БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

MT-11

Цитата: Evgen911
Цитата: MT-11А скажіть, будь-ласка, коли буде (якщо буде звісно безплатно) прошивка до 2-го варіану БК, бо хочеться начати уже робити так незнаю чи чекати прошивку чи немає сенсу...
Мне Володимир писал что второй вариант не будет выложен в свободное пользование. Как по мне, так я полностью поддерживаю его решение, человек потратил свое время и умение, и вполне может на этом заработать.
Ну якщо так, то тоді яка ціна буде прошивки...
Попал под Cayenne, жди перемен...

Володимир

Цитата: MT-11А скажіть, будь-ласка, коли буде (якщо буде звісно безплатно) прошивка до 2-го варіану БК, бо хочеться начати уже робити так незнаю чи чекати прошивку чи немає сенсу...
На днях, протестую останню для варіанту першого якщо все буде працювати як задумано,  то зразу і виложу для варіанту другого.
Цитата: Evgen911Мне Володимир писал что второй вариант не будет выложен в свободное пользование. Как по мне, так я полностью поддерживаю его решение, человек потратил свое время и умение, и вполне может на этом заработать.
Прошивка буде, тільки вона буде мати трохи обмежені можливості.
Цитата: Evgen911Володимир, а почему тот бк ниже классом, в нем вродьбы функций больше?
Це зараз, але коли я реалізую все що задумано, його можна буде прирівняти до діагностичного тестера. Тай зверни увагу на дисплей, що він може відобразити, БК з такимиж фінкціями але з дисплеєм таким як у мене коштує майже в два рази більше http://www.bortovik.kiev.ua/index.php?r=LANOS42SPORT хоча він і не вміє працювати з ЕСУД.
Цитата: MT-11Ну якщо так, то тоді яка ціна буде прошивки...
ПРошивка буде у вільному користуванні, тільки обмежена, хоча функцій буде більше ніж зараз є.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

MT-11

Цитата: ВолодимирПРошивка буде у вільному користуванні, тільки обмежена, хоча функцій буде більше ніж зараз є.

Зрозуміло, значить можна робити 2-й варіант БК. Але мене све рівно цікавить на рахунок FULL-прошивки, можна буде якось нею поділитися, можна відповісти на лічку [email protected]

Володимир

Цитата: MT-11Зрозуміло, значить можна робити 2-й варіант БК. Але мене све рівно цікавить на рахунок FULL-прошивки, можна буде якось нею поділитися, можна відповісти на лічку [email protected]
Тільки в комплекті з мікроконтролером, самою прошивкою ні.

Taras

Владимир очень интересный проект но не лучше было бы писать проект для мобильных LSD дисплеев как от Nokia3310 стоимость рабочего дисплея Б/У до 20 гривен а некоторые и просто отдают проверено на личном опыте а стоимост дисплея 2х16 от 60 гривен и то надо поискать
Sens 1.3 Микас 7.6 Метан II поколение

MT-11

Цитата: ВолодимирТільки в комплекті з мікроконтролером, самою прошивкою ні.
Це мається на увазі тільки з PIC18F2520 чи з повністю спаяним БК? Якщо тільки з PIC18F2520 то пишіть на \"[email protected] (мило)\" або шукайте в скайпі... або пишіть сюди :D

Володимир

Цитата: Taras_YaltaВладимир очень интересный проект но не лучше было бы писать проект для мобильных LSD дисплеев как от Nokia3310 стоимость рабочего дисплея Б/У до 20 гривен а некоторые и просто отдают проверено на личном опыте
Так можна думати робивши в одиничному екземплярі.
Цитата: Taras_Yaltaа стоимост дисплея 2х16 от 60 гривен и то надо поискать
на сайті http://www.imrad.kiev.ua/ монітори LCD WH0802A від 22,47 до 42,89 а LCD WH1602A від 45 до 81 бери скільки влізе.
Цитата: MT-11Це мається на увазі тільки з PIC18F2520 чи з повністю спаяним БК? Якщо тільки з PIC18F2520 то пишіть на \"[email protected] (мило)\" або шукайте в скайпі... або пишіть сюди :D
PIC18F2520 з прошивкою.

Taras

Для меня будет дорого заказывать проще съездить в Симферополь и за 60 купить
а LSD от телефонов более удобно так как можно больше параметров вывести одновременно на экран

Володимир

Цитата: Taras_YaltaLSD от телефонов более удобно так как можно больше параметров вывести одновременно на экран
Можливо, але є так як є.

Поновив прошивку на сайті, превірив працює, в процесі усунув глюки, двигун не запускав тому не гарантую що частота оновлення даних на екрані не є завелика, в роботі покажется то щось придумаю.
Цитата: www.bk-ukraine.narod.ruВерсія 3.07 – У прошивці відбулися наступні зміни:
·       Додано параметр THR (положення дроселя, в цілих без знаків після коми) для відображення в полі параметра №3.
·       Змінено алгоритм відображення даних на екранах >=2, завдяки чому при натисканні на кнопки БК реагує миттєво та дані на моніторі оновлюються без попередньої очистки екрану.

Taras

PIC16F876А КАКИМ PIKOM можно заменить!!! так ка у нас этого в продаже нет и на заказ не возят

Taras

Владимир еще вопрос
 у меня Sens и навернулся датчик который включает лампочку которая сигнализирует о малом количестве топлива
и так я пару раз уже нарвался так как стоит примитивный БК в который заносишь данные сколько заправил и он высчитывает их из среднего расхода и получилось что в баке еще около 7 литров а завестись уже не смог хорошо что было не далеко до заправки
НЕ мог бы внести в прошивку что бы он снимал данные с потенциометра уровня бензина  и выводил остаток топлива на экран

Евгений

Володимир, а можно еще добавить изменение максимальных оборотов коленчатого вала? С завода стоит 6000, но хочется поставить чуть больше. Еще можно было б поэкспериментировать над выключением форсунок при принудительном ХХ.

Володимир

Цитата: Taras_YaltaPIC16F876А КАКИМ PIKOM можно заменить!!! так ка у нас этого в продаже нет и на заказ не возят
http://www.imrad.kiev.ua/ там є, доставка 18 грн. поштою.
Цитата: Taras_YaltaВладимир еще вопрос
 у меня Sens и навернулся датчик который включает лампочку которая сигнализирует о малом количестве топлива
и так я пару раз уже нарвался так как стоит примитивный БК в который заносишь данные сколько заправил и он высчитывает их из среднего расхода и получилось что в баке еще около 7 литров а завестись уже не смог хорошо что было не далеко до заправки
НЕ мог бы внести в прошивку что бы он снимал данные с потенциометра уровня бензина  и выводил остаток топлива на экран
Я колись хотів, але мені так і ніхто не сказав яку напругу видає датчик при повному і пустому бакові.
Цитата: Evgen911Володимир, а можно еще добавить изменение максимальных оборотов коленчатого вала? С завода стоит 6000, но хочется поставить чуть больше. Еще можно было б поэкспериментировать над выключением форсунок при принудительном ХХ.
Не можна, ці дані знаходяться в тілі прошивки, тільки перепрошиватись.

Юра

Володимир : Так ето ти под заказ делаеш БК ????
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Володимир

Цитата: CayenneВолодимир : Так ето ти под заказ делаеш БК ????
Ще ніхто нічого не робить.