Зимняя резина

Автор gavryusha, 15 Вересня 2008, 17:28:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Sergik32

це ми салабони купуємо по 2 комплекта, бо їздити не вміємо, справжні профі їздять на всесезонці
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 01 Вересня 2017, 12:28:41
це ми салабони купуємо по 2 комплекта, бо їздити не вміємо, справжні профі їздять на всесезонці
Справжні профі їздять на сліках зимою :rofl:

Sergik32

я його розумію і підтримую, чоловін не любить щоб його машині лишній раз ставили домкрата і напрягали кузов, при заміні колес. Валєра, тіко ВС-10 і нікого не слухай, раз взув і про проблеми забув. Бо ЮКОН тут буде писати про свою гуму акулячу, що вона і мяка і тиха і шикарно рулиться, воно тобі треба оці казки слухати, тіко всесезонка
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 01 Вересня 2017, 12:33:20
Бо ЮКОН тут буде писати про свою гуму акулячу, що вона і мяка і тиха і шикарно рулиться, воно тобі треба оці казки слухати, тіко всесезонка
Ну слава богу...знайшов винуватого! :-D :-D :-D
Валера, як з'ясувалось я винуватий що в тебе 2 комплекти резини і що ти хочеш їздити на БЦ-10 :-D :-D :-D
А акуляча резина дійсно норм. Давно рукі чесались купити з 0 гарну резину, а не просто інорезину.

Серёга

Цитата: YUKON від 01 Вересня 2017, 12:29:28

На Жигулях когда то зимой ездил на стёртой летней(почти слик) с 1-й нереально было тронуться сразу в букс, трогался со 2-й
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Sergik32

Ну от ЮКОН і визнав свою провину, що у Валєри 2 комплекти гуми. Все, продавай і літо і зиму і купиш олл сеасонс гуму і ще залишиться на бензин

Володимир

Цитата: Жулик від 01 Вересня 2017, 11:30:36
Цитата: Володимир від 30 Серпня 2017, 09:34:55
Я вже їздив на всесезонці, тому з впевненістю хочу сказати що дешевше мати ліню і зимову резину окремо на дисках.
дешевле купить 2 комплекта резины чем один? Или дешевле не попадать в ДТП зимой из за всесизонки?
ДТП до уваги не беремо, дешевше виходить по паливу і по нервам, тому що літом краще по асфальту котиться літня і економиш на паливі, а зимою не буксуєш, і відповідно економиш і паливо і шини, бо так як всесезонка буде буксувати то вона стирається на ділянках де сиплять пісок.
Цитата: Sergik32 від 01 Вересня 2017, 12:33:20
я його розумію і підтримую, чоловін не любить щоб його машині лишній раз ставили домкрата і напрягали кузов, при заміні колес. Валєра, тіко ВС-10 і нікого не слухай, раз взув і про проблеми забув. Бо ЮКОН тут буде писати про свою гуму акулячу, що вона і мяка і тиха і шикарно рулиться, воно тобі треба оці казки слухати, тіко всесезонка
Я думаю що в нього просто нема домкрата.
Цитата: Серёга від 01 Вересня 2017, 13:45:16
Цитата: YUKON від 01 Вересня 2017, 12:29:28

На Жигулях когда то зимой ездил на стёртой летней(почти слик) с 1-й нереально было тронуться сразу в букс, трогался со 2-й
Я на всесезонці одного разу машиною приїхав на роботу, машину поставив, а через кілька годив вже рушити не зміг.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

YUKON

Цитата: Sergik32 від 01 Вересня 2017, 14:53:04
Ну от ЮКОН і визнав свою провину, що у Валєри 2 комплекти гуми. Все, продавай і літо і зиму і купиш олл сеасонс гуму і ще залишиться на бензин
Як ти ще не додав, що я йому її порадив і свою ж впарив, бо тре було купити акулячу резину. :-D :-D :-D
Я ще часом не винуватий що сонце сідає...добре що не на горшок! :-D

Sergik32

ну я глянув, що ти не на хворумі, квандратик зеленим не світиться, ну от і все звалив на тебе. а на рахунок акулячої гуми то я і собі її хочу на літо

