Карбюратор ремонт, обслуживание.

Автор Евгений, 18 Січня 2010, 00:23:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Виталий

помiняй прокладку i закручуй болти навхрест а не по колу,подивись чи не забыта сiточка в карбi

Юра

Цитата: виталий22помiняй прокладку i закручуй болти навхрест а не по колу,подивись чи не забыта сiточка в карбi
Думаєш підсос воздуха в карб..? Я Про це думав,але в ходу все прекрасно.Болти завжди навхрест закручую,попробую прокладку помінять...

Виталий

yra вiд уровня бензину в поплавковiй камерi хх не помiняется вiдрегулюй карб i подивися в якому станi резинове кiльце мiж верхньою i нижньою частинами карба

Андрій

yra
мне мои глаза в книге изд-ва третьего рима говорят, что если так настраивать, то уровень должен быть 25,5 мм (стр 233)

[img]http://s

Юра

Цитата: AndreyZpyra
мне мои глаза в книге изд-ва третьего рима говорят, что если так настраивать, то уровень должен быть 25,5 мм (стр 233)
Да,все вірно...

Андрій

yra
Спробуйте ще переналаштувати. відпишіться

[img]http://s

locos

yra
зачем советуете другим, если сами не разбираетесь в карбюраторе как следует?
Нет и никогда не было \"заводского\" уровня 22,5 мм при снятой верхней крыке. Это уровень в поплавковой с полностью утопленными поплавками - об этом не раз писалось и обсасывалось, в т.ч. таков официальный ответ завода ДААЗ.
А при снятой верхней крышке карбюратора (в т.ч. вынутыми поплавками)  уровень топлива должен быть 25мм+-1мм от верхней плоскости нижней половины карбюратора.

Юра

Поміняв прокладку,ще раз перевірив чи нічого не забилось,прочистив і собрав після всього назад,Коли собрав то обороти виросли чогось на хх до 1.200,(хотя я нічого не трогав,тіки прокладку),перед розборкою було 500-800 приблазно,прийшлось коліччеством убирать да 850-900.Вроді пока працюе стабільно,побачим завтра зранку...

Number One

Цитата: yra
Поміняв прокладку,ще раз перевірив чи нічого не забилось,прочистив і собрав після всього назад,Коли собрав то обороти виросли чогось на хх до 1.200,(хотя я нічого не трогав,тіки прокладку),перед розборкою було 500-800 приблазно,прийшлось коліччеством убирать да 850-900.Вроді пока працюе стабільно,побачим завтра зранку...
БУВ ПІДСОС ПОВІТРЯ!!!
Тому й виросли оберти, бо його не стало.
Може бути ще таке: вигнуло кришку карба в тім місці, де проходить канал ХХ, там найдальша відстань між шпильками, то там також тре дивитись. Можливо з новою прокладкою підсос повітря став менший, от і вирос холостий, та став більш рівномірний.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Юра

Цитата: Number One
Цитата: yra
БУВ ПІДСОС ПОВІТРЯ!!!
Тому й виросли оберти, бо його не стало.
Може бути ще таке: вигнуло кришку карба в тім місці, де проходить канал ХХ, там найдальша відстань між шпильками, то там також тре дивитись. Можливо з новою прокладкою підсос повітря став менший, от і вирос холостий, та став більш рівномірний.
Nen трохи не так було.
Коли перший раз я зняв верхню кришку,а потоп поставив ЇЇ на мысце то замітив,що обороти ХХ стали вопше 500 об.(хотя я регуліровки.не трогав),я думав що обороти впали із за того що я поміняв воздушні жикльори,тоді я добавив пласмасовим болтом хх щоб стало приблизно 800-900.але це були отвратітельні обороти.виходить що десь був підсос воздуху(стара прокладка).Сьогодні замінив прокладку ,поставив кришку і замітив що обороти стали 1200(це із за того що я перед чим накрутив),виходить що все стало на місце,воздух не ссе і обороти прийшлось вернуть на своє місце,..

Number One

Та я ж так десь і написав!
Але на замітку, шо може буть і таке. ХХ отвратітєльно, а пре шо дурна...

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Юра

Цитата: Number OneТа я ж так десь і написав!
Але на замітку, шо може буть і таке. ХХ отвратітєльно, а пре шо дурна...
Да так і було,от із за чого я голову ламав...

Роман

Цитата: yraзроби 30 качкув бензонасосом

В мене після 3-4 вже тече
Slavuta 1.2 L 2004 г.в.

Игорь3

Цитата: Rom4ik
Цитата: yraзроби 30 качкув бензонасосом

В мене після 3-4 вже тече
Поплавки за корпус цепляют или иголка не перекрывает канал - проверь.

Виталий

Игорь3 ни чего там не цепляет все там работает,просто не держит прокладка нужно поставить новую и правильно скрутить карб