Зимняя резина

Автор gavryusha, 15 Вересня 2008, 17:28:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 29 Серпня 2017, 21:59:05
ну ясен пень що маленький знос іде, але не такий як літній, ти ж хвізику в школі вчив, зимою холодно, гума не така мяка і гаряча як літом, от і її не так тре по гасвальту, да вона немає того кахвіцієнта зчеплення що літом, але і не так треться, бо котиться як пружне тіло по твердій поверхні. А тобі й не треба зимова, ти ж на літній чи всесезонній буш їздити, і тим більше зимою ти взагалі не визжаєш
Дело в том что я летом больше езжу чем зимой. Прошлой зимой выехал раз 5 не на длинные дистанции.  Всесезонку брал бц-10, при обгоне чуть в кювет не слител...рыскала и плавала - после этого продал

Sergik32

ну от тепер мені скажи, то якого милого ти хочеш продати зимову і знов хочеш всесезонку, тобі мало одного разу коли концентрація напряженія вокруг отверстія зашкалила як ледь в кювет не ушов. Ти купив і май те що маєш, ніхто не від чого не застрахований, можеш раз виїхати і не доїхати, а можеш і літати як хочеш і нічого не станеться. Такщо не роби дурниць, стане температура середньодобова нижче +5 градусів от тоді міняй на зимову і їздь собі спокійно
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 29 Серпня 2017, 22:15:15
ну от тепер мені скажи, то якого милого ти хочеш продати зимову і знов хочеш всесезонку, тобі мало одного разу коли концентрація напряженія вокруг отверстія зашкалила як ледь в кювет не ушов. Ти купив і май те що маєш, ніхто не від чого не застрахований, можеш раз виїхати і не доїхати, а можеш і літати як хочеш і нічого не станеться. Такщо не роби дурниць, стане температура середньодобова нижче +5 градусів от тоді міняй на зимову і їздь собі спокійно
Я думаю продать пару летней вс--11 и на заднюю ось поставить пару зимней. Все равно потом зимнюю докатывать летом...зачем мне сколько резины

YUKON

Щось Валера я знову не зрозумів твоєї логікі,  але купиш зимову став на передню вісь,  а свій бц10 на задок.

Valeriy

Цитата: YUKON від 30 Серпня 2017, 06:57:13
Щось Валера я знову не зрозумів твоєї логікі,  але купиш зимову став на передню вісь,  а свій бц10 на задок.
бц-10 нету у меня. Есть 4 вс-11 и 4 зимние. Мне так много не нужно при моем выезде 5 раз зимой. Вот и думаю голову что делать. Зимняя wq-101

YUKON

Валера, да ти буржуй, 4 літа, 4 зими. Про що думать? Стала темп 0 і нижче поставив зиму і уперод.

Володимир

Цитата: Valeriy від 29 Серпня 2017, 18:24:10
Цитата: Володимир від 29 Серпня 2017, 17:03:05
Цитата: Valeriy від 29 Серпня 2017, 16:23:49
Цитата: Володимир від 29 Серпня 2017, 15:09:11
Цитата: Valeriy від 29 Серпня 2017, 14:44:55
Кто как ездит на зимней резине? При скольки мм рисунка протектора меняете зимнюю резину на новую?
Я їзджу на зимові резині тільки зимою, то вона на снігу не стирається, і має стан нової.
Что вообще не стирается? Как была новая 7-8 мм так и осталась? Не будешь ты ездить на зимней резине когда остаток протектора 1,5-2 мм
Нічого не стирається, висота протектора як в новій.
Очень странно...как можно ездить зимой по снегу и трассе и не стиралась? Очень странно. Ты же когда ездишь зимой ты же не ездишь только по снегу, не выбираешь где только снег есть что бы только по трассе не ездить
По місту всюди сніг і лід, але за рахунок того що резина зимова, машина не буксує і відповідно вона не стирається. На трасі або лід або асфальт, можливо якийсь знос є, але він незначний, якщо треба то можу поміряти залишок протектору на моїй 10-ти річній БЦ-10, крім поїздок на машині зимою, вона кілька сезонів каталась на прицепі, а зараз вже другий рік юзається на мотоблоці.
Цитата: Valeriy від 29 Серпня 2017, 22:07:41
Цитата: Sergik32 від 29 Серпня 2017, 21:59:05
ну ясен пень що маленький знос іде, але не такий як літній, ти ж хвізику в школі вчив, зимою холодно, гума не така мяка і гаряча як літом, от і її не так тре по гасвальту, да вона немає того кахвіцієнта зчеплення що літом, але і не так треться, бо котиться як пружне тіло по твердій поверхні. А тобі й не треба зимова, ти ж на літній чи всесезонній буш їздити, і тим більше зимою ти взагалі не визжаєш
Дело в том что я летом больше езжу чем зимой. Прошлой зимой выехал раз 5 не на длинные дистанции.  Всесезонку брал бц-10, при обгоне чуть в кювет не слител...рыскала и плавала - после этого продал
БЦ-10 то не всесезонка, а зимова резина, яка розрахована на мороз, за плюсових температур вона на трасі плаває, бо протектор в неї високий і за плюсових температур вона дуже м"яка.

