Електро замок багажніка

Автор Kritik, 12 Липня 2008, 00:12:06

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олег

А підкажіть таке: движок поставив, кнопку під торпедою теж... замок відкриває, але, через те, що кришка багажника не підіймається від своєї ваги, замок спокійненько зачиняється назад. тобто, треба щоб хтось стояв ззаду і підіймав кришку, поки інший натискає на кнопку у салоні. зіштовхувались з таким? можливо є ідея встановити додатково десь пружинку, щоб підіймала кришку хоча б на пару сантиметрів? хз...
Slavuta 1.2S, колір синій

Vitalij

А из нормальной личинки замка багажника ключ вынимается в положении открыто?

Vitalij

Цитата: RA_aka_KLKА підкажіть таке: движок поставив, кнопку під торпедою теж... замок відкриває, але, через те, що кришка багажника не підіймається від своєї ваги, замок спокійненько зачиняється назад. тобто, треба щоб хтось стояв ззаду і підіймав кришку, поки інший натискає на кнопку у салоні. зіштовхувались з таким? можливо є ідея встановити додатково десь пружинку, щоб підіймала кришку хоча б на пару сантиметрів? хз...
У меня уплотнитель чуток поднимает крышку при срабатывании замка может уплотнитель уже слабый

Саша

там на кришці багажника мають бути резинки такі вони відштовхують чуток кришку багажника а втебе напевно їх нема!
LED тюнінг

Number One

RA_aka_KLK
Там всё понемногу, уплотнитель, резинки и направляющая на скобе. Посмотри, может у тебя ляда не прижимается.
Цитата: VitalijА из нормальной личинки замка багажника ключ вынимается в положении открыто?
Канеша! А чо б и не?

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Александр

Цитата: Number OneКороче, простым смертным этого не понять! Владельцы электрозамков - отдельная каста просвещённых. :P

Специально для противников:
Плюсы:
1. Круто! :P
2. Удобнее нажать кнопочку в салоне, чем давить на кнопку замка, она часто туго ходит, зимой холодная ппц, часто грязная...
3. Безопасность! Личинку замка уже не провернут и не откроют багажник.
4. Никогда не забудешь закрыть багажник.
5. Можно открыть при работающем двигателе, например, при прогреве.
6. Нет проблем с примерзанием личинки и цилиндра замка (у меня прошлой зимой примерзал именно цилиндр, багажник не открывался)

Минусы:
1. Невозможно открыть багажник находясь вне машины. А может, это не минус? Никто другой уже не откроет.
2. Требует доработки. Как и любой тюнинг, требуется приложить руки к машине :)

Думайте сами, но короче, дебаты не в тему, кто понимает, тот сделает, кому не надо, тому не надо.
трохи і я пофлужу: в мене відчиняється і з салону, і з брелка, і всеодно я кнопку не зніму. Навіщо заважати машині працювати?
Глаза боятся, а руки из жопы.

Number One

Не флуди! Бо прийде Немец и тебе зобанить! Це ж тільки я такий добрий! :P
Тільки одне питання: нащо та кнопка? Ти нею користуєшся?

Я ДОМА !!!

Александр

інколи. Коли акб вдома на зарядці, а мені треба в багажник. Не часто, але буває.

Number One

Машина в гаражі? Чи на вулиці?

Я ДОМА !!!

Александр

Number One

Тоді можна просто не закривати кришку, опустити, але не захлопувати.

Я ДОМА !!!

Олег

Цитата: олександртам на кришці багажника мають бути резинки такі вони відштовхують чуток кришку багажника а втебе напевно їх нема!

все є... це мене і здивувало... я навіть як кнопкою натискаю на відкриття багажнику, потрібно самому трохи припідняти, щоб замок не зачинився.. дякую всім за відповіді, буду щось думати ;-) у планах під'єднати до пульта сигналки, тоді вже буду з брелка відкривати і підіймати кришку багажника одночасно :)
Slavuta 1.2S, колір синій

Number One

Цитата: RA_aka_KLK
Цитата: VitalijА из нормальной личинки замка багажника ключ вынимается в положении открыто?
все є... це мене і здивувало... я навіть як кнопкою натискаю на відкриття багажнику, потрібно самому трохи припідняти, щоб замок не зачинився.. дякую всім за відповіді, буду щось думати ;-) у планах під'єднати до пульта сигналки, тоді вже буду з брелка відкривати і підіймати кришку багажника одночасно :)
Та не, у тебя шось не то. Крышка не сильно торчит наружу? Попробуй прижать её в закрытом состоянии, не качается?

Я ДОМА !!!

Vitalij

Цитата: RA_aka_KLK
Не я про ключ для себя спросил к твоей проблеме это не относится, а тебе однозначно нужно чем то подпружинить ляду багажника и желательно так как это задумал великий разработчик Славуты а именно резиновые упоры на ляде и уплотнитель может эти упоры надо поменять может подрегулировать.

Nemetsss

Я все вижу.
Давайте без флуда!