Пропадает тяга!!!

Автор Антон, 10 Листопада 2008, 11:12:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Camel Trophy

Пошукай подсосі воздуха!

Віталій

де може бути швидше за все і як його виявити
славута 1,3LI 08р.в.

Max 55

Цитата: vitos1256що ви мені порадите зробити ато вже задовбало доки не нагрієш з гаража виїхати важко обороти наберае тільки якщо дуже плавно нажимати на газ якщо нажати різкіше вона на якусь мить глохне аж потім газуе. Сьогодні поміняв паливній фільтр помив сіточку в бензонасосі поставив нові свічки новий повітряний фільтр але на роботу це ніяк не вплинуло. ще  може щось з ДПДЗ але міняти без калібровки мабуть немае ніякого сенсу  а на діагностику їхати далекувато десь 50км в одну сторону.Підкажіть що ще може бути як варіант ато мене цей інжектор вже починае доставать і карб непоставиш роспредвал обрізали гади
PS забитий кат неможе так впливати на роботу ато я до нього ще недобрався.
У вас движок 1,3 стоит, поэтому прошивка 111 она покоя не даст, надо перешивать, приезжайте или присылайте ЭБУ, прошью

Віталій

були б ви ближче то приїхавби однозначно а так далекувато а пересилка буде довго а сволотка потрібна кожень день.
як же інші їздять з цею прошивкою мучаються так як ія ?
славута 1,3LI 08р.в.

Max 55

Цитата: vitos1256були б ви ближче то приїхавби однозначно а так далекувато а пересилка буде довго а сволотка потрібна кожень день.
как хотите

Віталій

ужас дамав славута нормальна машина а тут п...ец. с холостими якось змирився плавають уваги не звиртаю,жере багато чорт з ним зате пре добре а тут ше це появилоь ,та воно мабуть нікуди й незникало тепер я розумію чому попередній хазяїн її продав
славута 1,3LI 08р.в.

Віталій

Цитата: Max 55
Цитата: vitos1256були б ви ближче то приїхавби однозначно а так далекувато а пересилка буде довго а сволотка потрібна кожень день.
как хотите

та я непроти її прошити тим більше якщо витрата пального зменшиться хоч на 05літри то воно себе окупить бистро тільки це нетак просто після роботі не зробиш.
славута 1,3LI 08р.в.

Володимир

Цитата: vitos1256що ви мені порадите зробити ато вже задовбало доки не нагрієш з гаража виїхати важко обороти наберае тільки якщо дуже плавно нажимати на газ якщо нажати різкіше вона на якусь мить глохне аж потім газуе. Сьогодні поміняв паливній фільтр помив сіточку в бензонасосі поставив нові свічки новий повітряний фільтр але на роботу це ніяк не вплинуло. ще  може щось з ДПДЗ але міняти без калібровки мабуть немае ніякого сенсу  а на діагностику їхати далекувато десь 50км в одну сторону.Підкажіть що ще може бути як варіант ато мене цей інжектор вже починае доставать і карб непоставиш роспредвал обрізали гади
PS забитий кат неможе так впливати на роботу ато я до нього ще недобрався.
ДПДЗ міняй, на крайній випадок якщо не буде холостого то вуха попиляєш, якщо вже нема де відкалібрувати.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

LonelyWolf

Цитата: Camel TrophyПошукай подсосі воздуха!
Ей не топлива,ей воздуха не хватает. Она захлебывается. ИМХО - только прошивка. Ну и ДПДЗ поменять.

Володимир

Цитата: LonelyWolfЕй не топлива,ей воздуха не хватает. Она захлебывается. ИМХО - только прошивка. Ну и ДПДЗ поменять.
Ага, робила собі машина нормально, і тут перестала їхати бо прошивка спортилась. Прошивка має контрольну суму, тому при зміні хоч одного біту, мікас вже не запуститься.

Якщо не працює ДПДЗ, то не працює прискорювальний насос, тому при плавному нажиманні на газ двигун буде працювати, а при різкому буде провал так як нема додаткової подачі бензину.

Віталій

Цитата: LonelyWolf
Цитата: Camel TrophyПошукай подсосі воздуха!
Ей не топлива,ей воздуха не хватает. Она захлебывается. ИМХО - только прошивка. Ну и ДПДЗ поменять.
непохоже щоб сумыш була забагата ставив нові свічки проїхав 20км які поставив такі і викрутив чистесенькі як би лила то булиб  чорні, правильно.
славута 1,3LI 08р.в.

Віталій

Цитата: Володимир
Цитата: LonelyWolfЕй не топлива,ей воздуха не хватает. Она захлебывается. ИМХО - только прошивка. Ну и ДПДЗ поменять.
Ага, робила собі машина нормально, і тут перестала їхати бо прошивка спортилась. Прошивка має контрольну суму, тому при зміні хоч одного біту, мікас вже не запуститься.

Якщо не працює ДПДЗ, то не працює прискорювальний насос, тому при плавному нажиманні на газ двигун буде працювати, а при різкому буде провал так як нема додаткової подачі бензину.
Дякую Володимир за ро\"яснення ситуації все сходиться буду пробувать міняти ДПДЗ от тільки яке порадите взяти безконтактне чи звичайне і як його потім виставити ,на що орентуватись,на оберти холостого?
Тільки чому тоді чек несвітеться якщо дпдз неробоче?
славута 1,3LI 08р.в.

Володимир

Цитата: vitos1256Дякую Володимир за ро\"яснення ситуації все сходиться буду пробувать міняти ДПДЗ от тільки яке порадите взяти безконтактне чи звичайне і як його потім виставити ,на що орентуватись,на оберти холостого?
Якщо надумаєш брати безконтактний, то вінницький не бери, вони глючні, і в них положення відносно стокового зсунуте процентів на 3-5, тому після установки доведеться багато пиляти вуха, або обов\"язково клібрувати. Якщо нема чим калібрувати, то краще постав такий самий, як стоїть на машині.

Якщо нема холостого, то на відпущенній педалі газу оберти будуть порядка 1500.

Цитата: vitos1256Тільки чому тоді чек несвітеться якщо дпдз неробоче?
Якщо зняти фішку з ДПКВ, то чек також не світиться, навіть помилки в пам\"ять не заносяться.

LonelyWolf

Чек при неисправном ДПДЗ не светится. Считается лучше бесконтактный. Я на контактном отъездил 100тыс. Главное - смотри на форму вала ДЗ. Есть крестом и полумесяцем. Настройка экспериментальным путем. Как было сказано выше,если хода регулировки не будет хватать - расточи одно ухо датчика.

Віталій

чи можна провірити дпдз звичайним омметром?
славута 1,3LI 08р.в.