Я колись як купив таврію, то перші рік чи два їздив на всесезонці, то я тобі скажу що ну його на... зимою їздити на всесезонці, воно ж зараза буксує, тратиш нерви час та гроші.

Цитата: Valeriy від 30 Серпня 2017, 07:01:28
Цитата: YUKON від 30 Серпня 2017, 06:57:13
бц-10 нету у меня. Есть 4 вс-11 и 4 зимние. Мне так много не нужно при моем выезде 5 раз зимой. Вот и думаю голову что делать. Зимняя wq-101
Залиш все як є, від своїх махінацій ти нічого не виграєш.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

я ся тащу, Валєра, тобі немає чим занятися напевно. якщо вже жмуть колеса і тра гроші, то продай запаску, вона всеодно без діла лежить, а зимову і літню гуму не чіпай, продасиш машину і колеса в придачу і купиш собі скутера
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 30 Серпня 2017, 08:15:16
... і купиш собі скутера
Серіжка, ранкове жогово почалось! :-D :-D :-D

Sergik32

ну а хулі якщо хлопець мучається, купе скутера, а там всього 2 колеса, на задок поставе зимову, а на передок літню, от і все

YUKON

Цитата: Sergik32 від 30 Серпня 2017, 08:20:44
ну а хулі якщо хлопець мучається, купе скутера, а там всього 2 колеса, на задок поставе зимову, а на передок літню, от і все
Та нічого він не мучається...авто - є, зима 4 скати - є, літо - 4 скати - є. Веселиться людина.
Я на ВеКью- 101 на робочій 9-ці по таких сугробах мотав...що мама не горюй.
Брррр, в 2 ночі така пургєнь почалась, в 4.30 збили насмерть пішохода...виїжджав на цей випадок, як представник(був якраз черговий) організації в якої стоїть на балансі вулично-шляхова мережа і яка їх (дорогі) чистить взимку.
В 4 вже чистити вулиці повиїзжали, а мадам шли на підпитку да її таксист зніс. От я і пробирався на тій резині. Снігу було іноді по номер.
А Валерка, то він балується, тролить нас так би мовити. :-D :-D :-D
Ось троллінгова цитата:
Valeriy пише:
Кто как ездит на зимней резине? При скольки мм рисунка протектора меняете зимнюю резину на новую?

От вдумайся, як гарно трольнув, прям мистецтво, прям 95-й квартал. :-D :-D :-D

Sergik32

да хай тролить, тролейбус він наш, а ми хоч випісаємся про його резину

Володимир

Я вже їздив на всесезонці, тому з впевненістю хочу сказати що дешевше мати ліню і зимову резину окремо на дисках.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

стопудово і підвал як у Валєри з досками 40-вками, щоб на них колеса зберігати.

Жулик

Цитата: Володимир від 30 Серпня 2017, 09:34:55
Я вже їздив на всесезонці, тому з впевненістю хочу сказати що дешевше мати ліню і зимову резину окремо на дисках.
дешевле купить 2 комплекта резины чем один? Или дешевле не попадать в ДТП зимой из за всесизонки?