Мегапанель люкс, проблемы и решения

Автор dimas26, 07 Лютого 2011, 00:24:03

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Сергей

Number One, сорри. Приборка люкс без тахометра. Памяти и микрух не наблюдал там.

АнтохА

то не люкс, в таврокниге написано типо полулюкс,

так там нечему ломаться

villa

Всем привет.Помогите разобраться, закоротил прикуриватель сгорел его пред теперь показания спидометра все восьмерки и при включении зажигания на холодном двигателе температура показывает 80 градусов и еще прыгает стрелка бензина.Славута 1.2L

villa

Саша

Роман

В мене була така ситуація шо потухла панель(люксова), працювали повороти і світло, пічка дворніки і магнітофон не працювали, на панелі світилось тільки ручнік ,акб, тиск масла і лампочка стоп періодично, я перечитав був цю тему і бачив схему , а там не було написано  куда іде сірий дріт, так вот я найшов після 3 годин шо він прикручений до шпильки кріплення пічки, сірий дріт це 2 маса панелі і всіх споживачів току в машині, внесіть це в схему і тоді ви упростите людям життя з похожою проблемою  :)
Жизнь не имеет другого смысла, кроме того, который мы в нее вкладываем...
Slavuta 1.2 L  Гбо Lovato вак.

roman-udacha

Зіткнувся з проблемою по приборці описаною вище :(
Не працює приборна панель: температура тосолу, тахометр, пробіг авто, спідометр, кількість топлива.

Бортовик дає помилки
ЕСУД 0650 Неисправность цепи управления лампой MIL (Check Engine).
поточні 0300 лампа диагностики.

В данній темі багато хто описував цю бяку, але мало хто писав у чому може бути справа.

Поки вичитав про генератор, ще піду гляну массу, запобіжники.
Десь вище описувався звязок з датчиком швидкості, я заливав масло в коробку його знімав, він каряво знявся трохи, точніше на 2 частини розібрався.

Чи звязаний датчик швидкості з проблемою?

Один раз стрілки уже падали, під час руху самі по собі почали рухатись і було все ок.

Володимир

Цитата: roman-udachaЗіткнувся з проблемою по приборці описаною вище :(
Не працює приборна панель: температура тосолу, тахометр, пробіг авто, спідометр, кількість топлива.

Бортовик дає помилки
ЕСУД 0650 Неисправность цепи управления лампой MIL (Check Engine).
поточні 0300 лампа диагностики.

В данній темі багато хто описував цю бяку, але мало хто писав у чому може бути справа.

Поки вичитав про генератор, ще піду гляну массу, запобіжники.
Десь вище описувався звязок з датчиком швидкості, я заливав масло в коробку його знімав, він каряво знявся трохи, точніше на 2 частини розібрався.

Чи звязаний датчик швидкості з проблемою?

Один раз стрілки уже падали, під час руху самі по собі почали рухатись і було все ок.
Дивись запобіжники, там є один що відповідає за прикурювач і задній хід, якщо я не помиляюсь, з заводу стоїть 7,5А. Якщо він горить то получається такий прикол.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

screamingman

той запобіжник шо відповідає за прикурювач, відповідає ше за лампочку в салоні. а задній хід вроді окремо стоїть.

roman-udacha

мда.. допоміг \"танець з бубном\"..

Прийшов, перекопав кожен запобіжник, ніфіка, після тесту кожного запобіжника додатково пробував запустити приборку, результат - ноль.

Пробую запустити заново після вставки всіх запобіжників, контрольний типу - нима. Поліз на массу, пекрутив подьоргав, пробую запустити - .. :(

Ладно.. Почав копати по проводам які йдуть на приробку, поколупався над двома розємами, кожен втикнув - тест на роботу, результат ноль :(

Погнав додому за ноутом, думаю відразу буду шукати варіанти і перевіряти їх в гаражі.
Провозився пів години, ну мабуть капець, десь приборку при встановленні бортовика запоров десь щось зачепив або хз :(

Пішов погуляти з дружиною, прийшов  - включаю запалення і все працює..

Шайтан машина фака! Люблю славку  :D

ПС. проблему не знайшов, десь воно сволоч сидить, буду копати.

Володимир

Цитата: roman-udachaмда.. допоміг \"танець з бубном\"..

Прийшов, перекопав кожен запобіжник, ніфіка, після тесту кожного запобіжника додатково пробував запустити приборку, результат - ноль.

Пробую запустити заново після вставки всіх запобіжників, контрольний типу - нима. Поліз на массу, пекрутив подьоргав, пробую запустити - .. :(

Ладно.. Почав копати по проводам які йдуть на приробку, поколупався над двома розємами, кожен втикнув - тест на роботу, результат ноль :(

Погнав додому за ноутом, думаю відразу буду шукати варіанти і перевіряти їх в гаражі.
Провозився пів години, ну мабуть капець, десь приборку при встановленні бортовика запоров десь щось зачепив або хз :(

Пішов погуляти з дружиною, прийшов  - включаю запалення і все працює..

Шайтан машина фака! Люблю славку  :D

ПС. проблему не знайшов, десь воно сволоч сидить, буду копати.
Якщо ще раз помре, перевір чи працює прикурювач.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

LonelyWolf

roman-udacha, открути блок предохранителей и тестером (не поленись) позвони КАЖДЫЙ контакт. При этом пробуй их шевелить за провод. Было 1-в-1 такое. На трассе на кочке чуть дернуло машину - приборка лягла, на следующей кочке - заработала.

roman-udacha

Проблему знайшов в біломі розємі який підключається до приборки, десь пропадає контакт коли соваю туди-сюди верхні провода клеми.

Max 55

Цитата: roman-udachaПроблему знайшов в біломі розємі який підключається до приборки, десь пропадає контакт коли соваю туди-сюди верхні провода клеми.
Или провод в клемме перебит, или пайка отошла на плате приборки
думаю последнее