СлавуткО 1.3 Si by Murr

Автор Богдан, 09 Січня 2011, 13:06:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Богдан

Цитувати виділенея знаю что я говорю ) есть фирма GE, венгерская

та я і не сумніваюсь, просто я не знаю як поняти GE того і перепитав )) вже роз\'яснилась ситуація :sideways:

Цитувати виділеневот такие у меня стояли с завода

афігеть. так то не бідні лампочки з завода, то ж вже якісь після улутшайзінга, +60% світла то сьо .. круто ))))

Цитата: ярослав1986у меня венгерские. написано hungari ток какая фирма не помню. стоят с завода.

:D тіки мені маяк втюхали

Цитувати виділенеа кстати, почему тебе так дорого обошлись эти лампы??? 240 грн? я свои кажется за 165 купил две недели назад... в Ашане...

хм , да і вправду дорого, походу 240 то був чек на лампи + ше шось .. в епіцентрі купляв ... вони в районі 180 коштували. да тре підправити

я купував помоєму в травні 2010.
Славо-машина 1,3 інж 2009 р.н.
Мій бортовичоГ

ЯРОСЛАВ

мож в россию такие ввозили :D

Юрий(Dushman)

с бортовиком вас Murr
[url=http:

Богдан

Цитата: Yngusс бортовиком вас Murr
:cool: дякую
Мій бортовичоГ

Nemetsss

Классная славка. Давай фотки салона.

Богдан

фотки будуть на наступний тиждень коли всьо поставлять і я її помию трошки =)))) 3 місяці без уборки бідака їздить :D
Мій бортовичоГ

vetalcitylan

Если допы будешь ставить не сам,все равно фоткай,нам всем будет интересно.С бортовиком!
Куплю ТавроПикап с ГБО

Богдан

поздравляю! с вступлением в наши ряды

Богдан

Цитата: vetalcitylanЕсли допы будешь ставить не сам,все равно фоткай,нам всем будет интересно.С бортовиком!

допи точно не сам буду ставити а на сто свому, самому не до того та і я люблю шоб воно удобно всьо було і добре зроблено, я не фанат з гайочним ключом лазити і улутшайзити машину

Цитата: Mayor7777поздравляю! с вступлением в наши ряды
:cheerful: дякую!
Мій бортовичоГ

АнтохА

бортовой комп на микас 7.6, а у тебя 10.3+, так что не подойдет

Богдан

Цитата: Антонбортовой комп на микас 7.6, а у тебя 10.3+, так что не подойдет

мануал на сайті каже що в підтримці є мікас 10.3+ ( то есть 11), адмін сайту сказав шо всьо працює ок і шо вірити інформації сайту не варто бо вона застаріла

є такий самий БК але з незамерзаючим екраном + з фішкою моніторинг сразу 12 параметрів, він 1200 грн коштує.
поки що покупка БК обдумується і планується.

Питання для тих хто юзає: оправдана покупка? корисна річ?
Мій бортовичоГ

АнтохА

ну если твердят что подойдет то другое дело,
ну чтоб бортовой комп очень прям нужен я бы не сказал, но прикольно когда еще одна фиговина светицо. я себе поставлю

Валерий

Цитата: Murr
Цитата: Антонбортовой комп на микас 7.6, а у тебя 10.3+, так что не подойдет

мануал на сайті каже що в підтримці є мікас 10.3+ ( то есть 11), адмін сайту сказав шо всьо працює ок і шо вірити інформації сайту не варто бо вона застаріла

є такий самий БК але з незамерзаючим екраном + з фішкою моніторинг сразу 12 параметрів, він 1200 грн коштує.
поки що покупка БК обдумується і планується.

Питання для тих хто юзає: оправдана покупка? корисна річ?
Да він читає микас, але расшифровка помилок по коду :(
Лучше на мій погляд гамма 240 там не тільки код, а також текстова расшифровка ітб.

Не нервируйте меня, а то мне некуда прятать трупы!

АнтохА

гамма 240 морально устарел, некрасивый и примитивный,
хотя бы потому, что почти во всех мультитрониксах цвет подсветки меняется, а в гамме напрягающий голубой

Max 55

Зато Гамма показывает всё чётко и с полной расшифровкой, он ведь не для красоты нужен