Зустріч Славуто-Тавро Клубу Західного Регіону 2010 №1

Автор Kritik, 19 Березня 2010, 23:59:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Роман

Перша точка Золочів?

У скільки виїзд їз Золочева??? Чи Львова?

AndRyuhA

Цитата: ElMasterПерша точка Золочів?

У скільки виїзд їз Золочева??? Чи Львова?

Тобі раджу їхати по трасі Київ-Чоп. норм дорога. через Стрий. до самого Львова можна валити, главна номера познімай, шоб штрафів не на рубати подорозі. зустріну тебе у Львові. при в\"їзді в місто зі сторони Стрия!
П.С. с. Солонка. Останне перед Львоом! Там строго 70км/год. мусора-падли там \"живуть\"! Після траси не встигаеш скинути, а вони тут як тут!

Цитата: S@NEKВибачайте що втручаюсь, якщо замітили в мене є інша велика машина, можемо їхати в 5-тьох свободно, але я нехо рулить хочу пиво пить подорозі туда і обратно :d

Я свою полюбасу беру, бо ночувати не буду! того ж дня додому! на свадьбу!)))
097 58 38 675     093 840 44 66

4izmen

Ну тоді ясно, я їду теж своєю, Ельмастер з нами скентовується і по Київській трасі до Золочева, думаю щоб в Золочеві десь бути на 10-ту годинку, було б добре. тобто десь в 9-й, пів 10-тої тре зі Львова виїжджати, тому Ельмастер розрахуй коли тобі потрібно виходити з хати :D
Ромео, нас чекай біля Золочева зі сторни київської траси!!)))
Don\'t vorry - be happy

Роман

Тоді мені вижджати досить і в 6-7й ранку...  Може ще і почекаю Вас в Золочеві.... :)

Андрій

Цитата: 4izmenНу тоді ясно, я їду теж своєю, Ельмастер з нами скентовується і по Київській трасі до Золочева, думаю щоб в Золочеві десь бути на 10-ту годинку, було б добре. тобто десь в 9-й, пів 10-тої тре зі Львова виїжджати, тому Ельмастер розрахуй коли тобі потрібно виходити з хати :D
Ромео, нас чекай біля Золочева зі сторни київської траси!!)))
А я думав що в Тернополі будемо о 10.00. Треба раніше приїжати, бо так не буде коли і посидіть, чайку попить, побалакать. Я ще маю Чізмена вставить на 100 метрівці. :P

Антон

Цитата: KAJЯ ще маю Чізмена вставить на 100 метрівці. :P
Ножками? :)
Сори ребята к вам я тоже не смоу приехать :( планы на путешествия немного накрылись :( (на Славутосвадбу тоже не попал :) ).
Вибро шумо материалы STP Изделия из стеклопластика.
«Все, что решается при помощи денег это не проблема, а статья расходов»

AndRyuhA

Цитата: ElMasterТоді мені вижджати досить і в 6-7й ранку...  Може ще і почекаю Вас в Золочеві.... :)

Ти давай виїжжай в 6.00 з Ужгорода. Мені подзвониш коли будеш в Стрию. То я тебе орієнтовно через 40 хв. буду чекати на Стрийській. На всьо-правсьо ти потратиш десь коло 3 годин, не більше. Пока ребяток позбираємо, я тебе на нашій Землі кавуською пригощу запашною))) І тоді попрем далі по курсу!

Ромео

Народ, приїхав вчора з Дніпра, руки трясуться, башка ніфіга не соображає!
Короче, весело було в Дніпрі!  :D  Тепер в Тернопіль готуюсь, але тільки п\'ю мінеральну воду! :D
Короче, на яку годину скажите, на таку і зустрінемось, але думаю оптимально десь на 10 - 10:30 в Золочеві. Ще щоб погода не підвела!!!

4izmen

Всьо значить гуд, в Золочеві на 10-ту годину, значить тут гарно зберемся і рулюєм до Ромео, підбираєм і Тірнопіль)))

Каюшка, ні баїсь, поганяєм ми з тобою)) я напевне два кувка ще в багажник кину, щоб можна було трошка попалити резину, не буде шкода))))) :D
Don\'t vorry - be happy

Александр

AndRyuhA Короче я за здоровий спосіб житя, тобто я їду з тобою, то нам треа пораньше виїхати, щоб ще перед зустріччю з Ельмастером купити пифка, а то що я буду по дорозі, казочки розказивута з криветками :d, короче домовились, тим більше що нам зараз так посусідству нормально
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

Kritik

кароче якш ови в 10 в золочеві значить десь в 11 вас зустрічати в тернополі? :)

а Львів мене кожного разу зустрічає дощем... я сьогодні так змок шо ппц, аж простудився :(
дорога до речі вже нормальна
в кращому стані ніж була минулого року, реально

але всьоравно гавно )))

такшо рішайте :)

до речі, який буде план подій? зразу на пікнік? чи ше шось придумати? м\"ясо на шашлик будемо купляти зразу, готове замариноване? чи хтось купить і приготує сам? сорі але я невмію :blush:

такшо прийдеться це комусь взяти на себе)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

AndRyuhA

Цитата: Kritikдо речі, який буде план подій? зразу на пікнік? чи ше шось придумати?

Припертись в Тернопіль і побачити лише кавалок трави, і зразу нарубатись - НЕЦІКАВО! У звязку з тим, що тобі найближче їхати, то готуєш культурну програму. І то не так, шо показав дві церкви, і школу. А шось внатурі цікаве. Щось, про що ми ще не знаєм!

Цитата: Kritikм\"ясо на шашлик будемо купляти зразу, готове замариноване? чи хтось купить і приготує сам? сорі але я невмію :blush:
такшо прийдеться це комусь взяти на себе)  

Цікаво скільки раз зітреш Kritik Спригнув!

Знов нам з Саньком тре всьо на себе брати :D

Оскільки з мясом іпатись впадло, то пропоную курей. Недавно купляв маринованих Н@ША Р@БА. Досить нормально замариновані, скоро жаряться, срок зберігання пару днів, тойсть верняк свіжа. Недорога. Просто треба точно знати кількість людей, і можна купити, Скажімо в тому ж МЕТРО у Львові. А бухло, всякі шняги, то на місці купиться...

Kritik

Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Ромео

А я думаю, що купити готовий маринований шашлик - оптимальний варіант! А взагалі то, в Тернополі крім озера дивитися особливо й немає на шо. :)

Юрій

Та пі-ц! Пе-е-е-евно ве Львові є фсьохо бахато! Везіт сюда!