У кого расход меньше 5л

Автор Владислав, 05 Листопада 2009, 18:39:15

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Сергей

Цитата: LangolinВолодимир, нашо воно  тобі потрібно?
Хочеш, шоб п\'ята була так, по приколу, по типу як у восьмьорках з двигуном 1,1. У знайомого така. Так він не вмикає її взагалі, так як вона (машина) на ній (п\'ятій) їде тільки при  швидкості від 100 до 110 і тільки по рівній дорозі і з бугра.
Економії не буде - так як на п\'ятій просто акселератор буде нечуттєвий - потрібно держати постійно \"золоту середину\" а машинка їхати не буде, будеш давити більше.
На мій погляд п\'ята у нас вдала, розгін впевнено бере вже з 75. З тією \"скоросною\" парою шестерен такого не буде.
Вислухаю незгодних. :)
так то оно так! но насщёт экономии ты не прав! да и динамика тоже! а теперь моя правда! во первых у нас не 1,1! во вторых инжектору тянуть её легче! в третих расход на трассе при скорости 110-120 а это 2750-3100 по оборотам 5,1 на сотку! но я накручивал разрезную шестерню чтоб тяга была на верху! то что мотор её не тянят! с 80км /ч это правда! но на таких скоростях и при стандартной шестерни ездит глупо!  машина жрёт много! включаю после 100 в этот момент обороты 2500! да динамика земетно меншая! но ведь она для економии а для разгона я всегда переключаюсь вниз! при любом раскладе!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Володимир

Хочеш, шоб п\'ята була так, по приколу, по типу як у восьмьорках з двигуном 1,1. У знайомого така. Так він не вмикає її взагалі, так як вона (машина) на ній (п\'ятій) їде тільки при  швидкості від 100 до 110 і тільки по рівній дорозі і з бугра.
Та чого, я на таврії з повним екіпажем її використовував від 70 км/год, і динаміка була краща ніж на четвертій бо наші двигуни чогось настроєні так що в певному діапазоні обертів є якийсь провал в тязі, але після 100 вже їхала так як треба.

Цитата: LangolinНа мій погляд п\'ята у нас вдала, розгін впевнено бере вже з 75. З тією \"скоросною\" парою шестерен такого не буде.
Я також такої думки, бо зновими штрафами нема де і розігнатись, 100 км/год рідко їзджу, тепер навіть маю можливість милуватись краєвидами, а то раніше щось мене женка питає тибу \"Бачив ....\", а як я міг бачати коли на великій швидкості немає можливості по сторонам заглядати. А так на 5-тій і при 60 км/год їзджу якщо без нагрузки.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

SLIVKA

Цитата: Васек
Цитата: SLIVKAрозход довів по городу до 7-7,5 л. а було 8,6
за містом 5,26 і це на карбі 1,2 з 3 чоловіками на борту :silly:
а можно по подробнее за счет чего уменьшал расход?????????????? :|

Робота провелась немаленька:

1. І ОСНОВНЕ ЗА МІСТОМ дало економію в 0,8-1л. УПГС тут про нього
http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=3013

2. ОСНОВНЕ в МІСТІ дало економію 0,4-0,6л. Перероблений розприскувач прискорю вательного насосу, ще ведуться роботи з вдосконалення, але і цей результат мене радує  
http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=65427&start=150

3. Як би додаткова штучка, але на бензині 92 і гірше дуже нада!
http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=2947

4. А ще АСТРО!

І саме не пепотрібне ЗМІНИВ СТИЛЬ ЇЗДИ!

Кому цікаво, в проєкті ще озонатор чи іонізатор, думаю шо з 1.2 Двигуна більше не здоїш бензу а от резвості  від додаткового кисню добавиться!
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

Сергей

Надысь купил GPS, только начал играться, но обнаружил прискорбную деталь-на спидометре 100, а на нем 95.:| А это значит, что скорость и, соответственно, пробег завышены на 5%. Правда ещё не сравнивал с показаниями компа, отпишусь.
Славута 1.3L

Володимир

Цитата: GreyНадысь купил GPS, только начал играться, но обнаружил прискорбную деталь-на спидометре 100, а на нем 95.:| А это значит, что скорость и, соответственно, пробег завышены на 5%. Правда ещё не сравнивал с показаниями компа, отпишусь.
Пробіг одинаковий, бо настройки спідометра на покази одометра не впливають. В мене покази одометра на панелі з показами в ЄБУ інжектора відрізняються приблизно на 10 км, незнаю чи з заводу так поставили, чи то прибори порізному рахують.

Сергей

Цитата: Володимир
Цитата: GreyНадысь купил GPS, только начал играться, но обнаружил прискорбную деталь-на спидометре 100, а на нем 95.:| А это значит, что скорость и, соответственно, пробег завышены на 5%. Правда ещё не сравнивал с показаниями компа, отпишусь.
Пробіг одинаковий, бо настройки спідометра на покази одометра не впливають. .
А вот это я проверю по тому же GPS. Подозреваю, что зависимость все таки будет.:cool:
Славута 1.3L

Володимир

Цитата: Grey
Пробіг одинаковий, бо настройки спідометра на покази одометра не впливають. .
А вот это я проверю по тому же GPS. Подозреваю, что зависимость все таки будет.:cool:
Різниця буде, тому що GPS я думаю не враховує рельєфу, тому по одометру має бути більше.

