Гаишники будут составлять админпротоколы за тонированные стекла

Автор Алла, 16 Вересня 2010, 20:03:42

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Max 55

Но есть обратная сторона медали, тонировка ухудшает видимость

Саша

Дивлячись якою тоніровкою затонована машина. Якшо дешевою то так, ну а якщо нормальною, то ніякого дискомфорту немає.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Alex Miha

Ещё один минус тонировки - стекло стаёт хрупким. Не держит удар. В \"Главной дороге\" тесты проводили.

Саша

Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

YUKON

Парни!Эт все фигня!Затягать по судам эт как 2 пальца... проводить нагляд за станом транспортного засобу має право тільки та особа яка має відповідну освіту, т.т. спецаліст в данній сфері!А хто ГАЇшників навчав, цьому!Я трохи вивчу це питання потім одпишусь! А то шо їм це дозволили!Ну напишуть протокол!В суд і до побачення!А сууууууд гггггг до нових віників!

Це тільки так поверхньо бо спатки вже хочу:
Зупинення  і перевірка КТЗ здійснюється у випадку наявних
ознак,  що  свідчать  про їх технічну несправність або забруднення
ними  навколишнього середовища.

chars

YUKON блажен кто верует, все мы пробовали писять против ветра, ничего кроме забрызганных порток из этого не получится
начнут проверять и наказывать, растонируем все. Начнем с передних боковых, если не хватит продолжим :(

Camel Trophy

Цитата: AnohAЯ тоже одобряю, но у меня затонирована, жаль обдерать. Займу позицию ожидания, будут наказывать передние обдеру, а шо делать......

Цитата: AnohAYUKON
начнут проверять и наказывать, растонируем все. Начнем с передних боковых, если не хватит продолжим :(

Чет я неуверен что ты растонируешся :whistling:

Alex Miha

Георгий

Я фиг сниму пленку!лучше 100причин найти у мента нарушений чем у себя снять пленку!:silly: не дамся!
Педальку в пол!

User2108

провіряти світлопроникність ДАЇ не має права, так як для цього необхідно мати сертифіковане обладнання, що пройшло державну повірку та відповідні кліматичні у мови, які наведені в ГОСТі 27902 \"
Светопропускание определяют по ГОСТ 27902.
Испытания проводят на трех образцах.
Светопропускание плоских многослойных стекол проверяют на изделиях или образцах, гнутых многослойных стекол - на образцах, вырезанных из плоской части изделий.
Светопропускание гнутых закаленных стекол проверяют на образцах из исходного стекла, плоских - на образцах исходного стекла, имеющих ту же толщину, что и закаленные стекла, или изделиях. Размеры испытуемых образцов могут быть любыми.
Светопропускание ветровых стекол автотранспорта с полосой затемнения проверяют на образцах, вырезанных из зоны В для легковых машин и зоны 1 для прочих видов автотранспорта.
Измерение проводят в трех точках каждого образца.
За величину светопропускания принимают среднее арифметическое результатов измерений трех образцов.

и теперь самый хит, ГОСТ 27902-88, вернее его немаловажная часть:
ГОСТ 27902-88 писал(а):
1. УСЛОВИЯ ИСПЫТАНИЙ
При отсутствии специальных указаний испытаний должны проводиться при следующих условиях:
температура____________________________ (20±5) С;
давление_______________________________ от 8б до 106 кПа;
относительная влажность воздуха________ (60±:20)%

в большинстве случаев, для измерения светопропускания стекол используется прибор \"Блик\". Выписка из его ТТХ:
Цитата:
Технические характеристики
Диапазон измерения коэф.пропускания, % 50 – 100
Погрешность измерений, % -(2,3 - 4,3)
Напряжение питания, В 12 + 0,6 \"
а з іншої сторони за кордоном, то заборонено тонувати авто. і митниця тебе не пропустить, а якщо пропустила і тебе там з нею(тоновкою) зловлять, то піпець штраф впаяють

Володимир

Я думаю що якщо гаішник складе протокол плюс сфоткає автомобіль і на фотці через скло не буде видно водія то в суді буде важко доказати що він не правий.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

YUKON

User2108 - дякую шо підтримав!Саме про це я й мовив в 20 пості!
AnohA - я як прядочний, тонував машину тільки бокові задні та світлою плівкою задне скло!
В мене завжди був девіз, слон моськи не боїться але не любить коли не вона гавкає.Говорячи простіше.Я поважно відношусь до ГАІ з того боку,що ця структура дає людям певну зайнятість.І за це цій структурі велике дякую, за те,що основна масса людей яка поповнює ряди цієї стр-ри не бовтається по вулицях і не займається капосттю. Але якісний склад МВС вцілому - промовчу шоб не ображать!

Володимир

Цитата: YUKONПарни!Эт все фигня!Затягать по судам эт как 2 пальца... проводить нагляд за станом транспортного засобу має право тільки та особа яка має відповідну освіту, т.т. спецаліст в данній сфері!А хто ГАЇшників навчав, цьому!Я трохи вивчу це питання потім одпишусь! А то шо їм це дозволили!Ну напишуть протокол!В суд і до побачення!А сууууууд гггггг до нових віників!
Все одно в будь якому випадку від цього хтось виграє, а водій програє бо потратить час і гроші на суд.
Цитата: YUKONЦе тільки так поверхньо бо спатки вже хочу:
Зупинення  і перевірка КТЗ здійснюється у випадку наявних
ознак,  що  свідчать  про їх технічну несправність або забруднення
ними  навколишнього середовища.
Ну якщо вас зупинив інспектор і не побачив вас через скло автомобіля то це якраз свідчить про технічну несправність, також уважно прочитаєте ПДД, то там написано що дозволяється застосовувати тільки тоновані стекла, а плівка це вже додатковий предмет або покриття яке обмежує оглядовість, ток що думаю полюбому штраф.

31.3. Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством:
в) встановлено на скло додаткові предмети або нанесено покриття, які обмежують оглядовість з місця водія, і погіршують його прозорість.
Примітка. На верхній частині вітрового скла автомобілів і автобусів можуть бути прикріплені прозорі кольорові плівки. Дозволяється застосовувати тоновані стекла (крім дзеркальних), світлопропускання яких відповідає вимогам ГОСТ 5727-88. Дозволяється застосовувати занавіски на бокових вікнах автобусів;
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

YUKON

Володимир - див.27 пост, написав жеж не тонував лобняк и бокові передні!Задньє скло тоноване світлою плівкою!Нехай спробують!А спробують - да не питання!Суд, а суууд.... :D

А з приводу грошей та часу, то з часом згоден а з грошима ні! Я маю юридичну освіту, і постійно працюю в юриспруденції, оскаржити їхні протоколи вже не вперше і не в останне!Такшо допоможу, для \"своїх\" безплатно(я за наших одноклубників)!А для чужих - див. таріфи адвокатів.

Chars

Блин, а в судах святоши сидят!
Хватит вам обсирать одних когда другие мрази еще похлеще!