Нелегкі будні піддослідного кролика.

Автор Александр, 05 Жовтня 2011, 14:45:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Александр

жорсткість аммо трохи буде компенсовано пружиною на 1 мітку. Повинно бути не дуже жорстко, але енергоємно.
Глаза боятся, а руки из жопы.

Александр

пару тижнів назад були встановлені задні пружини на дві мітки. Назад, звісно) раніше там стояли передні на одну. Мої враження: воно того зовсім не варте, комфорту істотно не додалося, а от бічні нахили суттєво зросли. Лажа, одним словом. Будуть там передні стояти знову)

Александр

в мене ззаду стояли ПЕРЕДНІ на одну, поставив ЗАДНІ на дві, не сподобалося по керованості. Буду ставити назад передні.

Александр

Ніштячок. Купив сьогодні антифриз Бізол G12+, 297грн за 5 літрів, концентрат. Все готово до завтрашньої заміни термоса.

Саша

фігассє чювак ! та ти олігарх!))))))))))
LED тюнінг

Саша

Вы походу друг-другу нравитесь )))

Саша

Цитата: KinoВы походу друг-другу нравитесь )))

бугагагагага!))))
LED тюнінг

Александр

чо ржеш, ти в мене навіть авку спер в контакті)))))

Александр

Замінив сьогодні термос, новий Gates на 87 градусів. Старий стояв на 80 з заводу, трохи дивно мені. Всередині був окис зеленого кольору, і немало. Залив новий антифриз, систему промив дистильованою водою. Проїхався. Температура не вище 95 десь, а стабільно десь 85. Вентилятор ніразу не спрацював, а раніше тільки зупинився, так він тут як тут)) загалом повністю задоволений, ресурсу б побільше)

Number One

В мене теж після заміни термосу на 87-градусний перестав включатись вентилятор. От думаю, добре це, чи погано...

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Саша

Цитата: Александр Надводнюкчо ржеш, ти в мене навіть авку спер в контакті)))))

тихо взял и ушол называетцо нашол!))))))))
LED тюнінг

Евгений

Цитата: Number OneВ мене теж після заміни термосу на 87-градусний перестав включатись вентилятор. От думаю, добре це, чи погано...
У меня аналогичная ситуация и я думаю это хорошо!!
1.2 Li  М 10.3 chip ГБО 4 143000км

Виктор

У меня вентилятор включается при 95 С, так показывает мой БК а выключается при 92С, какой термостат стоит не знаю машину купил с ним.
Slavyta 1.2 LI

подписи для форумов
мой бортовик [url]http://slavuta-club.info/forum/v

Александр

щось не все так добре, як здавалось. Зараз у нас дощ, так ця зараза більше 80 не хоче грітись. Заклинив на велике коло?

Алексей

Возможно. А какие ещё варианты? Какой фирмы термостат брал?