БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Евгений

А нельзя сделать два настраиваемых параметра Gов, чтоб между ними можно было быстро переключаться, типа двух режимной прошивки или в идеальном варианте чтоб Gов увеличивался от резкого открытия дроссельной заслонки?

Володимир

Цитата: Evgen911А нельзя сделать два настраиваемых параметра Gов, чтоб между ними можно было быстро переключаться,
А в який спосіб переключатися.
Цитата: Evgen911типа двух режимной прошивки или в идеальном варианте чтоб Gов увеличивался от резкого открытия дроссельной заслонки?
Взагаліто мікас має свій потужний режим, при білшому натисканні на газ він в нього переключаєтся, це напевне десь 20% потрібно натиснути додатково на газ і мікас переходить в подутний режим. Якщо так часто крутити Gов то є ризик перебрати кількість циклів перезапису пам\"яті EPROM і тоді Gов взагалі не буде в ній зберігатися. Хоча там тисяч на 100 має бути розраховано. Тому здається краще знайти золоту середину на якій і буде добре їтати і бензину мало їсти.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Евгений

Понятно, неудачная идея)))

alex11_22

А какой вариант БК(из двух) совместим с МИКАС 7.6?  И где найти \"\"Тільки що протестував нову прошивку, все працює добре тому виложив на сайт. \"\"  -  Но на сайте ее нет...

Олександр

Хотілося б мати підрахунок витрати бензину за проміжок часу (поїздку, добу місяць...)

Володимир

Цитата: alex11_22А какой вариант БК(из двух) совместим с МИКАС 7.6?
Думаю обидва, протокол обміну той самий.
Цитата: alex11_22И где найти \"\"Тільки що протестував нову прошивку, все працює добре тому виложив на сайт. \"\"  -  Но на сайте ее нет...
Я знайшов.  http://www.bk-ukraine.narod.ru/proshivka.htm
Цитата: oleksandrХотілося б мати підрахунок витрати бензину за проміжок часу (поїздку, добу місяць...)
Таке планується в варіанті БК №2, в першому не вистарчить ресурсів.

Володимир

Як і обіцяв зробив поновлення в програмі, сам поки що не тестував, вже після свят після 20-го.
Цитата: www.bk-ukraine.narod.ruВерсія 3.06 – У прошивці відбулися наступні зміни:
·       Додано параметр Рхх для відображення у полі параметра №3;
·       Додано параметр Кlz – Коефіцієнт лямбдарегулювання.

LonelyWolf

Володимир, вааще жесть. Блин, хочу на рабочего пикапа такое.

Romka

Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: LonelyWolfВолодимир, вааще жесть. Блин, хочу на рабочего пикапа такое.
То не моє, взяв фотку тута http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=3698&page=60

Дима

Цитата: Володимир
Цитата: gda_197416х2 маленький. Хочется побольше.
вообще у меня гамма стоит,но хотелось бы в приборку воткнуть
Можна і більші, давайте пропозиції я їх потім розгляну коли 8*2 доведу до кінця. Тільки два БК разом на діагностичному роз\"ємі мікаса сидіти не зможуть.

А можна 8*2 і так втикнути, а можливо і 16*2.

Володимир, скшльки буде коштувати такий БК? на славуту 1,2Si...

Володимир

Цитата: Димася13Володимир, скшльки буде коштувати такий БК? на славуту 1,2Si...
Десь в районі як цей, http://www.bortovik.kiev.ua/index.php?r=ROBOCARLANOS але надіюсь що дешевше хоча цей класом нижче, все залежить від ціни на комплектуючі.

MT-11

А скажіть, будь-ласка, коли буде (якщо буде звісно безплатно) прошивка до 2-го варіану БК, бо хочеться начати уже робити так незнаю чи чекати прошивку чи немає сенсу...
Попал под Cayenne, жди перемен...

Евгений

Цитата: MT-11А скажіть, будь-ласка, коли буде (якщо буде звісно безплатно) прошивка до 2-го варіану БК, бо хочеться начати уже робити так незнаю чи чекати прошивку чи немає сенсу...
Мне Володимир писал что второй вариант не будет выложен в свободное пользование. Как по мне, так я полностью поддерживаю его решение, человек потратил свое время и умение, и вполне может на этом заработать.

Евгений

Цитата: Володимир
Цитата: Димася13Володимир, скшльки буде коштувати такий БК? на славуту 1,2Si...
Десь в районі як цей, http://www.bortovik.kiev.ua/index.php?r=ROBOCARLANOS але надіюсь що дешевше хоча цей класом нижче, все залежить від ціни на комплектуючі.
Володимир, а почему тот бк ниже классом, в нем вродьбы функций больше?