Slavuta 1,2Si 2006г

Автор Sergik32, 22 Січня 2013, 15:06:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

ну контактну групу напевно зараз і не продають, скоріш всього продадуть все в зборі з новими ключами
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

romuald

Продають. На базарі минулої осені була 250 грн.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 08 Лютого 2023, 16:20:24ну контактну групу напевно зараз і не продають, скоріш всього продадуть все в зборі з новими ключами
Я думаю тобі не доведеться міняти контактну групу, я вже не пам"ятаю що робив в себе, але напевне почистив і підігнув контакти. Будеш розбирати, то обережно, бо там на контакти нажимають два маленькі штирьки, їх можна загубити.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

добре, дякую, думаю прийдеться зняти, бо то не їздячка. думав шо то може стартер не робе, але навіть щолчка під панеллю не чутно коли повертаю на старт
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Sergik32

Усім привіт. Хлопці, вже блін нерви не витримують, що з цим відром блядь не то. Ніяких помилок не викидає, ну окрім пропусків в 2 і 3 циліндрах, проїду 15 км і жопа, то робить як часи то оберти 1000 і вище коли на ХХ стою на світлофорі, то глохне і завести можна коли нажму на педаль газу, бо РХХ походу закриває нахер той канал. Чого іде дьоргання і відсікає подачу палива. Ніяких помилок немає. Хотів ще запитати, якщо скинути в опендіагу на телефоні настройки чи що дасть чи це треба з компютора. бля, мене вже це відро достало.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 15 Березня 2023, 12:32:25Усім привіт. Хлопці, вже блін нерви не витримують, що з цим відром блядь не то. Ніяких помилок не викидає, ну окрім пропусків в 2 і 3 циліндрах, проїду 15 км і жопа, то робить як часи то оберти 1000 і вище коли на ХХ стою на світлофорі, то глохне і завести можна коли нажму на педаль газу, бо РХХ походу закриває нахер той канал. Чого іде дьоргання і відсікає подачу палива. Ніяких помилок немає.
Треба знімати лог, щоби потім спокійно за компом на великому екрані розглядати що не так.

vladishtm

Цитата: Sergik32 від 15 Березня 2023, 12:32:25...... скинути в опендіагу на телефоні настройки чи що дасть чи це треба з компютора.
Без, різниці, скидає нормально. Якщо " сброс контролера" (почуєш насос) то перепідключайся. Дійсно може в тебе адаптація включена :dunno: але ж при чоиу ті пропуски? Подача палива відсікаеться у випадках,- температура, перевищення обертів, дпзд за 100% , режим ПХХ (до рівня конст. тиску ), і наче  :dunno:  детонація......то ж можливо датчик якийсь (або його проводка, контакт, напруга на датчики (масса)
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

igo61

Сєржик, то не комутатор вимахує? Попарне запалення 1х4, 2х3. Канал 2х3 дрюкає. В тому ж ланцюгу і свічки та ВВ-проводи на циліндри.
Заміряй, будь ласка, опір проводів і свічок.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

User2108

Цитата: igo61 від 15 Березня 2023, 13:59:07Сєржик, то не комутатор вимахує? Попарне запалення 1х4, 2х3. Канал 2х3 дрюкає. В тому ж ланцюгу і свічки та ВВ-проводи на циліндри.
Заміряй, будь ласка, опір проводів і свічок.
В нього інжектор

igo61

Я в курсі.
Вас засмутило шо я модуль запалення комутатором назвав?
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Sergik32

Хлопці, опар проводів і свічок в нормі, я навіть підібрав по найвищому опору провода менший опір свічки, ну одним словом все як ютуба каже. Вовчик, як зняти лог, з телефона це можна зробити? бо зараз холодно і нотебук в холоді не хоче показувати, екран полосами йде і потім геть не показує. датчики вже всі перебрав, вольтажі і опори на датчиках в нормі, навіть температурний показує правильно, і в момент заглохання також в нормі показує, щось якась хрінь регулює оберти, один раз нормально, через трохи завишені. от з роботи додому їду 24 км все в нормі, приїхав, заглушив, постояла, завів і почалося, то сука глохне, то реве як дурна, смикає і провали, пропуски навіть не завжди показує, деколи чек моргає то тоді пише шо пропуски.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 15 Березня 2023, 21:02:50Хлопці, опар проводів і свічок в нормі, я навіть підібрав по найвищому опору провода менший опір свічки, ну одним словом все як ютуба каже. Вовчик, як зняти лог, з телефона це можна зробити? бо зараз холодно і нотебук в холоді не хоче показувати, екран полосами йде і потім геть не показує.
За телефон не скажу, я його для діагностики не використовую. Прогрівай салон разом з ноутом, або пічкою, або можна тепловентилятор в салон поставити і зробити африку.

Цитата: Sergik32 від 15 Березня 2023, 21:02:50датчики вже всі перебрав, вольтажі і опори на датчиках в нормі, навіть температурний показує правильно, і в момент заглохання також в нормі показує, щось якась хрінь регулює оберти, один раз нормально, через трохи завишені. от з роботи додому їду 24 км все в нормі, приїхав, заглушив, постояла, завів і почалося, то сука глохне, то реве як дурна, смикає і провали, пропуски навіть не завжди показує, деколи чек моргає то тоді пише шо пропуски.
Дивись що показують датчики коли авто чудить. Можливо модуль запалювання, а можливо і в мікасі проблема, попробуй не вмикати пічку щоби не збільшувати йому температуру.

vladishtm

Цитата: Sergik32 від 15 Березня 2023, 21:02:50зняти лог, з телефона це можна зробити?
Можна Опендиагом, (зручніше безпроводним варіантом адаптера)....., ВКЛ. запалення, підключив опендіаг, на праве меню, шостий зверху пункт, "ВКЛ лог"(він же "викл лог"). Пишеш логи по  три хвилини, бо фрішнй DiagView v.1.5.9.0 не дасть довші дивитись. Прога кладе файли в папку ""storage/emulated/0/OpenDiag/"" з іменами
""appLog-2023-03-02-10-57-13.log"" - тоб то чітко дата-час. Запиши декілька, щоб ті, що з витрибеньками теж були, потім в архів та кинь сюди. Можеш якось помітити файли з витрибеньками (ну поставити поруч з краппкою ще одну, дата-час залишутся по порядку). На крайняк зніму скріни графіків і викладу сюди ж. Не смертельно якщо лог проскочить довший, просто DiagView  не покаже далі трьох хвилин.
ПС.Для перекачування зі смартфона по вайфаю на комп користуююсь "WiFi File Transfer " з АРР -зручно. Зробив ярлик на столі зразу на сторінку storage/emulated/0/OpenDiag/" і :popcorm:

ПС у квадраті   :dunno: :wallbash: як же ж ти оце оприділив
Цитата: Sergik32 від 15 Березня 2023, 12:32:25і відсікає подачу палива.
:dunno:  :wallbash:
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Sergik32

а оприділив я цю відключалку палива тим що коли їхав і провал був то брат сидів і дивився в телефон і каже що в момент провалу витрата палива була 0 ну по типу коли накатом на передачі їде, але це було не накат а в момент набору швидкості, і такі провали то не ті що 2 і 3 циліндри глючать, ну одним словом отака справа. ну я так от поняв що якщо іде відсічка палива на форсунки то тоді і не подається іскра. може я не так виражовуюсь, але ви все зрозуміли. Хлопці, а є в нас в клубі специ що можуть мозги пошаманити, я б зняв і відіслав.

Romka

Це не мозги. При розгоні у вас пвливоподача 0?
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4