Мафон стояв кенвуд, але він його забрав. Наразі купив китайский піонер на флешки, колонки стоять теж не супер.
Тюнінгу посуті ніякого.
На другий день змінив масло: напівсинтетику 10w40, Леол здається. Сусід займається ремонтом міняв у нього.
фото пізніше. Подумую про тюнінг, але трохи згодом, тому що поки заважає нестача грошей.

Пару фоток:

24.07.2011 року:
- пробив колесо :|
- приїхав додому позаглядав під коврики, все чудово: ні вологи ні ржавчини.
- підключив повороти та габарити ті що на дзеркалах. Машина вночі як гірлянда:

Reibert

Поздравляю с бортовиком!!!!!
Slavuta 1.2 S

Number One

Поздравляю с бортовиком! Для такого возраста пробег норм. По тюнингу, если напряг с деньгами, начинай с малого: ресницы, колпаки, белые повороты и т.д. Главное - желание...

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Max 55

С бортовиком, как говорится, любой тюнинг начинается сначала с приведения автомобиля в порядок

Андрей

С бортовиком. МАКС на +100 прав. сначала привыкни к машине, по наблюдай что надо ей и когда устранишь все баги, тогда и тюненгом занимайся. Самое главное шоб машино ездила хорошо в любое время года и ты не боялся заглохнуть по среди города. Тюнинг конечно дело хорошее но не первоочередное.

Мішаня

Сьогодні після обіду з цікавості відкриу кришку повітряного фільтра карба. І побачив ось це: (Для наглядності зліва новий фільтр)

Недовго думаючи було куплено наступне:

Свічки купив тому що минулі хто зна коли мінялися, та і на середніх 2-х було трохи нагару. Купив Чемпіон, бо на дорогі грошей нема, а хазяїн магазину сказав що у нього на Ваз 09 стоять такі і проблем не було з ними.

Щітку двірника купив, бо в магазині згадав що тре поміняти, та й купив заодно  :)

Ну а далі сам процес (без коментарів):

Ну і ось що було зроблено:
1. замінена верхня прокладка карба
2. продута верхня частина карба, компресором під тиском 5 Атм, всього не знімав бо боявся назад все не зложити :D
3. замінена діафрагма пускового механізму
4. замінені повітряні жиклери 1 і 2 камер на 165 і 125 відповідно. Паливних не міняв, бо...  :D  не додув як їх зняти.
5. поміняний розпилювач прискорювального насоса, помоєму \"слоник\" називається чи може ні, виправите мене.
6. склав все назад, завів, завелася, попирскав АББРО зверху і всередині як на банці пише.

Висновок:
1. машина стала їхати краще
2. зник \"провал\" при натисканні на педаль в підлогу (дядько мій, у якого я її брав, говорив що то ще з нова коли купив так було, ну провал.)
3. ну а далі буду бачити коли проїдусь пару км, ну відраз після установки проїхав десь 6 км, вроді все добре.
Далі буду бачити розхід і як буде себе вести машинка далі. В неділю маю поїздку десь 40 км, побачимо.
Чекаю на коментарі.

Юра

Поздровляю!!!!
Жесть! поворотники, в подцветке номера.... Мы тут думуем чтоб зделать абы не трескались???? Не плохой вариант  :cool:
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

crank555

Поздравляю с бортовиком!

Мазур Сергей

молодца!!!Видно что у человека руки из правильного места ростут!!!

Мішаня

Цитата: CayenneПоздровляю!!!!
Жесть! поворотники, в подцветке номера.... Мы тут думуем чтоб зделать абы не трескались???? Не плохой вариант  :cool:
Це дядько мій придумав. Стокові чи то згоріли чи що а похожого нічо не найшов от і поставив такі

Юра

И как светят норм???? Надо взять на вооружение! Жигулевские?????
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

crank555

Мішаня мой совет не бери больше ABRO Carb and Choke Cleaner - Очиститель карбюратора, я в нем :(  разочаровался когда не было  Hi-Gear.
Возьми лучше Hi-Gear Очиститель карбюратора (синтетическая формула) http://autoprotect.com.ua/hi-gear-ochistitel-karbyratora-sintetika.html у него выхода больше и моет лучше  :cool:  проверено мною  :cool:

Джан

Мішаня

Цитата: CayenneИ как светят норм???? Надо взять на вооружение! Жигулевские?????
світять супер. зараз виложу фото

Мішаня

Цитата: crank555Мішаня мой совет не бери больше ABRO Carb and Choke Cleaner - Очиститель карбюратора, я в нем :(  разочаровался когда не было  Hi-Gear.
Возьми лучше Hi-Gear Очиститель карбюратора (синтетическая формула) http://autoprotect.com.ua/hi-gear-ochistitel-karbyratora-sintetika.html у него выхода больше и моет лучше  :cool:  проверено мною  :cool:
дякую за підказку наступного разу куплю Hi-Gear

Блін. щойно сфоткав підсвітку номера, і побачив що 1 не світить :|  :o  а ще о 19:00 світив:

30.07.2011 року. Рано включив габарити і ... оп :P ... світять обоє :|  :(