Slavuta 1.2 by Twister

Автор Юра, 06 Вересня 2009, 12:29:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

arhangel

Цитата: Nemetsss
Цитата: TwisterNemetsss, дякую, не глючить? ато тяга 100500 раз вигнута :D
Работают без проблем, даже зимой не подмерзают.
у меня также стоят, тоже проблем нету

Юра

Зрозуміло, ну буду пробувати щось тоді таке саме робити..

Ітак що недавно було зроблено:
-новий повітряний фільтр
-новий датчик бензину (старий завжди показував 0 або максимиум :D , і як я не старався відновити його роботу нічого не получилось :( )
-новий кран пічки від фірми аврора

- А тепер про тосол(дякую за поради) Повністю зливши каламуть яка була замість тосолу залив воду злив її повністю і потім залив дистильованої води поїздив так 3 дні, коли її злив вона була на диво чиста, але вже щоб було все 100500%гуд ще раз промив водою і залив тосол Аляска (на авторинку всі хвалили його) 100грн 10л 8)

ще є дещо розказати, але продовжу ввечері

Number One

Цитувати виділенезалив воду злив її повністю
Я теж так робив
Цитувати виділенепотім залив дистильованої води поїздив так 3 дні
Також, але три тижні :)
Цитувати виділенезалив тосол Аляска
*THUMBSUP*  *DRINK*  :)

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Max 55

Лучше антифриз хепу лить, аляскам не верю
тем более, что действие антифриза на систему отличается от тосола

ЯРОСЛАВ

я всё время аляску лью, пока всё норм.

Юра

Number One за три тижні веж могло почати ржавіти від самої води)) :D

Max 55 хз пока решил залить как книжка пишет 8) тем более аляска тосол гостовкий

ярослав1986 ну от :) поки покатаюсь так думаю все буде гуд

п.с. ще тиждень сесії і берусь за машину ]:->

Max 55

Когда вы уже поймёте что все тосолы бодяга, еще тосол огромную плёнку лепит, отсюда сильно греется в жару ДВС и много других приколов, я когда то тоже думал, что ВАМП - хорошая ОЖ  :D

Юра

Цитата: Max 55Когда вы уже поймёте что все тосолы бодяга, еще тосол огромную плёнку лепит, отсюда сильно греется в жару ДВС и много других приколов, я когда то тоже думал, что ВАМП - хорошая ОЖ  :D
Не сміши і правильно трактуй слова,а ще почитай певну літеретуру...Тосол-це наший бренд ож,а антифріз-закордонна назва ож,а все воно одно і теж..Е хороші тосоли,але вони як і антифрізи коштують немалих грошей,канешно якщо купити тосол за 80 грн,то пнятно що то буде кислота з водою,но согласись що можна і закордонну бодягу закрашену ховтеньким купить....
Антифриз-перюз анг. Незамерзаюча ож(бренд Антифриз)
У нас просто називають Ож(бренд Тосол)
Просто всы цы Ож выдрызняються тыльки присадками,якы э ы в тосолы ы в антифрызы
А ще є  Cooling Water,яка теж наз.Ож.....

Number One

Max 55, питання на засипку: чим відрізняється тосол від антифризу? :)

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Max 55

Цитата: yra
Цитата: Max 55Когда вы уже поймёте что все тосолы бодяга, еще тосол огромную плёнку лепит, отсюда сильно греется в жару ДВС и много других приколов, я когда то тоже думал, что ВАМП - хорошая ОЖ  :D
Не сміши і правильно трактуй слова,а ще почитай певну літеретуру...Тосол-це наший бренд ож,а антифріз-закордонна назва ож,а все воно одно і теж..Е хороші тосоли,але вони як і антифрізи коштують немалих грошей,канешно якщо купити тосол за 80 грн,то пнятно що то буде кислота з водою,но согласись що можна і закордонну бодягу закрашену ховтеньким купить....
Антифриз-перюз анг. Незамерзаюча ож(бренд Антифриз)
У нас просто називають Ож(бренд Тосол)
Просто всы цы Ож выдрызняються тыльки присадками,якы э ы в тосолы ы в антифрызы
А ще є  Cooling Water,яка теж наз.Ож.....
Я не клоун, чтобы смешить
По сути это ясно насчет названий, просто ты почитай литературу как действует тосол, а как антифриз
Лейте дальше кислоту, каждому своё

Андрій

А я собі залив Хадо червоний коли розбавляв з дистимльованою водою в відрі то відро нагрілось ,зараз проїхав 15000км і в мене розперло разширітельний бачок і коли я з нього злив всью рідину то він був кришталево чистий,і шланги я в середині пальцем пробував ідеально чисті.Но правда Хадо зараза дороге як я купляв минулого року було 70грн за 1 літр
якщо розбавляти 50на 50 то не замерзає до 36градусів.
Я розбовляв більше і цього року при -25 навіть не загустів

Юра

ітак замість того шоб писати шо зробив, які плани і т.д.
почну з поганого, здохло моє вмираюче сцелпення нове заводське сенс на запчасті заз 770грн з вижимним + робота
напевно буду просити знову діму купити запчст., а зараз іду шукати тему про сцеплення, буду читати позоду це тік вижимний..

Славик

диск бери ХАНД ШМИДТ, корзину можно вообще не брать если лепестки ровные, а выжимной заводской бери

АнтохА

диск не приделах, если б диск стерся то сцеба буксовала бы, а так либо вилка либо корзина

Юра

вже проконсультувався в Антона..
з фактів:
трос живий, передачі включаються на заглушеній машині, на заведеній ні, коли включити першу передачу і завестись на ній то їде норм..

Славка говорив з Серджіо місяць тому, корзина завод сенс, а диск мб валео.. вижимний само собою завод :)

а і дякую Андрій ZAZ 2009 si з яким я вчора познайомився, що дотянув до гаража і допоміг запихнути машину, ато всі друзі знайомі на машинах були дуже заняті %)