Зимняя резина

Автор gavryusha, 15 Вересня 2008, 17:28:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Valeriy

Цитата: EvgenS від 12 Грудня 2016, 09:45:04
Валерий пока резину выберет и зима закончится :rofl: :rofl: :rofl:, до Нового года осталось 19 дней :yahoo:
Я уже выбрал. У меня увы бюджет не позволяет пока приобрести дорогую резину зимнюю....поэтому пока буду ездить на Росавве БЦ-10 (как спереди так и сзади), а там дальше будет видно

YUKON

Цитата: Valeriy від 12 Грудня 2016, 10:22:34
Валерий пока резину выберет и зима закончится :rofl: :rofl: :rofl:, до Нового года осталось 19 дней :yahoo:
Я уже выбрал. У меня увы бюджет не позволяет пока приобрести дорогую резину зимнюю....поэтому пока буду ездить на Росавве БЦ-10 (как спереди так и сзади), а там дальше будет видно
Тоді дюже аккуратно!

Valeriy

Цитата: YUKON від 12 Грудня 2016, 10:53:55
Тоді дюже аккуратно!
Чому дуже аккуратно? Що не так в цій резині?

Володимир

Цитата: Valeriy від 12 Грудня 2016, 11:20:38
Тоді дюже аккуратно!
Ця резина для снігу, на лід не дуже. Незнаю як зараз роблять резину, але раніше коли не було морозу то на трасі вона плаває, бо дуже м"яка, а на морозі дубіє, стає пластмасова. Так що краще трохи доплатити і взяти вк-101.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

на леде кроме шипов и цепей нифига не едет!

Valeriy

Цитата: Володимир від 12 Грудня 2016, 11:34:42
Цитата: Valeriy від 12 Грудня 2016, 11:20:38
Тоді дюже аккуратно!
Ця резина для снігу, на лід не дуже. Незнаю як зараз роблять резину, але раніше коли не було морозу то на трасі вона плаває, бо дуже м"яка, а на морозі дубіє, стає пластмасова. Так що краще трохи доплатити і взяти вк-101.
Дякую. Справа в тому що в мене 3 резини БЦ-10 вже є і є запаска БЦ-10, мені дешевше купити ще одну резину БЦ-10 (що я вже і зробив) ніж купувати 3 резини. Але наступного разу обов'язково візьму вк-101 раз її так хвалять

YUKON

Да не хвалить її ніхто...бабла якби побільше...на мішеліні всі б їздили! Піди на початок цієї теми...подивись що народ купував, а потім порівняй! Відповідь не заставить себе довго чекати!

Володимир

Я думаю що для наших доріг краще взяти відчизняну резину, нею хоч в вибоїну попадаєш то диск гнеться а резині пофіг.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Kritik

Бріджстоун напевно найміцніша з шин які я бачив
в неї дуже товста боковинка

і бачив тести при влітанні на швидкості в бардюр
то Брідж витримувала майже в 2 рази більшу швидкість до розриву резини
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Sergik32

передок гудіер ультрагрип 8 а на задку сава ескімос s3, вже третій сезон, просто-тихо-мяко-не шумить і не гуде.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 12 Грудня 2016, 23:52:12
передок гудіер ультрагрип 8 а на задку сава ескімос s3, вже третій сезон, просто-тихо-мяко-не шумить і не гуде.
Ніфіга собі...всім Роззяву радить, а сам на ультрагріпі їздить! Ай молодєц! :rofl:

Sergik32

я всім тулю хароші, а коли чілавєк каже шо в нього бюджет 600грн, і я так поняв що це на 4 колеса, то я вже як і всі решта, підтримую ВК-101
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Kritik

в мене на Ауді був ультрагріп 7+ вроді
я був розчарований нею.....
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 13 Грудня 2016, 09:40:20
я всім тулю хароші, а коли чілавєк каже шо в нього бюджет 600грн, і я так поняв що це на 4 колеса, то я вже як і всі решта, підтримую ВК-101
А WQ-101 це зимова резина чи так само як Росава БЦ-10 всесезонка?

Жулик

та какая там всезинока )
все они зимние, ездить на бц 10 летом то только в селе )

Хотя если бабок нет то можно  :-D

Всесизонка то резина для весны и осени   ;)