Что на нас движется, или кошмар современной Европы

Автор A4_, 23 Травня 2013, 17:45:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

A4_

Олександр 1968

Сайт класний-високого дебілокомунотаризму-не можна такого на ніч читати

A4_

Друг, в суть написанного вникал? Или твоя хата с краю?

Юрій

Цитата: A4_Почитал, впечатлен, гомосеки атакуют.

http://communitarian.ru/publikacii/novyy_mirovoy_poryadok_plany/chto_na_nas_dvizhetsya_ili_koshmar_sovremennoy_evropy_10052013/

У кого есть свои дети - к прочтению обязательно.

Неасіліл. многа букав.
А нах?  8)

A4_

Любителям западных ценностей совершенно не нужно, да.

Олександр 1968

Я тобі не друг-це по перше.По друге не все що пишуть правда.По третє,я пройшовся по всьому сайту-російська шовіністична дурня.І на кінець-не пробував включити логіку?-як такі дебіли(по словам автора)побудували і живуть в країні з одним з найкращим рівнем життя у світі?

A4_

4izmen

Don\'t vorry - be happy

A4_

El'f

мдааа.....я и раньше об этом не раз слышал и видел в новостях но что-бы в таких масштабах да с извращениями на госуровне......ПЗДЦ!!!
То краще мої сини будуть їздити в гості к батькам зі своїми сім\'ями на славутах, ніж кататись на мерсах в пошуках дітей для задоволення! Я не бажаю міняти благополуччя своїх дітей та онуків на \"найкращий рівень життя у
світі\"!
 Європа гниє...... Соддом и Гомора відпочивають!

Павло

Цитата: A4_Бендеровец?

Ти шукаєш тут послідовників Остапа Бендера, чи просто безграмотний?

А якщо ти шукаєш бандерівців — то тут знайдеться, думаю, достатньо їх прибічників.
Можеш почати з мене. Є якісь претензії?

П.С. А ідіотські статейки з ідіотських сайтів всерйоз розглядати взагалі не варто.

П.П.С. Блін, вже давно на форумі нічого не писав. Але от деякі змушують просто відповісти.

Skiper

Цитата: сволочьА не подскажете-где находится памятник основателю мазохизма?
Этот?

Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

El'f

Цитата: НазгулП.С. А ідіотські статейки з ідіотських сайтів всерйоз розглядати взагалі не варто.
Знаеш які люди самі страшніші? Не ті які роблять зло а ті які закривають на це очі! кажучи що нічого поганого нетрапилось! Іноді такі \"страуси\" бісять більше за тих педофілів!!!

Павло

Цитата: El\'f
Цитата: НазгулП.С. А ідіотські статейки з ідіотських сайтів всерйоз розглядати взагалі не варто.
Знаеш які люди самі страшніші? Не ті які роблять зло а ті які закривають на це очі! кажучи що нічого поганого нетрапилось! Іноді такі \"страуси\" бісять більше за тих педофілів!!!

А що трапилось? Жовтий сайт накалякав якусь статтю? Та навіть не \"жовтий\" сайт, а хомпейдж якихось шизиків.

Цитата: sniperбендеровец с центральной Украины?
Ні, бендерівці можуть бути лише з Одеси. Остапа Бендера я не люблю, тут вже вибач.

El'f

Цитата: НазгулА що трапилось? Жовтий сайт накалякав якусь статтю? Та навіть не \"жовтий\" сайт, а хомпейдж якихось шизиків.
Якусь статтю??? А новини ти коли небудь дивився? Наприклад як польська сім\'я наймала приватного детектива щоб викрасти свою власну дитину яку у них забрали коли навідались у цю педофілічну країну? І то не одиничний випадок навіть для поляків! Я вже мовчу за інші\"третьосортні країни\"! То перед тим щоб щось казати на цю тему ти спочатку ознайомся з цим питанням хоча-б на поважаемих сайтах якщо, цей для тебе занадто \"жовтий\"