Рулевая рейка/рулевое управление.

Автор zerber85, 24 Вересня 2008, 16:09:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Григорий

Бочонки запресувати дуже легко а от сайлентблоки крабів то да  і то запресувались
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Sergik32

Ну Жулькін тут то понятно, ти молодий і енергійний, пхаєш, рветься, але пхаєш, це всі в молодості так робили, а от уже поважного віку люди, без напряга гарно всовують і нічого не рвуть. Нічого, все приходить з віком і досвідом.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Sergik32

головне в цьомц ділі мати приспосібку. хоч і до коліна зроблену, але її тра мати, так буде легше працювати.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

Мав тиски, горлышко бутылке + литол.
Кароче я не растроился....

Sergik32

Владимир

Цитата: Sergik32 від 22 Вересня 2017, 16:25:16
вазелин, силікон но не ГСМ
Мило рідке (ричаги, краби) карче - все шо резинове в метал мажем милом і лізе навіть без писку :-D

Григорий

СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Romaken

Доброго вечора одноклубникам)))
сталося так, що треба було знімати руль (почистити контакти-дорожки бібікалки, поремонтувати пластмаску, яка повороти відклацує при повороті руля), прислухавшись порад на форумі, я гайку руля до кінця не відкрутив і по зубах не дістав  :-D

але забув за пораду розмітити положення руля на шліцах..... відповідно при зборці закладав його "на око" і криво, от тепер думаю, як його тепер виставити, щоб він точно посередині стояв ???
хто які ідеї має..?

dj_doom

Цитата: RomanKyten' від 14 Березня 2018, 19:29:05
але забув за пораду розмітити положення руля на шліцах..... відповідно при зборці закладав його "на око" і криво, от тепер думаю, як його тепер виставити, щоб він точно посередині стояв ???
хто які ідеї має..?

у меня была ровно та же ситуация... ))) поставил примерно ровно колеса, поставил руль.. потом сделал небольшой выезд - на дороге проехал по прямой, посмотрел на сколько и в какую сторону руль надо сдвинуть, чтобы он стал ровно.. приехал, переставил, все теперь как было - едешь ровно - руль ровно стоит..

Алекс

Не затягуй гайку намертво-прокатись шоб руль стал прямо ..все увидишь  и переставишь
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Romaken

Просто зараз важко вгадати де він посередині, бо машинку зараз вправо тягне....я на днях буду робити геометрію то тоді і подивлюся :)

пів року тому "в зад" в'їхав мужик на опелі то думаю, що може і геометрію задніх коліс правити прийдеться...

дуже дякую) ;)

Володимир

Цитата: RomanKyten' від 14 Березня 2018, 21:29:07
Просто зараз важко вгадати де він посередині, бо машинку зараз вправо тягне....я на днях буду робити геометрію то тоді і подивлюся :)

пів року тому "в зад" в'їхав мужик на опелі то думаю, що може і геометрію задніх коліс правити прийдеться...

дуже дякую) ;)
Тобі треба зробити розвал/сходження, але перед тим як їхати на стенд, постав руль по середині відносно рулювої колонки. Тобто положення руля в крайніх точках має бути дзеркальним.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romaken

Цитата: Володимир від 15 Березня 2018, 09:11:21
Тобто положення руля в крайніх точках має бути дзеркальним.

Я правильно зрозумів - це треба вивернути руль до упору вправо, потім вліво і дивитися куди він більше повертається ???
І переставляти поки не буде рівне положення в обидві сторони ?

Aryan

Игорь

Цитата: RomanKyten' від 15 Березня 2018, 21:42:24
Цитата: Володимир від 15 Березня 2018, 09:11:21
Тобто положення руля в крайніх точках має бути дзеркальним.

Я правильно зрозумів - це треба вивернути руль до упору вправо, потім вліво і дивитися куди він більше повертається ???
І переставляти поки не буде рівне положення в обидві сторони ?
Зачем много мудрить, вначале на глаз выставить прямо колёса и переставить руль прямо, сильно не затягивая гайку. Проехать по прямой дороге дороге и подкорректировать, если будет необходимо.
Королевский синий. 1,2Sі.2008г.