Славута Одесса, р-он Вымпел

Автор Саша, 02 Лютого 2012, 11:45:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саша

поставил тросик, путем полного разбора всего механизма. Работает)

Александр

Глаза боятся, а руки из жопы.

Саша

могу сфоткать тока разобранный старый тросик, процес установки интуитивно понятен (если даже я разобрался)

Расскажите про бортовые компьютера немного) И можно ли его поставить на карб???

Олександр

Цитата: wypukРасскажите про бортовые компьютера немного) И можно ли его поставить на карб???

Поставити його можна куди завгодно, інше питання що він буде показувати, вірніше де він буде брати дані. Є моделі і для карбюраторних двигунів, які показують напругу, температуру і залишок палива (дуже неточно, по показанням штатного датчика). Щоб знати точну витрату палива, треба ставити датчик витрати і т.д.

Александр

коротше, ти просто зняв редуктор з одного троса і поставив на інший. Ясно. Я думав, розбирав повністю, витягував його з оболонки і т.д.
Глаза боятся, а руки из жопы.

Саша

Цитата: Александр Надводнюккоротше, ти просто зняв редуктор з одного троса і поставив на інший. Ясно. Я думав, розбирав повністю, витягував його з оболонки і т.д.

именно так) сложного ничего нет, но помощь еще 2х рук не помешает)

Саша

Такая штука, когда торможу что-то стучит с лева сзади и отдаёт в тормоз, когда просто на месте качаешь тормоз, звук как воздух пропускает(обьяснил как смог) что это может быть?

Товарищи Одесситы помогите))) Кто знает продаються ли в магазине, что на територии СТО на Чумке, тормозные колодки Тоmех?

Завтра с утра собираюсь на сто, думаю заодно колодки поменять, и вычитал что хорошее масло LIQUI MOLY Hypoid-Geriebeol TDL SAE 75W-90 TS GL4/5, есть ли оно в выше приведенном магазине? Или посоветуйте другое, если это не найду...
Спасибо!

Андрей

Томекс ранее были, а масло сможешь купить в магазине рядом. А нахрена тебе в коробку масло лить?

Саша

Цитата: ANDRE-2010Томекс ранее были, а масло сможешь купить в магазине рядом. А нахрена тебе в коробку масло лить?

пробег 58 тыщ, а масло походу не меняли.
на скорости 20, с 3й на вторую тяжко втыкается, первая втыкается только если машина стоит, если елеле катится с большим трудом.
Да и гудит)

Лутше б как-то подъехать с одноклубников, чтоб послушали, проехались :[

Евгений

Цитата: wypuk
Цитата: ANDRE-2010Томекс ранее были, а масло сможешь купить в магазине рядом. А нахрена тебе в коробку масло лить?

пробег 58 тыщ, а масло походу не меняли.
на скорости 20, с 3й на вторую тяжко втыкается, первая втыкается только если машина стоит, если елеле катится с большим трудом.
Да и гудит)

Лутше б как-то подъехать с одноклубников, чтоб послушали, проехались :[
на такому пробізі поміняти можна, але то що передачі погано втикаються, гудить, і т д це стандартні проблеми наших коробок. Масло наврят чи вирішить всі твої проблеми...

Саша

Цитата: beer88на такому пробізі поміняти можна, але то що передачі погано втикаються, гудить, і т д це стандартні проблеми наших коробок. Масло наврят чи вирішить всі твої проблеми...

Читал в теме про масло в Кпп, что у многих такая проблема была,, после того как поменяли масло на менее вязкое, пишут что проблема изчезла

Евгений

Цитата: beer88на такому пробізі поміняти можна, але то що передачі погано втикаються, гудить, і т д це стандартні проблеми наших коробок. Масло наврят чи вирішить всі твої проблеми...

Читал в теме про масло в Кпп, что у многих такая проблема была,, после того как поменяли масло на менее вязкое, пишут что проблема изчезла
все правильно, міняй. Але перша не стане легше втикатись, коли машина котиться, і перехід з вищої на нищу перадачу наврят чи стане легле. Єдина порада - попробуй залити трохи більше масла, чим книжка пише.

Саша

Буду делать на сто.  Можно чей-то моб номер в лс (желательно с Одесситов) чтоб когда буду покупать и не будет того что рекомендовали набрать, проконсультироваться?)  :[  с меня пиво)

Володимир

Цитата: beer88

все правильно, міняй. Але перша не стане легше втикатись, коли машина котиться, і перехід з вищої на нищу перадачу наврят чи стане легле. Єдина порада - попробуй залити трохи більше масла, чим книжка пише.
Повір що буде втикатись легше. З заводу перша в мене втикалась при швидкості до 5 кмг, друга передача постійно з хрустом. Через 2000 км поміняв в коробці малло, залив ТАД, на банці писало що підвищеної в\"язкості, виробник чи то правильніше сказати пакувальник \"Барс\", різниці абсолютно ніякої. Потім випадково наткнувся на банку з маслом злитим зі старої машини, воно було рідке як моторне. Знайшовши в магазині рідке масло ТАД, знову зробив заміну, від тоді все класно, першу можна і при 20 кмг включати, друга ніколи не гаркає, передачі переключаються одним пальцем.

На попередній машині після останньої заміни масла така сама фігня була, я тоді так і не встиг зрозуміти чому коробка так почала себе вести, так як пред заміною мінялись всі підшипники, то грішив що ще не притерлось.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Саша

такой вопрос, подойдут  ли мне такие лампы???   12V extreme white H4 P43t
70 грн дорого за них?