БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саша

Цитата: ВолодимирТакий екран є смисл тулити якщо є бажання курочити панель і різати більшу дирку, якщо в стандартний розмір то хіба заради того що можна зробити красивіші шрифти.

Та не, в панель я его совать не буду. Я его совмещу с регулятором печки и собственно втюлю его вместо рычагов печи. Ща пробую панель под это дело заварганить. И платы, скорее всего будут под размеры панели, чтобы \"ниче\" \"ниде\" не коротнуло, и скорее всего заказные.

Цитата: ВолодимирТи часом не знаєш які два байти у відповіді на запит  #82#10#F1#21#E1#85 мікас видає коефіцієнт лямбдарегулювання KLZ?

Я с этим не разбирался, т.к. лямбда у меня отсутствует и я ее в прошивке выключил.

-------------------------------

Володимир

Цитата: KinoТа не, в панель я его совать не буду. Я его совмещу с регулятором печки и собственно втюлю его вместо рычагов печи. Ща пробую панель под это дело заварганить. И платы, скорее всего будут под размеры панели, чтобы \"ниче\" \"ниде\" не коротнуло, и скорее всего заказные.
Ти ж говорив що в тебе є великий дисплей, роби на ньому солідний БК, зразу додай до нього кліматконтроль і т.д., бо такий маленький там буде незручний в користуванні.
Цитата: KinoЯ с этим не разбирался, т.к. лямбда у меня отсутствует и я ее в прошивке выключил.
Ну добре, розберусь, я приблизно знаю, але думав що ти знаєш точно щоби два рази не перешивати контролер.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Саша

Цитата: ВолодимирТи ж говорив що в тебе є великий дисплей, роби на ньому солідний БК, зразу додай до нього кліматконтроль і т.д., бо такий маленький там буде незручний в користуванні..

У него плата размером 9х7 см. Куда я его такого всуну? Это если разве что отдельную конструкцию, как гамма. А так у меня печка будет на семисегментниках. А этот только для просмотра параметров, думаю на него не придется всегда смотреть. Короче, уже начал, надо доделать.

Цитата: ВолодимирНу добре, розберусь, я приблизно знаю, але думав що ти знаєш точно щоби два рази не перешивати контролер.

Кстати насчет перепрошивки. Есть идея прицепить MMC и из нее bootloaderом самопрограммировать чип. Плюс файлы графики можно хранить. А можно и прошивку самого микаса )

Володимир

Цитата: Kino
Цитата: ВолодимирТи часом не знаєш які два байти у відповіді на запит  #82#10#F1#21#E1#85 мікас видає коефіцієнт лямбдарегулювання KLZ?
Я с этим не разбирался, т.к. лямбда у меня отсутствует и я ее в прошивке выключил.
-------------------------------
А можеш глянути скільки байт у відповідь дає мікас 7.6 на цей запит, саме краще було б якби ти мені кинув лог діагностики з АКМ.

Саша

Лог с АКМ могу токо \"на столе\". На машине нотик грузится токо под дос. И то, немного попозже.

Max 55

Цитата: sheriffKino, выкладывай свой вариант БК, очень интересный вариант

Вот так двигаются дела  :)

Классно - заводская плата получилась, лазерный принтер рулит  :cool:

Володимир

Цитата: KinoЛог с АКМ могу токо \"на столе\". На машине нотик грузится токо под дос. И то, немного попозже.
Мені нема різниці, як просто хочу глянути на відмінності слова відповіді чи співпадає з мікас 10.3

Володимир

В поточній версії прошивки що зараз на сайті є помилка при перегляді помилок, тому раджу цим меню не користуватись бо якщо в нього зайти то неможливо вийти, виключення запалювання також не допомагає, тільки повне обезточення БК. Виправлення будуть пізніше, зараз дописав до кінця про версію прошивки, забив пам\"ять майже на 100%, коли протестую і повиправляю всі помилки буду виправляти шарову версію, як то кажуть щоби бути вже майже впевненим що точно працює.

Володимир

Тестуйте, надіюсь все виправив.

