Большой расход топлива

Автор kiksak, 13 Жовтня 2010, 19:26:09

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Павел

так может проблема в нем?

Володимир

Цитата: MaVeRiKдля его установки (чтобы села игла пришлось сверлом расточить отверстие в дроселе) --- может в этом проблема большого расхода?
Для установки РХХ, потрібно було всього навсього підключити діагностичний тестер або комп та керувавши РХХ втягнути шток. Якщо холостий не плаває то РХХ не чіпай.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Павел

Цитата: Володимир
Цитата: MaVeRiKдля его установки (чтобы села игла пришлось сверлом расточить отверстие в дроселе) --- может в этом проблема большого расхода?
Для установки РХХ, потрібно було всього навсього підключити діагностичний тестер або комп та керувавши РХХ втягнути шток. Якщо холостий не плаває то РХХ не чіпай.

Просто делалось это все в полевых условиях ---- игла этого РХХ не садилась туда физически... пришлось рассверлить...

Павел

Как я понял мне надо менять дроссель?

АнтохА

Если что у меня есть дросель 46 мм

Max 55

Меняй дроссель, параметры топливо подач нормальные ставь, подробней в личку

Андрей

Юра

Ну що тут скажеш,міняй інжектор на карб, у нього хотяби 10 по городу *JOKINGLY*
Карб рулиить.......... :D

Павел

Та и не говори... проще наверное двигло с сенса кинуть... (у меня двигло с рождения с апетитом не дружит *TIRED* )

Юра

Та в мене карбік теж апетитний,в когось по місту 7-8 а в мене 10 хава,а зимою всі 12...

Павел

Ну я тоже в розказни 7-8л по городу не верю... и вполне буду рад 10 л (но не 15-16 л Славка не стоит Такого расхода)

Игорь

MaVeRiK не веришь, потому, как у тебя больше. Моя кушает по городу 7,9-8,2 по бортовому компу.
Королевский синий. 1,2Sі.2008г.

Володимир

Цитата: MaVeRiKКак я понял мне надо менять дроссель?
Якщо в тебе холостий в нормі і не плаває, то навіщо його міняти?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Евгений

хлопці, хто з Києва, і може знайти 20 хв щоб разом проїхатись і допомогти зробити діагностику? (причина - незвично високий розхід) Є к-лайн та ноут але в діагностиці дупля не отстрілюю. З мене пиво. Пишіть в ЛС.

Андрей

Цитата: beer88хлопці, хто з Києва, і може знайти 20 хв щоб разом проїхатись і допомогти зробити діагностику? (причина - незвично високий розхід) Є к-лайн та ноут але в діагностиці дупля не отстрілюю. З мене пиво. Пишіть в ЛС.
З пригорода Києва є багато кого 8)