Алексчук

Цитата: Valeriy від 29 Серпня 2017, 16:23:49
Что вообще не стирается? Как была новая 7-8 мм так и осталась? Не будешь ты ездить на зимней резине когда остаток протектора 1,5-2 мм
Новая 8-9мм. 7 то уже поношенная

Цитата: Sergik32 від 29 Серпня 2017, 21:59:05
... ти ж на літній чи всесезонній буш їздити, і тим більше зимою ти взагалі не визжаєш
Всесезонки не бывает, есть демисезонка, переход зима-лето и лето-зима
Т.е. третий комплект при температуре чуть выше 0 и средней +5.

Цитата: YUKON від 30 Серпня 2017, 06:57:13
Щось Валера я знову не зрозумів твоєї логікі,  але купиш зимову став на передню вісь,  а свій бц10 на задок.

Это стопроцентный занос при торможении на льду и либо в кювет, либо во встречное авто.

П.С. Из личного опыта в первый гололед.

Цитата: Valeriy від 30 Серпня 2017, 07:01:28
Зимняя wq-101

Гудит она когда шипованая просто ужас, а не шипованная в гололед никакая, ну чуть лучше "всесезонки".  На Сенсе такая стоит, в принципе на дороге устойчива.

ZaVa

То шо ж тоді Валєрчику взять ????? І яку ?
Да-а-а-а-а.... От питання так питання.
;)
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Valeriy

А что взять, что взять... Думаю сделать так...поскольку я не часто езжу вообще...а особенно зимой...то сделаю так: летом будет такая комбинация - спереди ВС-11, а сзади WQ-101. А на зиму такая комбинация: спереди снимаю летнюю и ставлю вместо нее зимнюю - WQ-101. Тем более что зимняя что летняя по цене у нас почти одинаково - разница в 10-20 грн.  WQ-101 лучше чем всесезонка и будет мягенько.

Алексчук

Цитата: Valeriy від 01 Вересня 2017, 19:05:18
А что взять, что взять... Думаю сделать так...поскольку я не часто езжу вообще...а особенно зимой...то сделаю так: летом будет такая комбинация - спереди ВС-11, а сзади WQ-101. А на зиму такая комбинация: спереди снимаю летнюю и ставлю вместо нее зимнюю - WQ-101. Тем более что зимняя что летняя по цене у нас почти одинаково - разница в 10-20 грн.  WQ-101 лучше чем всесезонка и будет мягенько.
Не знаю, сейчас выпускают или нет, но у меня Таврии зимой перед БЦ-10 (шипованная), сзади Днепрошина Самурай (шипованная) управляемость и торможение отличные. Но на голом льду зимой выше 50 км/ч не езжу, хватило одного влетания в первый гололед для науки, хорошо, что никто не пострадал, а так все отлично :) только погнул заднюю балку, заменил замок задней двери и выровнял кузов.

Valeriy

Цитата: Алексчук від 01 Вересня 2017, 20:52:07
Цитата: Valeriy від 01 Вересня 2017, 19:05:18
Не знаю, сейчас выпускают или нет, но у меня Таврии зимой перед БЦ-10 (шипованная), сзади Днепрошина Самурай (шипованная) управляемость и торможение отличные. Но на голом льду зимой выше 50 км/ч не езжу, хватило одного влетания в первый гололед для науки, хорошо, что никто не пострадал, а так все отлично :) только погнул заднюю балку, заменил замок задней двери и выровнял кузов.
шифрованную не видел... А на льду больше и не поедешь чем 50...а то будет как в песне: И уносят меня, и уносят меня...

SWarlock

Та да, тоже приходилось несколько раз по острой необходимости выезжать на летней по гололеду, по колее, выбитой до асфальта, ехать больше сотни...  :mitsu: Впечатления - лучше бы их не было... Хорошо, что все обошлось. Поэтому, был прикуплен комплект зимы, куплены под него диски и уже легче. Хотя, в гололед любая резина не очень спасает.
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.