Цифровий фотік, вибір?

Автор Kritik, 20 Квітня 2010, 22:13:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Kritikhttp://www.3dnews.ru/digital/canon_ixus_100_is/

вот такий тест найшов

всім прочитаним і побаченим я дуже задоволений
напевно візьму цей http://rozetka.com.ua/ru/products/details/19997/index.html

а ше питання, яку карточку треба для нього? клас? формат?
шо була універсальна і для фото і для ХД відео?
Transcend SDHC 8GB class 6
така канає?
В мене колега на роботі має соні сайбершот, такий що наружу об\"єктив не вилазить, я так порівнював якість фоток з іншими фотіками там кеноки олімпуси і т.д. то якість передачі кольорів на ньому була сама краща, ні один фотін і тих що я бачив не дає такої насиченості кольорів.

Ще бачив один похожий на цей фотік, але самсунг, з великим екраном, то на ньому взагалі можна фільми в мп4 дивитися, акумулятора легко вистарчає на 2 години перегляду.

Доречі мені вчора прийшла СМС що ельдорадо до 21 листопада дає нулювий кредит без збільшення ціни товару на всі товари.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

M@X

2 Lazar. снять каплю воды можно и обычным фотиком. там нужно приблуду делать, чтоб срабатывал затвор когда капля падает на пленку воды. вода на фольге. фольга в два слоя, между нее изолятор оооочень тонкий. капля упала, контакт замкнулся, сработал затвор. видел фотку интересную когда молоток разбивает лампочку. принцип съемки подобный.

Camel Trophy

:/ ОМГ Да простит меня всевышний :pinch: Володимир- вы что такое говорите, все фотеги СОни сайбЫр шот в автомат режиме фотают при одном прикосновении к кнопке!  ФОтег отобрал у человека последнее что делали ламеры фото техни в атомат режиме!Мы раньше- сначала нажимали, потом фотег фокусировался, потом если нас устраивал фокус дожимали и вуаля, на счет картинки какую дает сони  ТЫ СЧИТАЕШ КРАСОЧНОЙ И КРАСИВОЙ :pinch: НА ФОТО У СОНИ ИДЕТ КОНКРЕТНЫЙ ПЕРЕЦВЕТ! О оптике в таких мега безобЪективных устройствах ваще молчу   За счет этого фотки кажутся красивыми и неестественными! Увеличь фото до истинного размера, посмотри на шумы! Не стоит рекламировать то чего не знаеш! Тебе же может кто то поверить :pinch:

Лавр

парни! с мыльницами все понятно! я вот сейчас подумываю о зеркалке... Никон, Кенон... хз. бюджет 10 000 грн... хотелось бы еще отдельно вспышку  + сменные объективы.
ну что, поехали?

M@X

два года назад хотел купить себе зеркалку а жене мыльницу. но денег как обычно... в итоге выбор пал на http://market.yandex.ua/model.xml?hid=91148&modelid=2255125&clid=502
не жалею, фотик отличный. советую

Camel Trophy

:) Лавруша за 10 000 грн зеркалка, вспышка, обьективы :unsure: ты дохрена хош! :whistling:

http://fotomag.com.ua/nikon-d3100-kit-18-55-vr-info.html

С обьективами ты определишся позже, ибо о них надо много прочитать и знать перед покупкой чтобы они у тебя не стали ненужным мусором за 3000 нрн! Вспышка тоже самое, купи потренеруйся а потом ты сам поймеш че те надо?!?! :)

Kritik

був сьогодні в ФоксМарті, клацав IXUS 130
по суті той самий IXUS 100, тільки зум 4-х кратний, і 14 МП і не 12....
ну і різниця в ціні, в 400 грн....

в руці дуже удобно лежить, дуже маленький, але зручний, матеріал такий тіпа як поршкова фарба, мене дуже пре)
пробував фоткати в авто режимі - фотки супер
в ручні не влазив, але якшо авто режим робить такі класні фотки то і ручний тоже...
зробив висновок, шо іншого мені не треба.

тепер ше таке питання
різниця 14МП і 12МП - тільки в розмірі фотки, на якість це не вплине? брати 100 чи доложити і взяти 130? варто переплатити 400 грн за 2 МП і зум в 1 раз більший?? чи там ше в чомусь є різниця? оптика і т.д.? ) мені здається шо ні....
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Camel Trophy

Конечно Canon Digital IXUS 100 IS во второй садонули прошивку понавернутей а матрицу оставили неизменной, все эти понты приведут к шумам на фото :angry:  бери Canon Digital IXUS 100 IS и никого не слушай! Кстати 100-й будет дольше держать батарейко, у него меньше тиливизир :)

Все это доказывает высшая математика-  Если безконечно малое разделить на безконечно большое, получится безконечно малое :silly:

Матрица 1/2.3 /12 000 000 = размер пиксела :pinch: :pinch: :pinch:это уже мрак
а тут
Матрица 1/2.3 /14 000 000 = размер пиксела :| :| :| совершенству нет предела :cool:

*1- эталонный размер матрицы равный пленочному кадру

Kritik

драмо
іксус 100 в наявності вже ніде нема
тільки на розетці

є 130 по ціні як на розетці, але на місці, по закупці.

ризикувати з розеткою і брати 100 в них? за 1500
чи брати за 1800 130 модель? на місці?

Camel Trophy

Юрій

Зайди в Імперіал, напроти ДЮСШ-2. Там дешевше.

Kritik

Юрій
100 там тоже нема, ніде сцука нема :(

і ціни там такі самі як і я можу дістати, навіть на пару у.е більше)

Camel Trophy
шось я очкую зв\"язуватися з невідомими нет магазинами ше й по 100% передоплаті...

chars

Да подожди немного, завезут еще.

Camel Trophy

Критик- не сцы, магаз нормуль, знакомая в киеве брала у них, все пучечком :)

Kritik

ну нарешті, драмо рішилося
купив сьогодні Canon IXUS 130 Silver

і карточку
Transcend SDHC 8Gb 10 class

вже посадив акум) зараз заряжаю, треба його нормально розігнати)

авто режим норм, але не дуже
ручні - рулять)

буду освоювати і викладати фотки
з часом може доросту до зеркалки і захоплюся фото)