БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

АнтохА

пи...дато получилось, и я хочу

Юрій

Молодець! 5 з +!
Я тоже хочу. І в мене панель без тахометра, стандарт.

Володимир

Цитата: ЮрійМолодець! 5 з +!
Я тоже хочу. І в мене панель без тахометра, стандарт.
Не обіцяю що получиться перепесати потім прошивку під матрицю 16х2, дуже мало пам\"яті залишилось, хіба ще вдастся десь щось ще удосконалити. Гарантовано напевне можна на матрицю 16х1, також мала б піти на місце полоски між показометрами бензину і температури води.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Юрій

Про матрицю - це куда? :)
Мається на увазі, що в стандартартах інша матриця?

Romka

Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

dimon.zp

реально респект!
ток единственное додумай возможность управления бортовым с подрулевых лепестков калины!
их легко можно установить в люкс и на правом лепестке будет упрвление твоим БК! ;)

Володимир

Цитата: ЮрійПро матрицю - це куда? :)
Мається на увазі, що в стандартартах інша матриця?
Я мав на увазі монітор, 8х2 нема куда врізати так щоби красиво дивилось, то можна взати 16х1 і врізити між показометрами бензину і температури, але кому як.

http://www.winstar.com.tw/products_detail_ov.php?ProID=18

Володимир

Цитата: dimon.zpреально респект!
ток единственное додумай возможность управления бортовым с подрулевых лепестков калины!
их легко можно установить в люкс и на правом лепестке будет упрвление твоим БК! ;)
Це все реально, я спеціально для керування не застосовував комбінацій клавіш щоби можна було керувати джойстиком.

Igor_Slavuta

Молодца... :|

Для дальнейших развитий бк переходи на 18f2520... по ногам - один в один с 876а. Памяти  хватит ещё на один бк :whistling:

думаю резисторы 6,7,8,9 можна закоротить. Толку от них ноль.

Noise

У меня, как и у многих есть неиспользованное место в панели \"стандарт\" - это пепельница. Интересно, можно ли вместо нее приспособить в самодельном корпусе дисплей 8х2 и кнопки управления? Влезет по габаритам? Конечно, оно не так удобно, как если бы БК был перед глазами, но если сделать аккуратно, должно нормально выглядеть вроде.

Володимир

Цитата: Igor_SlavutaМолодца... :|
Для дальнейших развитий бк переходи на 18f2520... по ногам - один в один с 876а. Памяти  хватит ещё на один бк :whistling:
думаю резисторы 6,7,8,9 можна закоротить. Толку от них ноль.
Я проробляв такий варіант, але справа в тому що компілятор PicBasicPro компілює прошивки тільки для піків з 14 розрядними командами, для компіляції програм для піків з 16 розрадними командами потрібно використовувати стандартний компілятор MPASMWIN.EXE , а він не дає такої компактності прошивки, прошивка виходить майже в два рази більша, то в такому випадку хіба брати пік з об\"ємом пам\"яті мінімум 32К, але це вже відповідно і дорожче коштує.
Цитата: NoiseУ меня, как и у многих есть неиспользованное место в панели \"стандарт\" - это пепельница. Интересно, можно ли вместо нее приспособить в самодельном корпусе дисплей 8х2 и кнопки управления? Влезет по габаритам? Конечно, оно не так удобно, как если бы БК был перед глазами, но если сделать аккуратно, должно нормально выглядеть вроде.

Igor_Slavuta

Цитата: Володимиркомпілятор PicBasicPro компілює прошивки тільки для піків з 14 розрядними командами

Портани прошиву на протон-бейсик. Это типа лимузина среди бейсик-компиляторов для пика. Понимает 18 пики.

Noise

Спустился к машине, вытащил пепельницу. В торпеде \"стандарт\" она вставляется в вырез размером 85х38 мм (плюс-минус 1 мм, так как мерить там не очень удобно). Да туда весь бортовик должен поместиться! Если декоративную панельку аккуратно вырезать из пластика, то будет как с завода. Хмм, надо искать детали на бортовик...

Володимир

Цитата: Igor_Slavuta
Цитата: Володимиркомпілятор PicBasicPro компілює прошивки тільки для піків з 14 розрядними командами

Портани прошиву на протон-бейсик. Это типа лимузина среди бейсик-компиляторов для пика. Понимает 18 пики.
Попробую.

Юрій

Цитата: Володимир
Цитата: dimon.zpреально респект!
Це все реально, я спеціально для керування не застосовував комбінацій клавіш щоби можна було керувати джойстиком.

А джойстик де?