Slavuta 1,2Si 2006г

Автор Sergik32, 22 Січня 2013, 15:06:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

2-й та 3-й... Запалювання попарне? Проблема з модулем запалювання?

vladishtm

Цитата: Sergik32 від 01 Лютого 2023, 13:23:40а в більшості случайов то трусить.
Трусить, а датчик детонації джекічана не дає? Пропуски запалення і вібрація теоретично результат цього б повинен бути привищення детонайії.
Але почалося  те що зараз як розумії на "новому" ЕБН
Цитата: Sergik32 від 15 Січня 2023, 20:47:26Усім привіт, проблему з ебн вирішив, заміна реле і самого ебн, здох сі курва. Купив якогось за 600грн, гудить але робе.
А тиск в рампі? поставить манометр і погазувати, ....може бенз був такий що засрав обратку, чи фільтра під бампером, може того і насос гудить
Цитата: Sergik32 від 15 Січня 2023, 20:47:26Купив якогось за 600грн, гудить але робе.
чи форсунка якась стала ссять або не роспилять? Форсунки можна на ХХ почерзі опендіагом вимкнути - по всім чотирьом однаково повинно на оберти діяти. Свічки там теж попарно можна вимикать. ( в обох випадках подивитись оберти і покази тиску) повинна бути однакова ревкція по всім.

ОСЬ ТИ САМ дав причину всього
Цитата: Sergik32 від 01 Лютого 2023, 13:40:47а от між насосом і фільтром то біда, я вже оце мінав то поверху пройшовся ізолентою тряпчастою синтетичною, бо при включенні то роздуває як сливку.
-можливо забитий фільтр, чи магістраль подачі, а можливо і обратка. Роздування/розмочалення шлангів - я з цим зустрівся нещодавно. ПРИЧИНА бензин, він воняє так що як ацетон б"є в ніс. Його ні які шланги не витримують. Він їх розчинює і гонить в рампу форсунки циліндри. Сам бензин стає чорним від резини, а ісходний червонуватий. Наче це бенхин з газовидобування. Таким торгував БРСМ - офіційно. Люди казали палили клапана ним. Я купляв на руках. Більше не купляю, але до сих пір видихую його пакості.

Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Sergik32

так і на газу теж саме, однаково. форсунки в нормі, ніяких помилок, на обертах по трасі валить шо дурна. от якби це було постійно а то періодично, глохне на гарячу, рхх походу закриває прохід, щоб завести то жму газ, потім робить, знов на світлофорі стану то починають хх просідати і знов глохне, але тільки на гарячій
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 01 Лютого 2023, 14:23:28так і на газу теж саме, однаково. форсунки в нормі, ніяких помилок, на обертах по трасі валить шо дурна. от якби це було постійно а то періодично, глохне на гарячу, рхх походу закриває прохід, щоб завести то жму газ, потім робить, знов на світлофорі стану то починають хх просідати і знов глохне, але тільки на гарячій
Підключи компа і зніми лог, інакше не вичислиш.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

vladishtm

Цитата: Sergik32 від 01 Лютого 2023, 14:23:28так і на газу теж саме, однаково
Тоді вибачаюсь. А от адаптивну інфу в мікасі скидав? бо ти не писав.
Цитата: Sergik32 від 01 Лютого 2023, 14:23:28рхх походу закриває прохід,
Тобто суміш багата. Але ж і навпаки - може бути багата наприклад, якщо  "ссить" постійно форсунка бенз. Тоді на обертах в тебе все палить/сгорає авто летить, а на зупинках/ХХ заливає. Це як альтернативний варіант причини .
Цитата: Володимир від 01 Лютого 2023, 14:59:30Підключи компа і зніми лог, інакше не вичислиш.
Підтримую. Або ноутбук, або якщо немає андроїд+опендіаг. Лог писати тільки не більше по три хвилини. Бо DiagView1586 фришний показує тільки  по три хвилини.
Славута 1,3Li 2009

vladishtm

Цитата: Sergik32 від 01 Лютого 2023, 14:23:28так і на газу теж саме, однаково. форсунки в нормі,
Ти кажеш перезбагачення від РХХ, а я кажу про можливісь його при пропуску бенз.форсункою..- По ітогу теж саме - результат смики чи заглох.
Придлумав як виявити чи не "ссить/протікає" бенз.форсунка. Заведешся, прогрівся, перейшов на газ і перед поїхав чи опен діагом, чи просто запобіжник під капотом - виключи бензонасос і їдь. Якщо симптоми качків/заглоха пропадуть от і причина.
Славута 1,3Li 2009

Володимир

Цитата: Sergik32 від 01 Лютого 2023, 14:23:28так і на газу теж саме, однаково. форсунки в нормі, ніяких помилок, на обертах по трасі валить шо дурна. от якби це було постійно а то періодично, глохне на гарячу, рхх походу закриває прохід, щоб завести то жму газ, потім робить, знов на світлофорі стану то починають хх просідати і знов глохне, але тільки на гарячій
Фішку з датчика детонації знімав?

Sergik32

фішку з дд не знімав, треба попробувати. Влад, я можу ебн відключати, я собі поставив виключателя окремо. Думав що може катушка, пішов в обід поміряв опори 3,99 і 4,0 ком, ну ще тра мірнути первинну цепочку, тра буде в дома поміряти.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 02 Лютого 2023, 14:36:01фішку з дд не знімав, треба попробувати.
Обов"язково попробуй, і я би ще попробував датчик кисню, бо він на холодну не працює, а вмикається з затримкою, то також може різати паливоподачу.
Цитата: Sergik32 від 02 Лютого 2023, 14:36:01Влад, я можу ебн відключати, я собі поставив виключателя окремо. Думав що може катушка, пішов в обід поміряв опори 3,99 і 4,0 ком, ну ще тра мірнути первинну цепочку, тра буде в дома поміряти.
Там може пропадати контакт на гарячу, бо в пластику та металу різні коефіцієнти розширення.

Sergik32

ну фішку скину, ну з дад я тоді скидав, я казав тобі що вона тоді аж давиться і троїть. катушка, може і вона, хрінїї знає, на холодну вроді робить, але движок потрушує, от прогріється трошки і коли починаю їхати то сука тухнуть напевно всі 4 циліндри бо смикає сильно.

Sergik32

фішку з ДД знімати на працюючій чи зняти і без неї завести

Володимир

Цитата: Sergik32 від 02 Лютого 2023, 15:50:23фішку з ДД знімати на працюючій чи зняти і без неї завести
Зніми і заведи.

Sergik32

Зняв і завів, що з нею що без однаково, навіть знімав коли робила і одягав, ніякої різниці тільки чек загорівся, одів то потух. Їхав то малого попросив шоб подивився на обд 2 в момент коли смикає то каже шо в той момент коли дьоргає то по нулям пише час вприску, ну мо ізза того шо смикає то це всеодно шо накатом на передачі. Одним словом не ясно що пропадає, чи іскра на усіх циліндрах сразу чи форсунки всі відсікає

Toris

Прийшов час оживити електричні контакти?

Володимир

Цитата: Sergik32 від 02 Лютого 2023, 21:07:00Зняв і завів, що з нею що без однаково, навіть знімав коли робила і одягав, ніякої різниці тільки чек загорівся, одів то потух. Їхав то малого попросив шоб подивився на обд 2 в момент коли смикає то каже шо в той момент коли дьоргає то по нулям пише час вприску, ну мо ізза того шо смикає то це всеодно шо накатом на передачі. Одним словом не ясно що пропадає, чи іскра на усіх циліндрах сразу чи форсунки всі відсікає

А якщо зняти фіку з датчика фаз?