Юридичні консультації форумчанам по трудовому та процесуальному праву, і супутнє

Автор ВКБ, 09 Квітня 2020, 16:30:58

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Я маю гараж:

На присадібній ділянці, гараж не паспортизований
0 (0%)
На присадібній ділянці, гараж паспортизований
0 (0%)
Біля багатоквартирного будинку в житловій зоні тимчасовий металевий
0 (0%)
Біля багатоквартирного будинку в житловій зоні капітальний не паспортизований без кадастрового номера ділянка
0 (0%)
Біля багатоквартирного будинку в житловій зоні капітальний  паспортизований з кадастровим номером з офлрмленим правом власності
0 (0%)
Капітальний в гаражному кооперативі без паспорта та з не оформленим правом власності
0 (0%)
Капітальний в гаражному кооперативі з паспортом та оформленим правом власності
0 (0%)
Орендований, який не оформленій у власності орендодавця
0 (0%)
Орендований, який в чужій оформленій власності
0 (0%)
Іде процнс оформлення права власності, збудовоного після 05.081992р
0 (0%)
Іде процес оформлення паспорту та у власність, збудованого до 05.08.1992р.
0 (0%)
Іде процес оформлення паспорту та у власність, збудованого після  05.08.1992р.  через проект землеустрою.
1 (100%)

Всього голосів: 1

ВКБ

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ВКБ

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Toris

А в яких процесах Ви приймали участь (питання про процесуальне право)?

ВКБ

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ВКБ

Хтось заявою чи скаргою ремонтував вибоїни в дорожньому одязі?
Хтось бачив у нас заканопачені бітумом ВСІ тріщини в дорожньому одязі відповідно до правил утримання доріг? Чи штрафував по 140 КупаП балансоутримувача? Чи обмежується матюком в хустинку?
Розкажіть хто як кому і що писав. Хто і як ліче нещасну Україну. Хто панує у своїй сторонці?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Romka

Дивно, але на районі два дні назад законопатили щілини на дорозі :wacko: Співпадіння? :wacko:
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Toris

В нас люди поскаржились в міську раду на вибоїни в новый дорозі, підрядник опирався, але через суд усе поремонтував і слідкує, поки гарантійний термін.

ВКБ

Прошу Вас придивитись до затирання тріщин. Саме вони є рецидивом руйнування.
В правилах зазначено затирання з метою утворення суцільного водонепроникнрго шару.
Хай вона буде поки кривенька і нерівна та горбата, але при відсутності тріщин служе дрвше. А це нані акцизи.
Ігнорують при виконанні робіт, що виламує вибоїни не тільки вагою і ударами коліс.
Тона асфальтобетонної суміші ДСТУ Б В.2.7-127:2015 тендерної пропозиції 2000грн/т при щільності 2000кг/т. ШМАС-5, ..-10, ..-20,..-30,..-40

Ганебна практика, що поки не поскаржаться то ремонту немає і ігнорується обов.язок сезонного обтеження формування  і покладання видатків для формування коштів на ремонти. Тупо ігнорують закладання вибоїн і прикриваються очікуванням капітального. Ї це не цікпво організовувати. Я вже мовчу за розмітку і знаки.

Остепєняє заява в поліцію і складання протокола 140 купап  і натяк на недбальство кку.

Також ігнорується оперативне закладання вибоїн в зимній період швидкозасттваючими сумішами. Короче непрофісіаналізм і неправиоьний тиск громади , накормити правилами.

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ВКБ

Пізніше викладу текст заяви до балансоутримувача про обстеження на порушення норм і висновків, запити контролю прозорості і звітування  по тендерним закупівлям, заяву притягнення до відповідальності, заява на внесення в єрдр досудових розслідувань по недбальству з причин збитків авто, або збитків бюджету внаслідок марнотрацтва що викликано порушення норм. Непрофісіаналів не покришками лякати і перекриттям доріг, а юрвідповідальністью. Ти працюєш і бумага працює. Ніяких майданів, лише 5-й юрмайдан.! Галаслмвий  4- пропускаємо.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

drone

Один член гельсинской спилки в городе как-то пытался покачать права. Написал заявления полицаям. В результате получил отписку вида: "У нас вакантная должность  эксперта который устанавливает  (не)соблюдение норм ремонта. Потому звыняйте, но дело расследовать мы не могем".
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

