Slavuta 1.2i by Mick

Автор Юра, 20 Березня 2010, 22:59:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Chars

А по какой причине машина так часто меняет владельцев?

Camel Trophy

Цитата: Mickціна хай залишається невідомою.
Ответ настоящего одноклубника :unsure:

Юра

Chars,незнаю чому,хотіли люди продати..я купив,поганого в ній нічого не замічено,дефектів ні по кузову ні по мотору ні по ходовій немає
Жизнь - игра, играй красиво

Володимир

Зачотна тачко!!! Мені близько знайома :) Зроблено все добре, колгоспу майже нема. Доводилось їй тест - драйв влаштовувати :D. Руль зручний, до заркал тре пиривикнути, а в цілому дуже живенька тачка, тільки щось передні амо м\"ягенькими показались-клює в поворотах і при гальмуванні сильно.ІМХО. В цій машині дійсно все справне, ніколи ніде не була бита, експлуатувалася виключно в хороших руках, я її ніколи не бачив брудною чи недоглянутою.І ціна її середньостатистична як для \"голої славути\" короче вигідна, незнаю шо там автор скриває. Короче її любили, а продав перший власник бо йому дві машини було непотрібно, а другий продав, бо хотів \"серйозне\" тачко і купив гача 88року :d
Вже НЕ хочу BMW

Юра

Цитата: Кучерявийнезнаю шо там автор скриває
нічого не скриваю просто вважаю що це не так важливо,взяв по хорошій ціні.

Димончик

цвет хороший.
мухобойка на светлой машине не смотрится совсем.
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I
рихтовка - покраска . большой бокс, легковые и грузовые.

Юра

DIMONCHIK , мухобойку думав зняти але боюсь шо буде відрізнятись або лишаться сліди від двох стороннього скоча

Дима

Mick поздравляю с приобретением
зеркала конечно мотерые но как по мне не смотрятся на Славуте
мухобойку снимай, возьми полирольку темпо называется она около 10грн стоит, поможет тебе избавиться от плохоотдирающегося скотча и полирнеш заодно блистеть будит :)

Димончик

следы и сами остатки скотча удаляются бесследно любой полировочной пастой. Мухобойка на родном скотче приклеена плохо, скотч тонкий - протирает краску.
Мелаллик почти не выгорает
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I

Максим

Я збираюсь зробити як у KJIuM подумай, тиж все одно збирався краску купляти!
Пробуксовка челюсти, без подачи мысли!

аварийное откр

Дима

Привет машинкка класная!!
РАспект торпеда брат по салону))))))
Тахометр тут стоїть від дизеля вн небуде пахать ну хібашо приборкуу заммінить на бензову))))
Моё хобби \"ТЮНИНГ\"
Slavuta 1.2s

Юра

KRASAVCHEG , дякую),жалко шо не підключеться(

Димончик

у дизелей тахометр работает от генератора. Нужно просто поговорить с толковым электриком. Думаю всё решаемо.

Юра

KRASAVCHEG а по чому ти зрозумів що приборка дизельна?

Димончик

возможно , оборотов на шкале мало? у дизелей мотор не такой оборотистый.
но я думаю, что и у бензина и у дизеля шкала на тахе одинакова