Анатолій

Економії не буде - так як на п\'ятій просто акселератор буде нечуттєвий - потрібно держати постійно \"золоту середину\" а машинка їхати не буде, будеш давити більше.
На мій погляд п\'ята у нас вдала, розгін впевнено бере вже з 75. З тією \"скоросною\" парою шестерен такого не буде.

Один раз обернувся на 740км на нестандартній 5-й. Різниця, звичайно є. Якщо на старій КПП по горизонталі міг, як виняток дозволити собі 65км/год, то зараз не менш як 75. Але в сумі кількість перемикань одинакова. Думаю, має значення рельєф, на відносно рівнинній місцевості вона дає максимальну економію, на пересіченій - економія досить відчутна, в Карпатах - будь-яка п\"ята, все одно їдеш на 4-3-2. Зробили з колегою серйозну ревізію КПП з заміною 5-і на швидкісну. В планах кілька тривалих поїздок по різних циклах. Будуть результати - напишу, але в \"трансмісії, бо тут адміни заб\"ють.
Поки що виглядає так: відносно круті, але короткі, відносно пологі, але затяжні підйоми, різниця між стандартною і швидкісною 5-ю невелика, звик швидко, витрата бензину 4.9-5.2 проти 4.7-4.9, відповідно, при тому, що авто біжить швидше, отже аеродинамічні втрати більші . Вічна боротьба броні і снаряду...

Дмитрий

Читал как-то эту тему = думал 5л - эти все-таки миф, с моим то расходом по городу 8.5  :)
В воскресенье ехал с Павлограда домой по трассе.... в среднем скорость 90. Поставил на стоянку - на спидометре было 202км.
Отъездил понед-вторн-среду-четв и вечером заправился - было 323 км.
Залили мне почти 17л.  Посчитал - вышло ~5.2 расход  :/
На обоих заправках лил \"до полного\".
Или на 2-й плохо залили или реально по трассе было ~4.5л :)
И написано, что сын Аравии разбудит грозного Орла. Гнев Орла ощутят все земли Аллаха,
И пока некоторые люди будут трепетать в отчаянии,
Многие возрадуются: так как гнев Орла очистит земли Аллаха
И на

Сергей

реально было при такой скорости где то под 5 литров! так что погороду тоже можно в менше уложится!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Сергей

Цитувати виділенеРізниця буде, тому що GPS я думаю не враховує рельєфу, тому по одометру має бути більше.
Вчера поездил по области( не горы:D и даже не холмы) первые прикидки говорят, что компьютер, а берет с ЭБУ(т.е. ЭБУ получает не верные сведения) врет +7%. Поставил поправку и ещё не много проехал-совпадение скорости +-1км\\ч.
 Предлагайте эксперименты:cool:
Славута 1.3L

Romka

Пробіг одинаковий, бо настройки спідометра на покази одометра не впливають. В мене покази одометра на панелі з показами в ЄБУ інжектора відрізняються приблизно на 10 км, незнаю чи з заводу так поставили, чи то прибори порізному рахують.

Відрізнятися по ЕБУ можуть і більше, це не похибка вимірювання. Просто перед установкою на авто двигуна проводять мотортест. По результатам якого кожен двигун підлаштовують та перевіряють. Все це проводиться з тим ЕБУ яке буде встановлено на авто. А одометр міряє вже пробіг самого авто.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Димончик

разница между ЭБУ и одномером может быть и 10 000 км спокойно.
причём в памяти ЭБУ всегда меньше пробег.
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I
рихтовка - покраска . большой бокс, легковые и грузовые.

Mark

не знаю кро какой расход 5л вы говорите,но я со стандартным иотором в 10 не помещаюсь,как справится с этой проблемкой???(1.3 инжектор)
нет лучшего отдыха,как засесть в гараже!!!

Анатолій

Цитата: GreyА вот это я проверю по тому же GPS. Подозреваю, что зависимость все таки будет.:cool:
Цитувати виділенеРізниця буде, тому що GPS я думаю не враховує рельєфу, тому по одометру має бути більше.
Вчера поездил по области( не горы:D и даже не холмы) первые прикидки говорят, что компьютер, а берет с ЭБУ(т.е. ЭБУ получает не верные сведения) врет +7%. Поставил поправку и ещё не много проехал-совпадение скорости +-1км\\ч.
 Предлагайте эксперименты:cool:

Апаратне забезпечення польотів з огинанням рельєфу дуже складна і недешева річ. Думаю, GPS дуже спрощена версія того що стояло на SR-71, і має тільки планшетну функцію, тобто, дійсно не прив\"язується до рельєфу. Або рельєфність в твоїй місцевості є в межах похибки трансподера. Можеш спробувати он що: якусь ділянку, 90км (більше-краще) розбий на три, при проходженні кожної записуй покази одометра і GPS. Зроби це в одному і в протилежному напрямку. Якщо це похибки з космосу, то напевно покази з одинакових ділянок в різних напрямках будуть мати різну похибку. Якщо похибка буде одинакова, тоді не знаю...