Цитата: http://www.bk-ukraine.narod.ru/Версія 1.09 – Відбулися наступні зміни:
•   Добавлено можливість перегляду поточних помилок ЕСУД. Помилки зберігаються у пам`яті БК, тому їх можна переглянути в будь який момент після виникнення, значення кодів помилок читайте у додатку 2 інструкції користувача. Після прошивки контролера, поточні помилки слід очистити, інакше БК буде показувати 64 помилки.

Саша

Есть тема.
Я тут трассирую платы для заказа на заводе, возможно останется площадь. Можно приложить еще чего нибудь, либо ваш БК, либо еще чего. Заказывать буду на радаре. www.plata.com.ua .(думаю так пишется).

Володимир

Цитата: KinoЕсть тема.
Я тут трассирую платы для заказа на заводе, возможно останется площадь. Можно приложить еще чего нибудь, либо ваш БК, либо еще чего. Заказывать буду на радаре. www.plata.com.ua .(думаю так пишется).
Буду мати на увазі.

Володимир

Цитата: KinoЕсть тема.
Я раніше дивився на ціни на іншій київській фірмі на виготовлення плат, думав у них дорого, але тута здається ще крутіше, потрібно напевне партію 100 штук заказувати щоби ціна однієї плати була в межах розумного.

Саша

та ща везде дороговато. можно прикинуть. если делать 10 дм. кв. два слоя с маской, то это где то 750 грн. Например, таких плат, как на твой БК получается около 20 штук. Итого 750 / 20 = 37,5 грн. за штуку. Но! Если уже делать  платы, то можно все элементы перевести в smd, и тогда площадь уменьшится, их кол-во возрастет и соответственно цена за единицу.  А смотрел ты цены наверное на \"pcb радиозаводе\". Так этой конторы уже нет. Есть только эта или сразу китай.  :D

Константин

Вопрос к тем, кто монтировал дисплей БК в панель приборов Люкс, - при монтаже дисплея нужно снимать стрелки указателей, нужно ли при обратной установке их настраивать или достаточно их поставить в упор к ограничителю?
 Совет для тех, кто будет разбирать панель приборов Люкс-
-ограничители стрелок выкручивать не надо, я таким образом их поцарапал, надо вытягивать их по оси, т.к. там продольная насечка. царапины закрасил черным лаком для ногтей

Володимир

Цитата: Kinoта ща везде дороговато. можно прикинуть. если делать 10 дм. кв. два слоя с маской, то это где то 750 грн. Например, таких плат, как на твой БК получается около 20 штук. Итого 750 / 20 = 37,5 грн. за штуку. Но! Если уже делать  платы, то можно все элементы перевести в smd, и тогда площадь уменьшится, их кол-во возрастет и соответственно цена за единицу.  А смотрел ты цены наверное на \"pcb радиозаводе\". Так этой конторы уже нет. Есть только эта или сразу китай.  :D
Та ні, я дивився на ООО «СК-Техно» http://skpcb.kiev.ua/  , в них виявляється ціни також підросли, але одностороння плата така як є зараз буде дешевша навіть якщо рахувати по максимальних цінах
Якщо заказувати 10 дм.кв = 22+10*4,35=65,5$*8UAH=524UAH/20=26.2UAH
Якщо заказувати 21 дм.кв = 22+21*1,90=61,9$*8UAH=495.2UAH/42=11.79UAH
Смішно, але 21 дм коштує дешевше ніж 10дм.

Цитата: KostyantinВопрос к тем, кто монтировал дисплей БК в панель приборов Люкс, - при монтаже дисплея нужно снимать стрелки указателей, нужно ли при обратной установке их настраивать или достаточно их поставить в упор к ограничителю?
Я коли витягнув упори, приставляв лінійку до кожної стрілки і на білому корпусі панелі робив для кожної стрілки насічку ножем, щоби потім по цих насічках ставити на місце.
Цитата: KostyantinСовет для тех, кто будет разбирать панель приборов Люкс-
-ограничители стрелок выкручивать не надо, я таким образом их поцарапал, надо вытягивать их по оси, т.к. там продольная насечка. царапины закрасил черным лаком для ногтей
Ще одна порада, щоби не поцарапати ці упори перед витягуванням натягніть на них кембрик, а також перед витягуванням подивіться і запам\"ятайте їх положення, так як на заводі щоби стрілка була точно на нулю ці упори вигинають вверх чи вниз.