Славута 1.2S by Мішаня™

Автор Мішаня, 19 Липня 2011, 01:19:19

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Мішаня

Ну мені тре щоб диски нормальні поставити на 4 чи 5 болтів. аповністю ходову не тре

Александр.

Цитата: Мішаня™Хто знає від якої автівки підходить ходова на нашу славку щоб не треба було нічого варити, точити і т.д. просто зняв і поставив? І
Да, вроде, с таврии подходят,  если не ошибаюсь...  :)  а если честно, то есть спец переходники под диски от ваз, ищи в инете, но в сновном ходовую переделывают не ради дисков, а ради улучшения тормозных харак-к.
Полировка стекол под линзы, фары \"под ключ\", готовые комплекты для самостоятельной установки.Ксенон, линзы.
068-458-32-83,  [email protected], Александр.
группа [url]http://vk.com/public52258265[/u

Мішаня

Цитата: РыбнадзорДа, вроде, с таврии подходят,  если не ошибаюсь...  :)

Дуже смішно :P . Я нормально спитав в мене і так тормоза нормальні а ось диски ні. а наші диски дорогі сильно, на 4 болта дешевші

Max 55

Цитата: Мішаня™
Цитата: РыбнадзорДа, вроде, с таврии подходят,  если не ошибаюсь...  :)

Дуже смішно :P . Я нормально спитав в мене і так тормоза нормальні а ось диски ні. а наші диски дорогі сильно, на 4 болта дешевші
Дык и переделка не дёшево выйдет, дороже намного чем просто взять стандартные диски

Дима

проще всего помойму ваз ходовка
а сталюки вазовские и наши в одну цену 160грн так что не дешевле
а если литье то конечно за полторушку большой выбор 4х дырковых

Мішаня

Цитата: _Дима_проще всего помойму ваз ходовка
а сталюки вазовские и наши в одну цену 160грн так что не дешевле
а если литье то конечно за полторушку большой выбор 4х дырковых

в нас 200 грн 1 стальний на славку вартує

Дима

ну а на ваз что дешевле?
могу у нас купить и переслать  :)

АнтохА

Я по 130 пять кременчукских взял 4*98 ЕТ40 нульцевые

Мішаня

на ваз в нас 160 а на славку 200. хто може купити дешевше, мені 2 тре, напишіть лс, договоримось

Игорь

Здорово, будем заглядывать
Желаю чтобы все!!!

Мішаня

На кінець до Вас добрався друзі. За цей час було зроблено:
1. Встановлено саб від компа( звичайна стерео система 2.1 Edifіer) Мої ГІ***НІ колонки стали файно грати :D
2. Куплено зарядне  для АКБ. Так як раз залишив саб включеним и акум на ранок здох. :|
3. Перший раз купував електро клапан ХХ, і купив (не додивився, бо перший раз його бачив і відразу не запам\'ятав а з собою тормознув взяти) від 2103 :/  халепа. Жінку вивозив на автобус з дригами дьорганнями.
4. Була промита система охолодження, і як факт машинко почала меньше грітися.

От і все на разі. :)

Александр

а саб як переробив? Викинув блок живлення і напряму до 12 в?
Глаза боятся, а руки из жопы.

Мішаня

Цитата: Александр Надводнюка саб як переробив? Викинув блок живлення і напряму до 12 в?

Ще припаяв 2 конденсатори, але паяв не я майстру возив. Гасять десь 3 Вольта. Спочатку пробував без них і при більшому навантажені плата перегрілася, ще пощастило, що не згоріла. І після цього одразу до майстра завіз. І вже майже місяць катаюся і все нормально.

Олександр

[Ще припаяв 2 конденсатори, але паяв не я майстру возив. Гасять десь 3 Вольта] Конденсатори гасять напругу?

Мішаня

Цитата: oleksandr[Ще припаяв 2 конденсатори, але паяв не я майстру возив. Гасять десь 3 Вольта] Конденсатори гасять напругу?
так