Slavuta 1.2i by Mick

Автор Юра, 20 Березня 2010, 22:59:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

arhangel

а у тебя руль по центру приборки? рулевое не переделаное?

Юра

arhangel ,рульове не перероблене,руль зміщений але при їзді дискомфорту не відчуваю і з салону особо не замітно,ззовні якшо придивитись то можна замітити
Жизнь - игра, играй красиво

Антон

цвет панакота я встречал в продаже, его и подбирать не нужно. я отцу даже карандашек с кисточкой покупал
Emgrand EC7, Slavuta 1.3Li 2010 г.в.
Бывшая - Slavuta 1.3Li 2008 г.в.

Володимир

Цитата: DIMONCHIKСнимай лючок или переднюю решётку (на ней больше видно оттенок) и вперьод на подборку!
Нафіга на підборку, на підборці точно не підберуть, якщо під капотом немає написано номера краски, можу в дома подивитись і завтра скажу номер. Я собі брав по номеру, так колір 1:1, різниці ніякої. А от хто брав на підбір, скільки машин бачу у всіх колір получається чуть темнішим, можливо коли краска сохне то темнішає.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Юра

А в балончиках колір панакота продають може хтось бачив або купляв?ато раді зеркал купляти літр фарби за 250+грн якось не по карману

Eugene

Я в диком восторге от салона!!!! :|
Поздравляю!!!

Интересно, хотя бы примерно, прикинуть бюджет такого апгрейда... :whistling:

Димончик

на компьютерную подборку краски только ради зеркал ехать не нужно :)
Цитувати виділенеНафіга на підборку, на підборці точно не підберуть
Володимир , на подборке подберут точно в цвет, с учётом того, что краска выгорела, пожелтела/потускнела и т.д.
краски разных производителей (даже одного цвета) имеют часто разные оттенки, это проверено. Кто красил - тот знает.
Я имею ввиду, что можно взять деталь (решётку) и на точке торгующей автокрасками просто по вееру подобрать наиболее подходящий оттенок. И купить баллончик грунта, краски и лака. Всё равно гривен 100 выйдет ;)
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I
рихтовка - покраска . большой бокс, легковые и грузовые.

Юра

Eugene , бюджет конретно всього?чи самої торпеди?торпеда до 1000грн,установка приблизно 100$ ну або можна самому)+шумку зразу бажано.

Юра

Цитата: DIMONCHIKна компьютерную подборку краски только ради зеркал ехать не нужно :)
я шось тебе неособо поняв:wassat:,так як робити з зеркалами?їхати на підбір?чи шукати в балончику(якшо таке є ато я покишо навіть в банках знайти не зміг)

Юра

в першому пості написано шо в машині дороблено думаю самому можна приблизно порахувати вартість цього всього,але скажу по відчуттях,реально комфортно/зручно їхати ну і плюс радує очі)

Максим

Цитата: MickА в балончиках колір панакота продають може хтось бачив або купляв?ато раді зеркал купляти літр фарби за 250+грн якось не по карману
Я собі купляв,заразлижить в багажнику, стоє 57грн виробник \"NEWNTON\"
Якщо є Епіцентр, заїдь там повинна бути!
Пробуксовка челюсти, без подачи мысли!

аварийное откр

Юра

Maxan ,супер,дуже дякую!!!епіцентр є,заїду і куплю)реально поміг шераз дякую.

Максим

Нема за що, тільки візьми ще й лак,він теж в балончику!
Пробуксовка челюсти, без подачи мысли!

аварийное откр

Володимир

Цитата: DIMONCHIKВолодимир , на подборке подберут точно в цвет, с учётом того, что краска выгорела, пожелтела/потускнела и т.д.
краски разных производителей (даже одного цвета) имеют часто разные оттенки, это проверено. Кто красил - тот знает.
Я имею ввиду, что можно взять деталь (решётку) и на точке торгующей автокрасками просто по вееру подобрать наиболее подходящий оттенок. И купить баллончик грунта, краски и лака. Всё равно гривен 100 выйдет ;)
Я поки що таких машин з ідеально підібраною краскою не бачив у всіх та частина що крашена трохи темніша. Я собі брав краску по номеру, в мене на машині є одна деталь де половина заводської краски інша перекрашена, різниці немає. Кому цікаво про номер краски під капотом пише FE87-1167 а на банці з краскою 871167. Як для зеркал то думаю краще брати в балончику.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Дима

Володимир
а де саме, пише, під капотом номер краски???? :wassat:
1,3 Si
Страх породжує поганих водіїв.