Диагностика МИКАСА

Автор serafimich, 12 Жовтня 2008, 01:20:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

El'f

признак не признак незнаю но расход в норме машинка ведет себя куда приятнее чем с перегазовкою. расход с одесской обл. в донецкую 800км я заправился на 500гр по10,70гр/л и в баке еще осталось гдето 3-4л! Машина груженная.

Евгений

Цитата: Володимир
Цитата: El\'fНикак не влияет! 2года катаюсь без него и ничего не изменилось за это время. Если-бы чек не загорался при хорошем разгоне то вообще-бы забыл о его существовании.
Без датчика швидкості не працює режим примусового холостого ходу, значить розхід буде більшим.
Мне как то залили хорошую прошивку,в которой был отключен датчик скорости,изменений в работе не заметил и расход был в норме,единственное что небыло подъема оборотов на нейтрали +120об\\мин как в стоке,но я решил его включить так и не понял зачем его отключили???!!!Но то что расход не вырос это точно и мегапанель работала!!
1.2 Li  М 10.3 chip ГБО 4 143000км

Володимир

Цитата: El\'f
Цитата: El\'fНикак не влияет! 2года катаюсь без него и ничего не изменилось за это время. Если-бы чек не загорался при хорошем разгоне то вообще-бы забыл о его существовании.
Без датчика швидкості не працює режим примусового холостого ходу, значить розхід буде більшим.
Это типа торможения двигателем?
Іменно так, плюс не буде працювати режим привідкривача, переключення передач буде не таки м\"яким.
Цитата: El\'fРасход кстати в норме и самое положительное это то что не перегазовует на нейтралке.
Розхід падає за рахунок приторможування двигуном, якщо цим не користуватись то і економії не буде. Щодо перегазовок на нейтралі, то все можна вирішити банальною перепрошивкою, в мене при переключенні на нейтраль, спочатку оберти зависають на позначці 1500, а потім якщо не була увімкнена передача повільно зповзають до обертів ХХ.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

El'f

Так я знаю що перепрошивка вирішуе цю проблему, але банальна перепрошивка коштуе зовсім не банальні гроші. В моему авто є багато місць куди їх можна було б застосувати, якби вони були))))))

Володимир

Цитата: El\'fТак я знаю що перепрошивка вирішуе цю проблему, але банальна перепрошивка коштуе зовсім не банальні гроші. В моему авто е багато місць куди їх можна було б застосувати, якби вони були))))))
Комп в тебе є, залишається купити чи виготовити самому адаптер, і якщо знань бракує, то можна купити на чіпсофті в дуже хваленого спеціаліста за 180 грн прошивку.

El'f

170датчик + 180прошивка + адаптер(хз скільки коштуе) то я б краще за ці гроші купив у тебе БК)))))

Евгений

Цитата: El\'fТак я знаю що перепрошивка вирішуе цю проблему, але банальна перепрошивка коштуе зовсім не банальні гроші. В моему авто е багато місць куди їх можна було б застосувати, якби вони були))))))
Комп в тебе є, залишається купити чи виготовити самому адаптер, і якщо знань бракує, то можна купити на чіпсофті в дуже хваленого спеціаліста за 180 грн прошивку.
а у кого это,что за специалист?

Володимир

Цитата: pletenets
а у кого это,что за специалист?
Та є там такий спеціаліст  MLG всі хвалаять, з ціною я збрехав, просить 200 грн.. Але я з ним поспілкувався і зрозумів що його послуги мені не потрібні.

Сергій

Бачу скільки людей-стільки думок :) Підскажіть якою програмою можна перевірити чи не відключено датчик швидкості та в разі чого включити.

Евгений

Цитата: lonewolfБачу скільки людей-стільки думок :) Підскажіть якою програмою можна перевірити чи не відключено датчик швидкості та в разі чого включити.
нужно скачать прошивку с авто и в эксплорере посмотреть

Сергій

можна наводку де скачати дану програму

El'f

Цитата: pletenets
Цитата: lonewolfБачу скільки людей-стільки думок :) Підскажіть якою програмою можна перевірити чи не відключено датчик швидкості та в разі чого включити.
нужно скачать прошивку с авто и в эксплорере посмотреть
Викрути датчик из коробки но не отсоединяй разьем, заведи машину и поднимись на какую нибудь горку хорошо газуя(рвать не надо) и если чек загорится значит микас видит что датчик не крутится, а если не загорится чек, то микасу датчик не нужен

Сергій

В принципі в мене після поїздки з\"являється помилка несправність мережі датчика швидкості, значить датчик не відключений? а програму все-таки б скачав, якщо можна дайте зсилку

TOXAT

Цитата: lonewolfВ принципі в мене після поїздки з\"являється помилка несправність мережі датчика швидкості, значить датчик не відключений? а програму все-таки б скачав, якщо можна дайте зсилку
Через 5 мин на файлообменник залью.
Держи ссылку. Там в архиве есть все что нужно.
Славута 1.2 инжектор -- 2007г.в. -- 120000км. -- М10.3 -- ГБО-1

Сергій

Дякую скачав буду розбираться.
При першій діагностиці після купівлі машини була помилка \"несанкционированный сброс контроллера\" шо це може бути?