Нелегкі будні піддослідного кролика.

Автор Александр, 05 Жовтня 2011, 14:45:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Александр

Хелло енд велкам  *BYE*

Дещо з недавніх подій з машиною:
1. Здох мій старий АКБ, то машина вимушено простояла з тиждень, поки новий не купив

Ось такий взяв. Вибору в мене не було, прийшлося цього брати, а хотів \"Форс\". Ну нічо, може він за свої 460 грн хоч два роки відробить  *DONT_KNOW*

2. Давно хотів собі антену люксову на дах, бо салонна Тріада щось мене не дуже радувала останнім часом, та сверлити діру в стелі я не зміг себе заставити, от і прийшлося шукати компроміс. Купив зовнішню на магніті, поставлю по-центру біля ляди.

Думаю, вигляд не зіпсує. Провід спробую завести через вентиляцію і далі під стелею до магнітоли.

3. Сьогодні придбані у одноклубника volodymyrtvr от такі зеркала із закосом \"під карбон\", бо мої почали шататися трохи в силу своїх убогих матеріалів та ще деяких факторів. Цінник - 130грн.

І наостанок іздєватєльство над всіма канонами автозвуку  *WALL*   *CRAZY*
Валялась в мене в гаражі полка рідна, яку я ще в 2008-му році порізав під овали, і на шкафу лежав комплет 165-ти мм. компонентів Varta V-SPB 6.2, які залишилися від кіків, які я викинув нафіг (не проперли вони мене). От і вирішив я їх подружити, втрачати нічого  *KISSING* Полку частково підсилив ДСП, цілком вирізати по формі не хотів, і так вона тяжкенька вийшла, і на зовнішню частину зробив накладки з ДВП, щоб овальних дірок нестало. Всі дерев\"яшки обтягнув дермантином. Кросовери і ВЧ також змонтовані на полиці. До майфуна прокладені провода 4мм. кв. по центру салону.

Звучок став кращим однозначно, чим тільки коли стояли п\"ятаки в дверях. Про сцену тактовно промовчу, щоб не лякати Шкіпера  :[  Так і проситься сюди п\"ятиканальний усь, тоді б я сабчик примуляв би  [:}  Пішов я зеркала тулить  *PARDON*
Глаза боятся, а руки из жопы.

Жулик

Юрий

Антенка виду не испортит а даже наоборот. НО!!! крышу поцарапает, у меня такая стояла. Подложи под нее какой набудь кусочек тонкого материала. На худой конец бумажку.

Жулик

Цитата: dotzenko78380Антенка виду не испортит а даже наоборот. НО!!! крышу поцарапает, у меня такая стояла. Подложи под нее какой набудь кусочек тонкого материала. На худой конец бумажку.
Тряпочку. Хотя там должна быть она приклеена...

YUKON

Саньок! Під антену кинь попередньо вирізаний крУгом кожу ооочень маладога дерьмантіну(тобто тонкий круглий шматок)!А от як будеш в гараж заїжджати...обережно! А із звуком починаєш виправлятись...шкіпер вже не буде злитись шоб так дуже...але його пльотка все одно по тобі плаче за те шо немає фронту!

Александр

Друже Юкон, а хто тобі сказав, що фронту в мене немає? Просто він не відповідає канонам концертних залів, а із прямою задачею (донести звук до передніх вух спередусидячих пасажирів і мене) він справляється. Один бок - треба усь, бо не комільфо і не кошерно. Прийшов блін з гаража, зеркала ставив. Одне таки втулив, мені подобається, але це вартувало нових дірок в дверях. І прийшлося знімати карту і ЕСП, бо в двері нападало куча гайок, шайб і навіть тряпка  ]:->   ]:->   ]:->  Само собою, так залишати було неможливо. Карочь, руки подерті і весь в мазуті.  *WASSUP*

YUKON

Цитата: Александр НадводнюкДруже Юкон, а хто тобі сказав, що фронту в мене немає? Просто він не відповідає канонам концертних залів, а із прямою задачею (донести звук до передніх вух спередусидячих пасажирів і мене) він справляється. Один бок - треба усь, бо не комільфо і не кошерно.
Вибачаюсь, провтикав! :(

Андрей

Как зеркала, отпиши о них. качество и тд. подумываю заказать

Александр

Ітак, одне зеркало поставив і навіть протестував на дорозі.

Що можу сказати: зеркало трохи вібрує, але не критично, видно в нього нормально. Регулювання - пєсня, джойстик ходить легко, без заїдань. По установці: треба свердлити дві дірки в дверях і нижню дірку кріплення сток-зеркал треба об\"єднувати з великою, там проходять троси регулювання. Також потрібно вирізати заглушку, щоб закрити отвір із салону, я вирізав із обложки ДВД диску і клеїв по периметру на АРР-шний двохсторонній скотч. В ній робиться великий отвір, щоб пропустити джойстик, і зверху маленький, бо трикутний корпус джойстика кріпиться наскрізним болтом безпосередньо до зеркала. На інше кріплення зеркала надів велику шайбу, гайку М10 і зажав коротким болтом, все сховано. Одна порада для людей зростом від 180 і вище - треба підбирати таке положення зеркала на дверях, щоб залишалася можливість регулювання по висоті. В мене десь 181, то зеркальний елемент в корпусі задертий на всю витяжку, все видно, але ще трошки і була б кака. Вцілому, зеркалами я задоволений.  *OK*

Number One

Резину зимнюю поставил?
Или ещё на летней? 8)

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

YUKON

Дааа Санек тепер ти модній! Хватить руками повороти показувать! Тєпєрь у нас свєтодіоди!  *CRAZY* *ROFL*  *ROFL*  *ROFL*
А вообще зеркала ничего так! В особенности за эти деньги!

Number One

А хде наклейка на переднем крыле? :)

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Алексей

ааааа, внатуре, Саня! Где наклейка?

Vishnujana

судячи з фото, то нормальний вигляд аліс гут, також похвально що познімали наклейки, що були на всю машину, та що на капоті дуже гармонічно вписується, як додаток до екстер\'єру, ще б лавочку з заду прибрати -- було б саме той.

Александр

наклейки познімав. подумав трохи, і вирішив, що було прикольно, та не зовсім гармонічно. Але одна велика на лобовуху жде свого часу на шафі, не хочу на холодну клеїти. жалізяку з багажника не зніму, бо тоді я вже не буду самим модним славутодрайвером на районі.  повороти в зеркалах ... Взагалі-то я їх купив тільки за їхню вартість, великої потреби міняти не було, підвернулись просто недорого, і не треба гнати за діоди, я провода зразу обрізав.  :P