ВКБ

Цитата: drone від 07 Червня 2020, 23:45:38
Один член гельсинской спилки в городе как-то пытался покачать права. Написал заявления полицаям. В результате получил отписку вида: "У нас вакантная должность  эксперта который устанавливает  (не)соблюдение норм ремонта. Потому звыняйте, но дело расследовать мы не могем".
До чого це? Ви бачили поведінку громади на бугром по неналежному благоустрою? Там не чиновники на місці, а громада. Чиновники там шохи і дертви примх громади.
У разі такої відписки інспектор за ігнорування заяви отримає у нас всУкраїні ле є така практика валова - 367ККУ недбальство, або 364 ККУ корупційну пов.язану з 28 та  43 про запобігання корупції за покривання недбальства. Також прямий позов по КАСУ вчинити певні дії , відшколувати моральні збитки. І на чиновника в трудовій гафняшку за порушення присяги яка вкладенамв трудовій, який би він грозний і афшороскирдувач не був :)). Смикатись проти законів чиновнику те саме що  невизнавати Україну. Не буде вже майдаеів та паління шин, вде давно почався 5-й юрмайдан технократів, 4-й пропускаємо.
Судові не одні рішення штрафів і відповідно заоатані дороги через тиждень. У кожного свій бог. Мій бог Конституція і 28 червня улюблене свято, доречі за що і воюємою. Забери Конституцію і ми зброд, цигани.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

drone

Бачив, примерно такую

Ну или так

Потому местные инженеры и оценивают состояние инфраструктуры в вашингтонской империи на 2+

А это я вам про реалии законоприминения в этой стране при этой влсти. Целый глава отдела УГСПЛ ничего не может сделать, что уж говорить про простых смертных.
Для сравнения есть и другой пример. В 14-м году власть начала вопить о "нехватке" ликтричества и отключать щирнармассы. В городе это происходило таким интересным образом, что одни районы, заводики правильных пацанов и даже уличное освещение круглые сутки были с ликтричеством, а вот в других районах нерабы сидели без ликтричества по 8-10 часов в день, поздней осенью, с котлами в которых не работает циркуляционные насосы. Через неделю громаде это надоело и она пошла к мэру искать правды. Мэр и РЭС мастерски разыграли партию в пинг-понг и все осталось по старому. Через несколько дней организовали новый сход на который пришел и я. Сразу же включил фото-/видео фиксацию и начал требовать предъявить документы регламентирующие ход отключений. На пинг-понг не реагировал. Мэр предложил мне, видимо как слишком умному, проехаться в РЭС. Не поддался и обратился к громаде с предложением последовать за нами.  В РЭС-е таки выбил из начальника документик в которому синим по белому стояла подпись зама мэра под графиком аварийных отключений. Почему майданная агхинагодная власть применяла аварийные вместо веерных - это отдельный интересный вопрос на который легко найти ответ если изучить вопрос и узнать, что при аварийных график можно составлять по желанию левой пятки исключая пацанов с красивыми глазами из этого самого графика. После этого мэгу поступло предложение выйти к небайдужим громадянам и объяснить им ситуацию включая все пинг-понги при графике утвержденном его замом. Стоит заметить, что мусорную люстрацию он уже раз прошел. По неизвестной причине он отказался, но тут же связался с центром и уже вечером отключили уличное освещение, а не жилые дома. В дальнейшем же запустили веерную схему хотя еще пару часов назад мэр утверждал, что сие невозможно и власть не имеет никаких рычагов влияния на РЭС. Юридически сей факт оформили задним числом некой писюлькой с весьма сомнительной юр. силой. Вот вам и юрмайдан с народным судом.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

ВКБ

Шлях тернийтий. Юрметоди то вищий щабель з наслідками, а не просто вилити душу і поплакатись.  Шукати юридичні больові точки, а також докази для реалізації ст.56 Конституції України. Пару чел тащать лямку, інші очкують 99%. Проблема в самоповазі і розумінні та реалізації ст.5 Конституції украхни, закону про самоврядування щодо підзвітності мера, ст.16,17 закону про статус депутатів місцевих рад.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ВКБ

Дрон ви є членом ГО, чи створили ГО (громадську організацію) з наповненням членами, також можна по конкретній проблемі мета ГО? Тобто зареєстрована у попядку закону в реєстрі ГО? Тут треба мати інструменти де які. Больові точки у влади є і доступні громаді, також в прямому режимі КАСУ судочинства.

З Вашого дозволу можемо спробувати розібрати на молекули правовий баланс якщо актуально або мати зброю на майбутнє, компенсувати такі протиправні, можливо, дії. Або впевнитись що все в нормі. Спробуємо?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

drone

Ну какая еще конституция? Вы ту конституцию открывали? Там на соловьиной мове однозначно написано:
Цитувати виділенеСтаття 49. Кожен має право на охорону здоров'я, медичну допомогу та медичне страхування.

Охорона здоров'я забезпечується державним фінансуванням відповідних соціально-економічних, медико-санітарних і оздоровчо-профілактичних програм.

Держава створює умови для ефективного і доступного для всіх громадян медичного обслуговування. У державних і комунальних закладах охорони здоров'я медична допомога надається безоплатно; існуюча мережа таких закладів не може бути скорочена.
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/254к/96-вр

Когда сейчас бандеровцы режут больницы в какую рынду должна стучать моя знакомая которой предложили ездить в женскую консультацию за 70 км с новорожденным ребенком после того, как банадеровка Супрун посокращала штаты по заветам провидныка? На какой юрмайдан выходить? Право есть воля правящего класса возведенная в закон и плевать ей хоть на ГО, хоть на НГО.

Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"