БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Константин

Цитата: ВолодимирПерший також робив для 10.3, просто на форумі хтось писав що подарили йому БК для 7.6 то він з 10.3 не працює, тому дописку зняв так як не знаю точно чи буде працювати.
У меня на Славуте Микас 10.3, буду теперь БК-1 подключать и пробовать на машине

Aleks_Yalta

в \"Версія 1.05\" при повторном отключеннии зажигания не работает режим сна.

Володимир

Цитата: Aleks_Yaltaв \"Версія 1.05\" при повторном отключеннии зажигания не работает режим сна.
В якому смислі не працює, при виключенні запалювання якщо в налагодженнях тривалість сну більше нуля на екрані повинен з\"явитися напис \"Stop\" а потім має включитися годинник. Якщо тривалість сну рівна нулю то годинник не включається а зразу тухне. З режимом сну в мене проблем не було ніразу.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Володимир

Обновив мануал на сайті, також додав версію в PDF

Олександр

А скільки буде коштувати Про версія прошивки (чи вже запрограмований контролер)?

Володимир

Цитата: oleksandrА скільки буде коштувати Про версія прошивки (чи вже запрограмований контролер)?
Дивись ЛС.

Aleks_Yalta

в \"Версія 1.05\" при повторном выключеннии зажигания не работает таймер сна 1хв.

Володимир

Цитата: Aleks_Yaltaв \"Версія 1.05\" при повторном выключеннии зажигания не работает таймер сна 1хв.
Що відбувається на екрані? після виключення запалювання на екрані пише \"Stop\" а потім на якусь долю секунди мигає годинник, чи тупо зразу вмирає.

Володимир

Дивився прошивку до мікаса, там продуктивність форсунки прописана 97 г/хв, в переводі в мл якщо взяти що один літр бензину має вагу 760 г, виходить що продутктивність наших форсунок 128 мл/хв. Тому в БК напевне потрібно за початкову продуктивність ставити цю цифру.

Aleks_Yalta

після 2 виключення запалювання на екрані пише \"Stop\" а потім 4 секунди мигає годинник,  потім вмирає, не має таймеру в настройках 1-255 хв.

Володимир

Цитата: Aleks_Yaltaпісля 2 виключення запалювання на екрані пише \"Stop\" а потім 4 секунди мигає годинник,  потім вмирає, не має таймеру в настройках 1-255 хв.
Добре, завтра на роботі, вірніше вже сьогодні зранку гляну що там у вашій версії прошивки, заодно і перевіру як себе веде мій БК на машині, хоча там ще 1.03 версія, але проблем здається не було.

Володимир

Цитата: Aleks_Yaltaпісля 2 виключення запалювання на екрані пише \"Stop\" а потім 4 секунди мигає годинник,  потім вмирає, не має таймеру в настройках 1-255 хв.
Пробував я на своїй машині, різів з 20 клацав запалюванням, і тривалість сну ставив рівною 1 хв, все працює чітко. Також дивлюс прошивку, там все нормально і нічого не менялось ще від того моменту як БК ще був на пік16ф876а.

Наскільки я пам\"ятаю ти використовуєш плату свою, то в мене є підозри що 4-ою ногою мікросхеми 78R05 ти керуєш не з 11-ї ноги піка а з 21-ої.

На крайній випадок, зчитай свою прошивку та перевір чому в тебе рівний 1-ий байт пам\"яті ЕЕПРОМ (відрахунок починається з нуля), якщо він відмінний від нуля та як не крути, але сон мусить буди присутнім.

Цитата: gda_1974Володимир - Когда начнёшь серийное производство ?
Коли буде лишній час. Зараз і на роботі часу мало, і дома ремонт затіяв, то навіть нема бажання перепрошити свій контролер щоби перевірити що я там написав.

Володимир

Цитата: http://www.bk-ukraine.narod.ru/Версія 1.06 – Відбулися наступні зміни:
•   Виправлено помилку коли в режимі сну, якщо тривалість сну рівна 255 хв не гасла підсвітка.
•   Змінено алгоритм початкової конфігурації датчика температури.
•   Підкореговано відображення деяких параметрів.

Aleks_Yalta

Володимир пишет:
    Змiнено алгоритм початкової конфiгурацiї датчика температури.

Без подключения K-line температуру датчиков DS18B20 должен показывать?

Володимир

Цитата: Aleks_YaltaВолодимир пишет:
    Змiнено алгоритм початкової конфiгурацiї датчика температури.

Без подключения K-line температуру датчиков DS18B20 должен показывать?
Буде, за умови що настроєно годинника.