Зимняя резина

Автор gavryusha, 15 Вересня 2008, 17:28:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: YUKON від 08 Грудня 2016, 09:22:27
Довелось на робочій 9-ці поїздити на WQ 101, шумна до ужасу на асфальті та вкатаному снігу, але в каші та глибокому снігу їде норм. При різниці в ціннику в 60-70 грн. між Дебіцою і Роззявою я б віддав перевагу Дебіці! Але то вже діло тільки суб'єктивне!
В мене вона тихіша за літню белшину.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

75Т і 76Q різниця в ціні, і для нашої машини та різниця в швидкості не грозить. і на моє глииииибоке переконання, різниці ніякої немає, тим більше для нашого виробника, там склад і конструкція однакова. Можливо на дорогих гумах щось і має значення, но тільки не в нас
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 08 Грудня 2016, 15:10:50
75Т і 76Q різниця в ціні, і для нашої машини та різниця в швидкості не грозить. і на моє глииииибоке переконання, різниці ніякої немає, тим більше для нашого виробника, там склад і конструкція однакова. Можливо на дорогих гумах щось і має значення, но тільки не в нас
Дякую за допомогу.

Valeriy

А кто что-то может сказать о резине - Сатоя Самураи (Днепрошина)?

Андрей

Вибираю між росава snowgard ,wq 101 ,102  та premiorri viamaggiore .хто що порекомендує?до цього була белшина pirelli winter carving edge та Gislaved eurofrost 2

YUKON

Цитата: Андрей від 10 Грудня 2016, 14:40:56
Вибираю між росава snowgard ,wq 101 ,102  та premiorri viamaggiore .хто що порекомендує?до цього була белшина pirelli winter carving edge та Gislaved eurofrost 2
Рекомендації аналогічні тім що вже писалося вище...Дебіца...то як по грошах...а якщо ні то Гіславд! Гарна резина...на єврофрості на 15-ках, знайомий мотається на 8-ці! Його вислів - "афігіціцельна"!

Valeriy

Цитата: YUKON від 12 Грудня 2016, 08:17:29
Цитата: Андрей від 10 Грудня 2016, 14:40:56
Рекомендації аналогічні тім що вже писалося вище...Дебіца...то як по грошах...а якщо ні то Гіславд! Гарна резина...на єврофрості на 15-ках, знайомий мотається на 8-ці! Його вислів - "афігіціцельна"!
Мені вчора знайомий водій говорив щодо резини Дебіца....казав що надовго не вистачає її...я маю на увазі погано впливає на корд

Жулик

Не надолго это растяжимо сколько тис. км?
Я могу уграть резину не выехав с парковки  :-D

Valeriy

Цитата: Жулик від 12 Грудня 2016, 08:25:24
Не надолго это растяжимо сколько тис. км?
Я могу уграть резину не выехав с парковки  :-D
Говорил только стоит например в ямку заехать...и все

YUKON

Якщо ти маєш на увазі...слабі боковини...так таке є у більшої половини зимової гуми...вона ж робиться з м'якішої гуми...це як простими словами! А от якщо не хватає міцністі...то бери з запасом навантаження! Я на свого бімєра теж вислухав з приводу Матадора...мов крутить таке сяке...дик от при повній масі бімера 1820 кг...я брав навантаження на 1 колесо понад 600 кіл (тобто з відповідним індексом)...і все було добре, але трохи дорожче! Але в 14 радіусі було що вибрати...рідний розмір був 185/65/14 я брав 195/70/14...а от в Славі дуже не розгонишся!
http://nissanoffroad.ru/sovety/ekspluataciya-sovety/indeks-skorosti-shin.html

Жулик

хз все зависит от условие залета в яму ) даже супер крутые резины после ям грыжи получают.

Valeriy

Цитата: YUKON від 12 Грудня 2016, 08:28:41
Якщо ти маєш на увазі...слабі боковини...так таке є у більшої половини зимової гуми...вона ж робиться з м'якішої гуми...це як простими словами! А от якщо не хватає міцністі...то бери з запасом навантаження!
Що значить з запасом навантаження? І що це за гума така?

Жулик

таже только индекс нагрузки побольше.

А на какой авто ваш друг ездил на дебице?

Valeriy

Цитата: Жулик від 12 Грудня 2016, 08:32:30
таже только индекс нагрузки побольше.

А на какой авто ваш друг ездил на дебице?
Славута. Так вот он после Дебицы взял Сатои Самураи и доволен очень такой резиной...

EvgenS

Валерий пока резину выберет и зима закончится :rofl: :rofl: :rofl:, до Нового года осталось 19 дней :yahoo: