Микас OnLine

Автор Володимир, 23 Березня 2013, 19:02:35

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Vadim_K від 18 Червня 2019, 10:24:59
До речі на скріншоті версія 5, а за посиланням 3.
Чому так?
Я не всі нові версії кидаю.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Володимир

Закинув на сторінку http://vlad5229.narod.ru/projects.html останню версію програми. В програмі тепер появилась можливість працювати по протоколу як в програмі KWP_D, меню З"єднання мікас-Звичайна діагностика. Режим "Розширена діагностика" це старий протокол як в програмі АКМ, даних багато але цей протокол вводить в ступор блоки керування 11.4 з прошивкою 151 і вище. На блоках 11.4 з прошивкою 151 і вище не тестував, так що як будуть працювати режими керування з цими блоками не знаю.

Володимир

Закинув на сторінку http://vlad5229.narod.ru/projects.html останню версію програми. Так як були проблеми з ОС Windows 10, багато чого довелось переробити. В архіві дві програми, одна скомпільована на Delphi 7 інша Delphi XE 10, на вигляд відрізняються інтерфейсом.

vladishtm

Доброго ....
6ХЕ запустив на W7 - закрив тільки за допомогою "диспетчера задач" (Unable to write to MikasOnline)

І здається мені все ж таки  не "релем" , а "РЕЛЕ:)  <Керування><Керування Мікас><Керування релем>

Успіхів!
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Володимир

Цитата: vladishtm від 30 Листопада 2019, 12:02:36Доброго ....
6ХЕ запустив на W7 - закрив тільки за допомогою "диспетчера задач" (Unable to write to MikasOnline)
В мене на десятці аналогічна ситуація, на ХР працює без проблем, чого така ситуація вичислити не можу. Відколи Delphi не Borland, якесь воно стало коряве і з глюками, версій ХЕ більше не буде.
Цитата: vladishtm від 30 Листопада 2019, 12:02:36І здається мені все ж таки  не "релем" , а "РЕЛЕ:)  <Керування><Керування Мікас><Керування релем>
Може і так, як не забуду то поправлю.
Цитата: vladishtm від 30 Листопада 2019, 12:02:36Успіхів!
Найближчим часом закину нову версію з повноцінним дослідником прошивок (експлорером), буде більше параметрів ніж дає Чіпексплорер від Чіпсофта, з підключеним хелпом для мікаса. Залишилось тільки 3Д таблиці доробити.

Mironiy

Хлопці,доброго дня. А з блютузною elm 327 працюватиме?

Володимир

Закинув на сайт http://vlad5229.narod.ru/projects.html нову версію програми МікасОнлайн, реалізовано повноцінний редактор прошивок (аналог ChipExplorer), в порівнянні з аналогом відкрито для редагування трохи більше параметрів, та підключено хелп для мікаса. В кожному вікні для редагування є кнопочка допомоги. Працює з прошивками мікасів версій 10.3 11.3 11.4.

Трохи картинок.

vladishtm

У меня   (и 6я вер и 6.3 ) при открытии ими  *.log  файлов от АППшного опендиаг следующее
-сразу не открывает *.log b дает сообщение "I/O error 103"
-меняю розширение логфайла  *.logs02
-файл лог откроется (иногда со второго раза), но шкалы на графиках не то
- после этого уже открывает логи и с раширением *.log  но до закрытия проги. После нового запуска ситуация повторяется
Если запустить микасонлайн и открыть любой мой лог *.log но поменяв расширение  на *.log7
-тоже откроет, но размерность шкал другая от варианта вышеприведенного  с  *.logs02
- и потом дает открыть с расширением *.log но уже не график отображает, а табликы.
С наилучшими.
Славута 1,3Li 2009

Володимир

А звідки тя взяв що моя програма буде читати чужі логи?

vladishtm

Цитата: Володимир від 10 Грудня 2019, 11:24:34
З принципу, що все що не заборонено - дозволено.  :rolleyes:    Ні, то ні. 
Від помилок ніхто не застрахований, а тим білшє з моїм опитом у ЕБУ.
Чи є  АРРшна приблуда (смартфон) яка запише підходящі під твою прогу логи?
Успіху.
Славута 1,3Li 2009

Володимир

Цитата: vladishtm від 10 Грудня 2019, 11:36:09
Цитата: Володимир від 10 Грудня 2019, 11:24:34
З принципу, що все що не заборонено - дозволено.  :rolleyes:    Ні, то ні. 
Від помилок ніхто не застрахований, а тим білшє з моїм опитом у ЕБУ.
Чи є  АРРшна приблуда (смартфон) яка запише підходящі під твою прогу логи?
Успіху.
Ні, кожен автор софту придумує собі свій формат файлу логу, єдиного стандарту я не зустрічав.

Володимир

Додав можливість порівняння прошивок як в чіпексплорері, на дереві папок де є розбіжності стоять мінуси, плюсиків де розбіжностей нема вирішив не робити.

vladishtm

Цитата: Володимир від 11 Грудня 2019, 16:47:13
Додав можливість порівняння прошивок як в чіпексплорері, на дереві папок де є розбіжності стоять мінуси, плюсиків де розбіжностей нема вирішив не робити.

Поумнічаю.
Вибрана папку коли переходимо в праве вікно (зараз вона малюнок "розкрита") - можна додатково або колір міняти трохи або фон. Щоб не шукати очима "де це я ".
По типу провідника вінди.   Стоїм на папці - фон під нею синій, перейшли на праву обладинку  - фон папки сірий. Злізли з папки фону нема.
Славута 1,3Li 2009

Володимир

Цитата: vladishtm від 11 Грудня 2019, 17:53:15
Цитата: Володимир від 11 Грудня 2019, 16:47:13

Поумнічаю.
Вибрана папку коли переходимо в праве вікно (зараз вона малюнок "розкрита") - можна додатково або колір міняти трохи або фон. Щоб не шукати очима "де це я ".
По типу провідника вінди.   Стоїм на папці - фон під нею синій, перейшли на праву обладинку  - фон папки сірий. Злізли з папки фону нема.
Так підійде?

Володимир

Додав можливість виділення групи в дереві зліва, коли курсор перевести у праву частину.

На форми редагування графіків, додано кнопки для переміщення графіків вверх/вниз на задану величину.