Карбюратор ремонт, обслуживание.

Автор Евгений, 18 Січня 2010, 00:23:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

сергей

у знакомого на таврии было,тупо глохла на ходу.причина-грязный фильтр перед бензонасосом.
славута-таврия с хвостом !

Андрей

пружина в норме, ну он реально закручивался и падали обороты немного, кроме того, он слегка закис пшикнул вд и стал падло нормально крутится а то и провернуть нельзя было.

Алексей

Ну и что нашел причину, почему глохнет?
[h] \"Открылась новая группа славутоводов в контакте!!! присоединяемся http://vk.com/slavuta_club_info\"[/h]

Юра

пока не найшов.зима прийшла.....Тай якось звик уже пывгода так іжжу,так і не всікда воно,а вриминами буває.....у когось ше які ідеї є?може вкогось таке було?

Max 55

Цитата: yraпока не найшов.зима прийшла.....Тай якось звик уже пывгода так іжжу,так і не всікда воно,а вриминами буває.....у когось ше які ідеї є?може вкогось таке було?
Почистить клапан ХХ - 5 минут  :D

Алексей

В мене щось похоже було, я причину знайшов відразу, це був клапан ХХ забитий. :)
[h] \"Открылась новая группа славутоводов в контакте!!! присоединяемся http://vk.com/slavuta_club_info\"[/h]

Алексей

В мене для такого випадку є звичайна \"заглушка\" з жиклером. Вкрутив його і весь цей онанізм закінчується.

Юра

Григорий

Кто мне напишет какие родные жиклёры на 1,2 . Машина б/у купил новый карб (старый я так понял крутили кому не лень) настроил вроде порядок но он 2108 -1,3 в городе около 10л. на трасе примерно 6л. хочу более економного режима я не любитель грызть асфальт хотя люблю резвую машину
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Василь

Карбюратор 21081-1107010-10 - для двигуна МеМЗ-2457 (1,2 L). Карбюратор 21081-1107010 - для двигунів МеМЗ-245 (1,1 L) і МеМЗ-3011 (1,3 L). На автомобілі з двигуном МеМЗ-3011 (1,3 L) встановлювався також карбюратор 21081-1107010-31.
Авто - ЗАЗ-110307 1,2S 2003 р.. Пробіг - 30 500 км.

Роман

В мене зимою розхід по місту виходить десь 9.5 - 10 л це нормально? З ранку прогріваю до 50 градусів мінімум ,займає 10хв приблизно, і з роботи до до дому так само перед виїздом 10 хв грію , бо не люблю їздити на підсосі. В принципі працює добре не глохне холостий тримає добре, правда деколи піднімаєця до 1000 об (після заміни бензонасоса), але рідко ,і бувають невеликі провали, між передачами теж дуже рідко. Провіряв розхід на трасі на 33 літра вийшло 500 км. Це приблизно десь до 6 л / 100 км. Але це на трассі через превали на Мукачево , в сніжну дорогу. Незнаю чи варто мучити карбюратор чи ні, чи може це запалення треба виставити, бо клапанна в мене були пережатті , так в нас працює сервіс Галичина авто у Львові , руки в них ростуть ... , або спеціально шоб мотор довго не бігав. Бо міняв бензонасос  і регулював клапана в один день , після заміни насосу і регулювання клапаніа в мене холостий виріс до 1100 об/хв скрутив болт кількості до мінімуму, то вийшло 800 - 850 об/хв. Болт якості не чіпав. І в карбюраторі теж більше нічого не чіпав.
Жизнь не имеет другого смысла, кроме того, который мы в нее вкладываем...
Slavuta 1.2 L  Гбо Lovato вак.

Camel Trophy

если у тя 1,2 то молись на карбик! А если1,1 то можна задуматься!

Maxislav

Цитата: Kadr_uaВ мене зимою розхід по місту виходить десь 9.5 - 10 л це нормально?Провіряв розхід на трасі..Це приблизно десь до 6 л / 100 км.
абсолютно нормально. Как не крути, по городу с зимними прогревами так и будет.
Типичные честные показатели  :)

Роман

Я відїздив на ЗАЗ 110557 пікапі 60 тис км приблизно, але над розходом бо він був службовий не заморачовався ) Наскільки я памятаю він брав напевно десь 8 по місту, якщо не ганяти, якщо ганяти то 10 л шо зимою шо літом. Але доїздив до 120 тис км і списали його.Тепер Фіат добло ,але бензин казьоний такшо пофіг скільки спалиш. А тепер маю власну Славуту і задумуюсь скільки бере )))
Жизнь не имеет другого смысла, кроме того, который мы в нее вкладываем...
Slavuta 1.2 L  Гбо Lovato вак.

Camel Trophy

не лезь! стрельнитбольше 10 по городу летом- лезь!