Хто з Віннеції?

Автор SLIVKA, 16 Березня 2010, 15:45:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Дима

Цитата: Alexxx_1982roma Ну ти теж скажеш Сміявся.  Он Монте прикольніше: - мою тачку сьогодні бачив :whistling: . (Про мою машину ти знаєш як ніхто інший, що там случилося).
Та знаю, що зчеплення в тебе кердикнулось, але занадто була похожа, і навіть номера теж з закінченням \"КТ\" сам мномер не вспів роздивитись, за кермом сидів пожилі, музчіна з жіночкою, ось і вирішив що твоя. Думав відремонтував і дав баті кататись. :blush:
1,3 Si
Страх породжує поганих водіїв.

Саша

Сьогодні зробив счеплення, влетів по-повній: диск, корзина, вижимний, венец+робота.  Корзіна і диск перекультивовані як у менегород були. :), а вижимний заклиняний... Потім поїхав на млин на СТО на Плєханова,щоб зробити розвал-сход, там спєц підняв на домкрат, і виявив, ще мені роботу - трохи вбиті верхні опори стойок, ціна питання 145грн/шт, +робота у Васі + розвал-сходження-75грн  :angry: :angry:. Так що поки почекаю, бо фінанси, поют романси :whistling:
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Сережа

народ кто хочет встретиться в Виннице, ком тугеза сюда
http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?p=1337939#1337939
може шось и организуем :blush:

Саша

[SERЁGA] Всі не проти зустрічі, ось тільки трохи у людей зараз із фінансами наппряжно.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Сережа

Саша

Якщо 24 щось вигорить, то де конкретно збір і на скільки годин???  SLIVKA  [SERЁGA] давайте оприділяйтеся!!!
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

SLIVKA

Давайте в одному місці  домовлятися http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?p=1337939#1337939

roma
зареєструйся на таврофорумі бо всі вроде уже зареєстровані
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

Саша

monte теж реєструйся на Таврофорумі!!!
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Рома

Цитата: SLIVKAДавайте в одному місці  домовлятися http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?p=1337939#1337939

roma
зареєструйся на таврофорумі бо всі вроде уже зареєстровані
я там зареєстрований і вже включений в ,,чорний список\" тільки на 24,04,2010

Саша

Larmen70 підтягуйся на Тавроздибанку на 24.04.10р.

monte Біля тебе там що медом намазано, бо в четвер там три \"товариші\" в кольрових піжамах із палочками в полосочку паслися на асфальті  :) :) Мого колегу по роботі одразу вибігло двоє спиняти, вийшло таке собі \"синхронне махання полосатою паличкою\" він як розповів, то ми довго сміялися :D :D , а в другій половині дня на нижньому перехресті на автобусній зупинці стали і давай всіх підряд Ї...и (спиняти). Ось так вони дотримуються ПДР в плані де \"Дозволено \" і \"Заборонено\" зупинку, а саме  30 метрів до і після автобусної зупинки, або місця позначеного відповідним знаком \"Автобусна зупинка\".Шкода не було з собою фотіка, або телефону із камерою, щоб зняти і закинути в однойменну тему на форумі \"ГАИ жгут\".
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Дима

щось вони дійсно зачастили на моє перехрестя, пора брати бабулєс за парковку. :d
1,3 Si

Саша

monte Давай- давай!! При чому за всі дні відразу,і можна навідь авнс отримати.
Сьогодні замінив \"люстри\"(верхні опори пердніх стійок) , а взавтра поїду розвал робити. Потрібно до 24-го нормально підготуватися.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Рома

Цитата: Alexxx_1982monte Давай- давай!! При чому за всі дні відразу,і можна навідь авнс отримати.
Сьогодні замінив \"люстри\"(верхні опори пердніх стійок) , а взавтра поїду розвал робити. Потрібно до 24-го нормально підготуватися.
ти як на раллы збираэшся))) щеплення поміняв, люстри теж ...

Дима

Ну не на раллі, а устроємо драг біля \"Гроша\" :D

Підскажіть, де можна взяти чорний оракал в Вінниці?
1,3 Si

SLIVKA

Народ, а я одів літню на тавротитани а гайки десь провтикав, яке западло! :dizzy:

На зустріч  поїду на звичайних ! :sick:
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга