Зустріч Славуто-Тавро Клубу Західного Регіону 2010 №1

Автор Kritik, 19 Березня 2010, 23:59:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Kritikвчора хтось взломав мій профіль :)

S@NEK
8 числа, м. Тернопіль, на яку годину я ше хз, думаю десь 10-11 бути вже в Тернополі.

Зустріну всіх і зі сторони Рівного, і зі сторони Хмельницька, і зі сторони Кам\"янця, і зі сторони Львова.
і порулимо на площадку, фотки якої я скидав.

головне шоб погодка була класна.
Чому не 9-го, як не як 100% вихідний день.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Kritik

вже писалося і не раз.
у всіх в сім\"ї є, або були ветерани ВВВ, і не всім получиться в цей день кудась поїхати.
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

AndRyuhA

Цитата: S@NEKдобре утро! в мене є нет! зато паламався машіна, я теж буду футболка в мене з собой :D, якщо AndRyuhA мене возьме на борт.

Тільки я так і не поняв качель, на яку точно ви дату збираєтесь?

Саньок ти ж в курсі! Мій борт для тебе в любое время дня і ночі відкритий!
Ти малечу з собою буш брати? Можна було б сім\"ями їхати. В твому розпорядженні вся задня сідушка і верхня полка.
097 58 38 675     093 840 44 66

Александр

AndRyuhA Більш за все пока що без малечі і без жінки :|, будем по дефкам шастать :D
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

Ромео

Эх, мне тоже охота самомму на волю вырваться, так что Санёк, менятоже в свою компанию зачисляйте! :)

AndRyuhA

S@NEK  Ромео  раз такие дела, пацаны, то буру обоих на борт. А в багажник берем море пива и ппц Тернополю))))

Твердохлебов Юрий Геннадиевич

Владимир

Цитата: Bahus_969mЯ так и не понял где, кто и когда?

Цитата: Kritik8 числа, м. Тернопіль, на яку годину я ше хз, думаю десь 10-11 бути вже в Тернополі.

Зустріну всіх і зі сторони Рівного, і зі сторони Хмельницька, і зі сторони Кам\"янця, і зі сторони Львова.
і порулимо на площадку, фотки якої я скидав.

головне шоб погодка була класна.
Необдуманное сближение точек зрения порой приводит к столкновению лбами.

Александр

Даже если дождь, всё равно едем. Ромео, клас едем, Андрюха нас берёт на борт!!!
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

AndRyuhA

Цитата: S@NEKДаже если дождь, всё равно едем. Ромео, клас едем, Андрюха нас берёт на борт!!!

ууууу. мля форс-мажор....
Мой борт едет 8-го свидетелем на свадьбу, позвонили пару мин назад....... ташо буду я водку пить и \"дружку за попку щюпать\"

пропускаю я сие мероприятие.... :(

А вот первое у меня свободно))) как большенство? мож первого а?

П.С. Санек, но седня пиво на раёне не отменяется.

4izmen

Я незнаю, вже настроїлися на 8-ме, але якщо більшість не проти, то нехай.
Хотя 1-го Кай не зможе приїхати, він їде на виступ в Київ....

Хлопці, а шо то ви так з-під тишка зустрічаєтеся? а мені навіть нічого не говорите.... :unsure: Саньок, а ти чо взагалі в асбці мовчиш? шо за приколи?.... :ermm:
Don\'t vorry - be happy

Александр

4izmen не серчай, мы не на нычку, та не то шо в аське меня поймать нельзя, а вобще, нельзя поймать, и это при том что без машины а с машиной я вобще капец неуловимый, такая работа такая, жизнь, молодая жена и маленький ребёнок ;)

4izmen

Да-да-да, стопудово :ermm:

Так шо з Тезками обити будемо? Які ідеї в кого?? :wassat:
Don\'t vorry - be happy

AndRyuhA

Не ну KAJ\'я я побачити полюбасу мушу). Тре шота думати.....

Давайте хай поки буде так як заплановано, не будем відступати від порядку денного...

Мені тре знати точний план дій, коли початок, коли кінець, може і вдасться поеднати ті чудові події)))

Ну давай Андрюх, ти тож підтягуйся сьогодні на 10 півка сьорбнем. Не бачились давно) заодно і побалакаем)

4izmen

Во, ото зовсім інша справа, а то вашшє розпустилися, зустрічаються собі, нікого більше не кличуть, торба ;)

Ну тре думати, знач так, тоді потрібно вирішити найбільш активним точно як робити, але я думаю, що всетаки буде так як говорили.... 8-го в Тернополі годинку так на 10-11...
ну а після як придумаємо, будем всі писати, щоб їхали :)
Don\'t vorry - be happy