Зимняя резина

Автор gavryusha, 15 Вересня 2008, 17:28:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 18 Гостей дивляться цю тему.

Жулик

Цитата: Valeriy від 15 Грудня 2016, 08:59:23
Цитата: Жулик від 15 Грудня 2016, 08:57:25
Ты надеешься что после замены бц10 на 101 ты почувствуешь на снегу и льду большую разницу?  :-D
Думаю что да. Или я не прав?По крайней мере я думаю что машина не будет ехать туда куда ей захочется ну и подруливать не нужно будет
Это только по асфальту и при +вой температуре, а когда будет -нус, навалит снега и на дороге будет каша, лед, снег и т.д ты ее будешь подруливать на любой резине.
Это зима!
Я уже писал когда на дороге снег, лед и т.д. не одна резина не даст такой управляемости как летом!
Зимой нужно ездить аккуратно на любой резине!

Жулик

Цитата: Sergik32 від 15 Грудня 2016, 09:03:47
кумедний ти чоловік, то якого милого ти зараз не взяв ту що тут тобі порадили хлопці які вже не один рік їздять на машинах і досвід огого який мають. ти взяв те на що вистачило грошей, тепер не жалкуй, люди їздять на таких і нічого страшного в тому немає. їздиш мало, але їздиш. зими у нас не скандинавські, того снігу з льодом як буде на трасі пару днів то то не критично. їздь помалу, акуратно, а на таких шинах ти научишся як себе вести на дорозі. головне не ссати, бо примерзне і буде слизько. сів за кермо і все, голова на 360град крутиться і руки на кермі. Повторюсь знов, як є можливість десь на гарній площадці поїздити, чисто для того щоб відчути машину і дорогу, то полюбому поїздь. Я і сам пару разів так робив, правда пізно ввечері і біля супермаркета, там площадка велика і машин не багато, головне що рідко стоять, от я між ними і давав угла
Спасибо!

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 15 Грудня 2016, 09:03:47
кумедний ти чоловік, то якого милого ти зараз не взяв ту що тут тобі порадили хлопці які вже не один рік їздять на машинах і досвід огого який мають. ти взяв те на що вистачило грошей, тепер не жалкуй, люди їздять на таких і нічого страшного в тому немає. їздиш мало, але їздиш. зими у нас не скандинавські, того снігу з льодом як буде на трасі пару днів то то не критично. їздь помалу, акуратно, а на таких шинах ти научишся як себе вести на дорозі. головне не ссати, бо примерзне і буде слизько. сів за кермо і все, голова на 360град крутиться і руки на кермі. Повторюсь знов, як є можливість десь на гарній площадці поїздити, чисто для того щоб відчути машину і дорогу, то полюбому поїздь. Я і сам пару разів так робив, правда пізно ввечері і біля супермаркета, там площадка велика і машин не багато, головне що рідко стоять, от я між ними і давав угла
ДЯкую. Ви праві. Так і зроблю - буду їздити на тій резині яку купив. А на наступний рік візьму іншу, а стару продам. Головне спочатку спробувати...поки не спробуєш ...

Володимир

Ты надеешься что после замены бц10 на 101 ты почувствуешь на снегу и льду большую разницу?  :-D
Різниця є, калюжі пролітаєш то руль в сторону не кидає, так само і з сніговими заметами, якщо на швидкості на трасі чіпляєш одним колесом сніг, коли на БЦ-10 руль зразу сильно тягне в сторону, то на ВК майже не відчувається. Якщо розвал правильний, то проблем з прохідністю нема, навіть з груженим причіпом.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Цитата: Володимир від 15 Грудня 2016, 09:28:33
Різниця є, калюжі пролітаєш то руль в сторону не кидає, так само і з сніговими заметами, якщо на швидкості на трасі чіпляєш одним колесом сніг, коли на БЦ-10 руль зразу сильно тягне в сторону, то на ВК майже не відчувається. Якщо розвал правильний, то проблем з прохідністю нема, навіть з груженим причіпом.
по очучениях на сколько % лучше?

Sergik32

Мужики, вам треба вийти за клуб, поговорити, бо це капєц, або знов покупляти собі славути і станете добрими як раніше
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 15 Грудня 2016, 09:39:18
Мужики, вам треба вийти за клуб, поговорити, бо це капєц, або знов покупляти собі славути і станете добрими як раніше
Не розраховую канєш обртно на Славуту, але життя може скластись по - різному!
Серіжка, шоб ти зараз не казав, але, тиж чогось катаєш Гідьїри??? Чому??? І не підняв ор шо Бєлка "г", і не агітуєш нікого на іншу??? Так от деякі "елеметам" тре подумати, шо такоє харашо і шо такоє плохо!...виходчи з прямоти руць!

Sergik32

я вашпєто хотів ультрагрипи 500 шиповані, або ні, але їх таких було вже важко знайти, тим більше такий бублик як славута. ну взяв то шо взяв, твердуваті але зато тихі і гарно валять по каші і всякому гівні, на льоду да, то не шип. но тихо йдуть, от шо мене радує в моїй супермегаультра обезшумленій машині.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

dj_doom

Цитата: YUKON від 15 Грудня 2016, 09:30:22
Клоун він і в Африці клоун! Якщо ти, їздячи далеко не на бюджетному авто (виходячи з умов сьогодення) купляєш резину бюджетного класу, але вимагаєш від тієї резини характеристик Мішеліна і Гудїїра...то ти просто даун!

что ж... как отец ребенка с синдромом Дауна просто скажу, что вы обычное невоспитанное хамло и очень жаль, что даже на нормальном форуме есть такие грязноротые..
давно хотелось в игнор поставить, чтобы не читать потоки бесполезного флуда, теперь лишь убедился, что пора..

Володимир

Цитата: Жулик від 15 Грудня 2016, 09:29:43
Та х.. його знає, щоби так сказати треба проводити тести, але по керованості різниця відчутна.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

Мужики, давайте якось толлерантніше один до одного, ну хоча би без обзивань. Кожен сам собі обирає що він хоче, у кожного є своя голова на плечах, купив такі колеса, значить купив, йому на них їздити і робити висновки. Матиме досвід від таких, купить інші, поїздить і зробить порівняння.

Жулик

Цитата: Володимир від 15 Грудня 2016, 11:31:11
Цитата: Жулик від 15 Грудня 2016, 09:29:43
Та х.. його знає, щоби так сказати треба проводити тести, але по керованості різниця відчутна.
В том то и дело!
При тесте думаешь ооо там тормозной путь 10м а там 10,5м, логично понимаю что 0,5метра это 3ть разбитой машины  :(.
Но блин ежу уже на 3х разных фирмах шин офигенной разницы не чувствую, да есть но не на столько чтобы.
Но я очень все равно надеюсь на тех 0,5м что они есть в запасе и это греет душу.

Но все равно зимой удлиняю дистанцию в 3-4 раза больше чем мог бы быть екстренный тормозной путь + еще АБС та еще фишка  в моей авто к нему нужно привыкнуть тормозной путь удлиняет капец  :facepalm:  было тяжеловато перестоится после славуты.

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 15 Грудня 2016, 11:36:17
Мужики, давайте якось толлерантніше один до одного, ну хоча би без обзивань. Кожен сам собі обирає що він хоче, у кожного є своя голова на плечах, купив такі колеса, значить купив, йому на них їздити і робити висновки. Матиме досвід від таких, купить інші, поїздить і зробить порівняння.
Я з Вами повністю згодний

Жулик

Цитата: Sergik32 від 15 Грудня 2016, 11:36:17
Это все понятно! Но хотелось бы все равно учится не на своих ошибках (

Sergik32

згоден, бо якось не по феншую, в'їхавши в тролейбуса і чухаючи репу, казати собі, от жеж блін, не ті всетаки колеса. Але треба перестроїтися і завчасно вмикати поворот, а не перед самим поворотом, або після нього