Лямбда зонд

Автор doomu, 13 Серпня 2009, 21:37:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: РомеоА друга перегородка теж розташована на відстані 10см. від протилежного краю і чи є потреба там теж молотком пройтися?
Ні там приблизно 15-20 см, попробуй для початку першу.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Ромео

Тобто перша з боку шарнірного зєднання?

Володимир

Цитата: РомеоТобто перша з боку шарнірного зєднання?
В мене було так. Там просто нагрузка більша на перегородку, так як відстань до краю резонатора мала, ну і близько до шарнірного з\"єднання.

Ромео

Сьогодні уважно роздивлявся карбюраторний резонатор БОСАЛ, ціна на базарі 220грн, якість на погляд краща ніж завод, але чомусь завод всеодно дорожчий!  :D  Так ось, у БОСАЛ, відстань від резонатора до фланця менша десь на 2см. від заводського, ось тепер думаю, чи вдасться туда заварити гайку для лямди.. Якщо і вдасться то лямда буде впритик до фланця...  Резонатор БОСАЛ по розмірам трохи менший від заводського і начеб-то акуратніше зроблений... Але всеодно продавці радять брати польський алюмінізований....

Володимир

Тут на форумі хтось недавно ставив алюмінізований резонатор з вибитим каталожним номером на банці, і з шайбою в середині, я би радив шукати такий.

Ромео

я принаймі фото не бачив цього резонатора....
Менше з тим, тема про Лямда-зонд.....

Евгений

Заметил вибрацию на хх,ну думаю посмотрю как там дела в мозгах,подключил АКМ и понял что моей лямбде начинает снится пушной зверек напряжение меняется от 0.2-0.75В,иногда 0.18- 0.8В при перегазовке,раньше было четко 0.1-0.9В

Цу....а,отключу ее на,проехала  15000км
До включения лямбды движок работает стабильно,только лямбда включается -все начинается колбасня,походу лямбда становится расходником,но дорогим!!

P.S Расход в пределах нормы!
1.2 Li  М 10.3 chip ГБО 4 143000км

Володимир

Цитата: pletenetsЗаметил вибрацию на хх,ну думаю посмотрю как там дела в мозгах,подключил АКМ и понял что моей лямбде начинает снится пушной зверек напряжение меняется от 0.2-0.75В,иногда 0.18- 0.8В при перегазовке,раньше было четко 0.1-0.9В

До включения лямбды движок работает стабильно,только лямбда включается -все начинается колбасня,походу лямбда становится расходником,но дорогим!!

А Gxx по klz<=1 в тебе чому рівний?

Евгений

Цитата: Володимир
Цитата: pletenetsЗаметил вибрацию на хх,ну думаю посмотрю как там дела в мозгах,подключил АКМ и понял что моей лямбде начинает снится пушной зверек напряжение меняется от 0.2-0.75В,иногда 0.18- 0.8В при перегазовке,раньше было четко 0.1-0.9В

А Gxx по klz<=1 в тебе чому рівний?
60ед,сейчас поднял до 62, клз 0.95, раньше был клз- 1 при 55

Володимир

Цитата: pletenets60ед,сейчас поднял до 62, клз 0.95, раньше был клз- 1 при 55
Опускати не побував щоби клз піднявся до одиниці? В мене ЖХХ=53, і то ще клз не дорівнює одиниці.

Евгений

Цитата: Володимир
Цитата: pletenets60ед,сейчас поднял до 62, клз 0.95, раньше был клз- 1 при 55
Опускати не побував щоби клз піднявся до одиниці? В мене ЖХХ=53, і то ще клз не дорівнює одиниці.
та это не то, напряжение то не в норме?

Володимир

Цитата: pletenetsта это не то, напряжение то не в норме?
Ти ще не пробував, а вже кажеш що не те, чим більше кисню тим вища напруга на ДК, якщо я не помиляюсь.

Евгений

я когда еду с ноутом,напряжение такое же! У тебя на хх какое напряжение на лямбде,можешь посмотреть

Володимир

Цитата: pletenetsя когда еду с ноутом,напряжение такое же! У тебя на хх какое напряжение на лямбде,можешь посмотреть
Зараз не можу, буду виїзджати машиною то гляну.

Евгений

Когда подгоняю КЛЗ=1,мне не нравится как работает движок на хх +подергивания при переходных режимах!